Ένας τύπος με μηχανή , πάει να περάσει τα Μεξικανικά σύνορα με δύο σάκους να ισορροπούν στους ώμους του .
Φρουρός : " Τι έχεις στους σάκους ; "
Τύπος : " Αμμο ! "
Ο φρουρός τον κατεβάζει από τη μηχανή , ψάχνει τους σάκους ... γεμάτοι άμμο . Ο τύπος τα μαζεύει , ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει . Μετά από δύο εβδομάδες , πάλι τα ίδια ...
Φρουρός : " Τι έχεις εκεί ; "
Τύπος : " Αμμο ! "
Φρουρός : " Κατέβα να σε ψάξουμε ".
Τα ίδια ... τίποτα παρά άμμος και ο τύπος ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε .
Κάθε δύο εβδομάδες , επί έξι μήνες , οι έρευνες συνεχίστηκαν . Τελικά , μια βδομάδα ο τύπος δε φάνηκε . Ωστόσο , τον πέτυχε ο φρουρός στο κέντρο της πόλης και του λέει :
" Κολλητέ , μας είχες τρελάνει . Ξέραμε ότι κάτι πέρναγες λαθραία πάνω - κάτω . Δε θα πω τίποτα σε κανέναν ... τι λαθραία περνούσες απ τα σύνορα ; "
Κι ο τύπος απαντά :
" Μοτοσικλέτες " .
- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 16:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
«Ήταν ένας Γερμανός, ένας Άγγλος, ένας Έλληνας...»
Ήταν ένας Γερμανός, ένας Άγγλος, ένας Έλληνας... Πεταγε το αεροπλανο τους πανω απο την Αφρικη. Πεφτει το αεροπλανο και τους βρισκουν οι ιθαγενεις... Και ρωτανε οι ιθαγενεις " Π'ααλι εσεις;"
Πεταγε το αεροπλανο τους πανω απο την Αφρικη. Πεφτει το αεροπλανο και τους βρισκουν οι ιθαγενεις... Και ρωτανε οι ιθαγενεις " ο Ποντιος που ειναι;"
Πεταγε το αεροπλανο τους πανω απο την Αφρικη. Πεφτει το αεροπλανο και τους βρισκουν οι ιθαγενεις... Και ρωτανε οι ιθαγενεις " ο Ποντιος που ειναι;"
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
-Κρύβεις ένα θεσπέσιο πλάσμα..
-Υπερβολές αλλα ευχαριστώ
-Όχι δεν κατάλαβες, λίγο δεξιά κάνε..!!
- Συγγνώμη αφεντικό. Το αυτοκίνητό μου χάλασε και δεν μπορώ να έρθω στην δουλειά.
-Γιατί δεν παίρνεις το λεωφορείο;
-Δεν έχω λεωφορείο!
-Σου λείπει η πρώην σου;
-Όχι
-Και τότε τι κάνεις έξω απο το σπίτι της;
-'Εχω ακόμα τον κωδικό απο το wifi της....
-Ταξιιι
-Ελα φιλε παραλια πας;;
-Ναι
-Ωραιος ρε καλα να περασεις

-Υπερβολές αλλα ευχαριστώ
-Όχι δεν κατάλαβες, λίγο δεξιά κάνε..!!
- Συγγνώμη αφεντικό. Το αυτοκίνητό μου χάλασε και δεν μπορώ να έρθω στην δουλειά.
-Γιατί δεν παίρνεις το λεωφορείο;
-Δεν έχω λεωφορείο!
-Σου λείπει η πρώην σου;
-Όχι
-Και τότε τι κάνεις έξω απο το σπίτι της;
-'Εχω ακόμα τον κωδικό απο το wifi της....
-Ταξιιι
-Ελα φιλε παραλια πας;;
-Ναι
-Ωραιος ρε καλα να περασεις

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
ηταν ενας ιταλός, ενας γαλλος, ενας ελληνας και ενας γερμανός στο πύργο του Αιφελ.
Λεει λοιπον ο γάλλος "ειναι γούρι να πετάς απο ψηλά ενα αντικείμενο της χώρας σου, οποτε και εγω θα πετάξω μια σαμπανια γιατι εχουμε πολλές στη Γαλλία"
Λεει ο Γερμανός "τοτε εγώ θα πετάξω μια μπύρα γιατι στη γερμανια εχουμε και πινουμε πολύ μπυρα!"
Ερχεται η σειρά του Ελληνα ομως πετάγεται ο Αλβανός και λεει..."Ελληνα, μη κανεις καμμια μαλακία"....!
Λεει λοιπον ο γάλλος "ειναι γούρι να πετάς απο ψηλά ενα αντικείμενο της χώρας σου, οποτε και εγω θα πετάξω μια σαμπανια γιατι εχουμε πολλές στη Γαλλία"
Λεει ο Γερμανός "τοτε εγώ θα πετάξω μια μπύρα γιατι στη γερμανια εχουμε και πινουμε πολύ μπυρα!"
Ερχεται η σειρά του Ελληνα ομως πετάγεται ο Αλβανός και λεει..."Ελληνα, μη κανεις καμμια μαλακία"....!
-
periklis - Δημοσιευσεις : 126
Ήταν μια φορά ένας Γερμανός, ένας Ιταλός κι ένας Έλληνας. Ήθελαν να παντρευτούν γι αυτό πήγαν σε έναν βασιλιά. Ο βασιλιάς τους είπε:
"Θα δώσω μία γυναίκα στον καθένα. Όποιος την κάνει να φωνάξει περισσότερο την πρώτη νύχτα του γάμου, θα του δώσω το μισό βασίλειο."
Μετά την πρώτη νύχτα του γάμου πάνε όλοι στον βασιλιά. Πρώτος ο Γερμανός λέει:
-Εχθές έδωσα στην γυναίκα μου ένα δαχτυλίδι. Αυτή φώναξε και την άκουσε όλη η πολυκατοικία.
Δεύτερος ο Ιταλός λέει:
-Εχθές χάρισα στη γυναίκα μου ένα εξοχικό. Αυτή φώναξε και την άκουσε όλο το τετράγωνο.
Τελευταίος ο Έλληνας λέει:
-Τι λέτε ρε ηλίθιοι; Εγώ έπλυνα τη μηχανή μου, άλλαξα τα λάδια της και μετά σκούπισα τα χέρια μου στις λευκές κουρτίνες. Η γυναίκα μου ακόμα φωνάζει....
"Θα δώσω μία γυναίκα στον καθένα. Όποιος την κάνει να φωνάξει περισσότερο την πρώτη νύχτα του γάμου, θα του δώσω το μισό βασίλειο."
Μετά την πρώτη νύχτα του γάμου πάνε όλοι στον βασιλιά. Πρώτος ο Γερμανός λέει:
-Εχθές έδωσα στην γυναίκα μου ένα δαχτυλίδι. Αυτή φώναξε και την άκουσε όλη η πολυκατοικία.
Δεύτερος ο Ιταλός λέει:
-Εχθές χάρισα στη γυναίκα μου ένα εξοχικό. Αυτή φώναξε και την άκουσε όλο το τετράγωνο.
Τελευταίος ο Έλληνας λέει:
-Τι λέτε ρε ηλίθιοι; Εγώ έπλυνα τη μηχανή μου, άλλαξα τα λάδια της και μετά σκούπισα τα χέρια μου στις λευκές κουρτίνες. Η γυναίκα μου ακόμα φωνάζει....
- vaggelinho
- Δημοσιευσεις : 137
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες