Exclusives αλλης κονσολας που θα θέλατε στη δική σας;

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Exclusives αλλης κονσολας που θα θέλατε στη δική σας;

Δημοσίευσηαπό periklis » 16 Οκτ 2016, 12:03

Εχεις Playstation ή Xbox ;;; Καμμιά σημασία δεν εχει ποια κονσόλα προτίμησες! Σε αυτό το θέμα ενδιαφέρον θα ειχε να ακούσουμε ποια παιχνιδια "αντιπαλης" κονσόλας θα ήθελες να παιξεις η να μπορουσες να παιξεις στη δική σου. Αποκλειστικότητες που σε κάνουν να "ζηλεύεις" την αντιπαλη κονσόλα!

so, let's talk..!
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό periklis » 16 Οκτ 2016, 12:05

2 τίτλοι, που ειναι και επίκαιροι σε υπέροχα αρθρα του enternity.gr και θα ήθελα πολύ να ειχα στη δική μου κονσόλα (ps4) ειναι το Forza motorsport και οι εκδόσεις του οπως τα Ηorizon, ενω δαγκωτό ψηφίζω Gears of war.
Άβαταρ μέλους
periklis

Re: Exclusives αλλης κονσολας που θα θέλατε στη δική σας;

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 16 Οκτ 2016, 12:22

Όλα τα Tales Of μετά το Tales Of Vesperia. Και ένα καλό Harvest Moon. Έχω Xbox.
Τελευταία επεξεργασία από RiderSoMysterious και 16 Οκτ 2016, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 16 Οκτ 2016, 13:18

Σαν πισας τα παιχνιδια που θα ηθελα σε PC ειναι απο την περασμενη γενια κυριως, θα ηθελα καποια στιγμη να βγουν απο τα Halo 3 και μετα σε PC.
Ακομα red dead redemption, vanquish, bayonetta και την hd collection των metal gear solid.
Απο sony μερια θα ηθελα να παιξω σε pc τα god of war, το dragons crown, MGS4 και ni no kuni, the last of us και persona 5.
Αυτα που ζηλευω περισσοτερο ειναι ειναι απο nintendo μερια μιας και ποτε δεν αγορασα wii u, super mario 3D world, bayoneta 2, super mario bros U, donkey kong tropical freeze και splatoon.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό periklis » 16 Οκτ 2016, 16:07

σωστός! απο Νιντέντο ειναι πολλά εκεινα που πολλοι απο εμας δεν εχουμε παιξει!
βέβαια εχουν παλιώσει πλέον αρκετα, ομως η ποιότητα καποιων παιχνιδιών ειναι διαχρονική!
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσίευσηαπό periklis » 16 Οκτ 2016, 16:09

είχα χbox 360 και αρκετούς τίτλους του τους εχω παιξει. Επειδη τους εχω παιξει, ξερω οτι αξιζουν και τωρα που η νέα γεννιά με βρηκε με ps4 νιωθω μια πικρία που δε μπορω να παιξω τη συνέχεια τους.
Ειδικά το Gears of War....το λατρευω!
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσίευσηαπό Shadow » 17 Οκτ 2016, 22:13

Ωραίο θέμα! Λοιπόν έχω Playstation 4 από Xbox θα ήθελα το Dead Rising 4 (που θα κυκλοφορήσει σε κανά χρόνο) και το Killer Instinct (που δυστυχώς δε θα κυκλοφορήσει αλλού). Από Nintendo κλασικά τα Zelda και Mario Kart.
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό vaggelinho » 17 Οκτ 2016, 23:34

Όλη η σειρά Kingdom Hearts να ήταν διαθέσιμη σε PC...
vaggelinho

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό abaddon77 » 30 Νοέμ 2016, 03:43

Gears of War με κλειστά τα μάτια! Καταπληκτική σειρά, φοβερά production values. Αν το Xbox είχε περισσότερα ανάλογης ποιότητας παιχνίδια, θα το σκεπτόμουν σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
abaddon77

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό KAMENOSS » 01 Δεκ 2016, 11:21

Gears of War και forza horizon 3
Άβαταρ μέλους
KAMENOSS

Δημοσιευσεις : 49

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες