- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:49 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Tae Kwon Do
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Tae Kwon Do
Ασχολείται κανείς με το άθλημα; Εγώ έχω μαύρη αλλά μόνο το ελληνικό νταν
Όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθούν ένοχοι. Αλλά όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθούν αθώοι.
-
Spykakos - Δημοσιευσεις : 24
periklis έγραψε:αθλημα μαυρο χάλι....ας μην ηταν ολυμπιακούς αγώνες και δε θα το ηξερε κανεις.
Εδώ ειναι το Mπαντμιτον....
χωρίς θέαμα, βαρετό.....μια στο τόσο βλέπεις καμμια θεαματικη κλοτσια....υπερεκτιμημένο full!
Δεν μπορώ να ακούω ανοησίες πραγματικά , τι βαρετό άθλημα λες ? τι μαύρο χάλι ? έχεις ασχοληθεί ποτέ με το άθλημα για να λες τέτοια πράγματα ? Γιατί αν είχες ασχοληθεί θα ήξερες πόσο ωραίο άθλημα είναι και τι κερδίζεις από αυτό ....
Μέσα στα 7 χρόνια που κάνω έχω δει πάρα πολλούς θεαματικούς αγώνες , μην μιλάς αν δεν ξέρεις φίλε...
Ολυμπιακούς αγώνες μπήκε από το 2000... Νομίζεις ότι πριν δεν το ήξερε κανείς ?
Μην τρελαθούμε τελείως , αλλά από ότι φαντάζομαι έτσι απλά το έγραψες για να πάρεις πόντους ούτε σκέφτηκες τι έγραψες
-
jack124 - Δημοσιευσεις : 293
Και το θέμα με το Tae Kwon Do είναι πως αυτό που βλέπουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι το μισό κομμάτι, υπάρχει και το άλλο κομμάτι που πραγματικά μαθαίνεις την τέχνη, τα Poomsae, τις αυτοάμυνες, τι λαβές κλπ. Πολύς κόσμος κολλάει στο Ολυμπιακό άθλημα και δεν το ψάχνει περαιτέρω για να δει τι είναι.
Όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθούν ένοχοι. Αλλά όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθούν αθώοι.
-
Spykakos - Δημοσιευσεις : 24
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες