- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 13:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Don't breathe....
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Don't breathe....
Ειναι το Don't breathe απο τις καλυτερες ταινιες που εχουν βγει τα 2 τελευταια χρονια???? Και αν οχι πες καποια που αξίζει να δεις ετους 2015-2016...
- vaggelinho
- Δημοσιευσεις : 137
Επειδή είδα το Don't Breath στο σινεμά (ευτυχώς με το 1+1 δώρο ) έχω να πω ότι είναι αρκετά καλή ταινία όμως ο σεναριογράφος έκανε το εξής (έτσι τουλάχιστον παρατήρησα ) μπήκε αμέσως στο ψητό (δεν έδειξε κανένα Backstory μόνο λίγο της πρωταγωνίστριας, έδειξε γρήγορα τα καλό κομμάτι και μετά ένιωσα ότι κάπου τράβηξε.. Σαν ταινία ήταν καλή όμως σίγουρα δεν άξιζε τα 7-7:50 ευρώ, και όλο αυτό τον ντόρο καλύτερα να πας αν θες σε δημοτικό κινηματογράφο (όπως εγώ ) και να πας Τετάρτη με το 1+1 (χωρίς φυσικά SMS στην Cosmote όπως έχει το village)
Εμένα μου άρεσε για το 2015-2016 , το κάλεσμα 2 , μην σβήσεις το φως ( και αυτό δεν με ενθουσίασε και πάρα πολύ αλλά βλέπεται και δεν είναι χαζομάρα )
Νομίζω το Κάλεσμα 2 άξιζε γενικά για φέτος
Εμένα μου άρεσε για το 2015-2016 , το κάλεσμα 2 , μην σβήσεις το φως ( και αυτό δεν με ενθουσίασε και πάρα πολύ αλλά βλέπεται και δεν είναι χαζομάρα )
Νομίζω το Κάλεσμα 2 άξιζε γενικά για φέτος
-
jack124 - Δημοσιευσεις : 293
Οχι κατι τρομερο δυστυχως, αργος ρυθμος, καθολου πρωτοτυπια και αρκετες υπερβολες, γενικα δεν νομιζω οτι βγηκανε ιδιαιτερα καλα θριλερ φετος, οπως λεει παραπανω και ενας φιλος μονο το Conjuring 2 παλευοταν...
- PANOS134EVER
- Δημοσιευσεις : 21
Κι όμως εμένα μου ψιλο άρεσε η ταινία. Δεν είναι ταινία τρόμου (horror). Είναι thriller. Εντελώς διαφορετικά είδη παιδιά για να μην μπερδευόμαστε. Σαν thriller λοιπόν ήταν αρκετά καλή, με καλές ερμηνείες απλά κάπου το παρατραβηξαν, όπως σωστά είπε και κάποιος από πάνω. Γενικά καλή ταινία για το είδος της.
- theodon
- Δημοσιευσεις : 52
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες