- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 22:42 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Γνωμες για Huawei P8 lite
20 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
ναι φιλε το πηρε ενα συγγενικο προσωπο μετα απο προτροπη μου και μια φιλη,πολυ καλα λογια μου λενε και οι 2!
- Alexander19
- Δημοσιευσεις : 91
Re: Γνωμες για Huawei P8 lite
Huawei ειναι πολυυ καλη μαρκα! (Τωρα για το συγκεκριμενο κινητο δεν ξερω πολυ καλα) εγω ειχα τo Ηuawei Y-530!
Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
geia sas ♥3
- Greek Girl Gamer
- Δημοσιευσεις : 82
Είχε αυτό το ΣΚ η Media Markt στα Web Offers το Y6 σε λευκό στα 99€, μακράν χαμηλότερα από όλα τα καταστήματα του skroutz που το έχουν ακόμα (καθότι περσινό)!
Τσίμπησε ένα, συγγενικό πρόσωπο που ήθελε κάτι κοντά στο 100ρικο για πολύ συγκεκριμένη χρήση (φωτό, viber), όχι τρελά πράγματα δηλαδή.
Θα σας πω εντυπώσεις μετά την χρήση αν και όπως έχω ξαναγράψει θεωρώ μακράν τα Huawei τα καλύτερα κινητά μεταξύ των υπόλοιπων Κινέζικων μαρκών!
Τσίμπησε ένα, συγγενικό πρόσωπο που ήθελε κάτι κοντά στο 100ρικο για πολύ συγκεκριμένη χρήση (φωτό, viber), όχι τρελά πράγματα δηλαδή.
Θα σας πω εντυπώσεις μετά την χρήση αν και όπως έχω ξαναγράψει θεωρώ μακράν τα Huawei τα καλύτερα κινητά μεταξύ των υπόλοιπων Κινέζικων μαρκών!
-
Savatage80 - Δημοσιευσεις : 58
3nws1th5 έγραψε:Εγω σε αυτα τα λεφτα (βασικα στα 150 ευρω) πιστευω οτι η μακραν καλυτερη επιλογη ειναι το xiaomi redmi note 3 pro , με 3 gb ram και 32 gb rom και επεξεργαστη τον sd650.
Απλά σε όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε την απουσία επίσημου αντιπροσώπου στην Ελλάδα για την Xiaomi οπότε αν γίνει καμία στραβή και χρειαστεί να περάσει από service ή έλεγχο το κινητό άντε να βγάλεις άκρη και πόσο καιρό θα μείνεις χωρίς κινητό!! Κατά τα άλλα μαζί σου! Η σχέση τιμής και χαρακτηριστικών είναι απίστευτη.
-
Savatage80 - Δημοσιευσεις : 58
Αν πηγαινες black friday σε καποιο απο τα μεγαλα καταστηματα στα ιδια λεφτα επαιρνες P9 lite που είναι πολυ καλυτερο απο το προκατοχο του!
- johnlit777
- Δημοσιευσεις : 93
20 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες