Games από όποια κονσόλα μας άρεσε, όποιας εποχής. Sorry, απλά να "χτυπάμε" άμεσα τη νοσταλγία μας θέλω χωρίς να ψάχνουμε αν έχει ανοιχτεί αντίστοιχο θέμα κονσόλας κ.λπ κ.λπ
Εξάλλου random καταστάσεις είναι καλύτερες αφού το nostalgia feeling θα χτυπάει κόκκινο όταν τα βλέπουμε όλα μαζί

Βέβαια αν βρίσκετε λάθος την ιδέα μου sorry

Θα κάνω την αρχή με:
Chakan - Game Gear
Ένας τύπος που καταλήγει να πολεμάει αιωνίως τον Θάνατο, καθώς τον προκαλεί και νικάει σε μάχη. "Κερδίζει" την παντοτινή ζωή. Με το κόστος να είναι μεγαλύτερο...
Φοράει ένα χαρακτηριστικό μεγάλο witch-hat (έχω να το παίξω δεκαετία+, sorry για την περιγραφή

Cosmic the Spacehead - Game Gear
Adventureοειδές, το είχα δανειστεί από φίλο, δεν το επέστρεψα ποτέ (sorry Γιώργο εκεί στην Κοζάνη). Aπλά απολαυστικό...
Goof Troop - SNES
Puzzle game φάση όλο, είχα δανειστεί το snes από ένα φίλο (βασικά το είχα ανταλλάξει για μια εβδομάδα. Του είχα δώσει το game gear μου

F-Zero - SNES
Ραλλάκι φουτουρέ με 8bitη μουσική που τα "έσπαγε" σε κάθε επίπεδο. Πιξελιασμένα γραφικά στο max αλλά με το gameplay άψογο, ταχύτητες α λα Wipeout (ναι ρε, έτσι τις ένιωθα

Ίσως αυτές οι σκέψεις που κάνω να μου θυμίζουν όμορφα και ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια, από την άλλη όμως σκέφτομαι και πόσο μεγάλωσα ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ.
Δεν υπέγραψα πουθενά πως θέλω να ξεπεράσω τα 14 μου χρόνια, κύριε Χρόνε, ενίσταμαι.
Μετά το παραλήρημα μου, γράψτε και εσείς τίποτα, και μεγάλος και να μιλάω-γράφω μόνος μου, πάει πολύ...