- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 00:49 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
Θα δείξει. Δε σου λέω πως θα τους κερδίσουμε σίγουρα αλλά είμαστε σε φόρμα. Είμαι αισιόδοξος. Πολλές φορές τα φαβορί δεν δικαιολογούν τη φήμη τους.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Ο Μήτρογλου τελευταία τα βάζει τα γκολάκια του μια χαρά. Να δούμε τι θα κάνει και ο Σαντάνα τώρα. Θα σουλουπωθεί η άμυνα ή θα τραβάμε τα μαλλιά μας πάλι;
-
PetrifieD- έγραψε:Ο Μήτρογλου τελευταία τα βάζει τα γκολάκια του μια χαρά. Να δούμε τι θα κάνει και ο Σαντάνα τώρα. Θα σουλουπωθεί η άμυνα ή θα τραβάμε τα μαλλιά μας πάλι;
Απαντώ μόνος μου: Πάλι τα μαλλιά μας τραβάμε. Απαράδεκτη η άμυνα και γενικώς η ομάδα. Μόνο 3 παίκτες κατά τη γνώμη μου παίζουν φέτος: Ρομπέρτο, Τσόρι και Μασουακού. Και άντε να βάλει και κανένα γκόλ ο Μήτρογλου αν είναι σε καλή μέρα. Κανείς άλλος δεν αξίζει. Χάλια ομάδα και χάλια προπονητής. Και ποιος φταίει; ο χοντρός βέβαια. Και θα κάνει και καινούριο μουσείο λέει τώρα. Αντί να πάρει κανένα αξιόλογο παίκτη. Μακάρι να αποκλειστούμε απο την ΑΕΚ (που θα είναι και το δίκαιο βέβαια) μπας και ξυπνήσουν στην διοίκηση. Τέλος πάντων, πάλι καλά που μας δίνει χαρές το μπάσκετ τουλάχιστον.
-
Αυτο που ειδα εγω χθες παντως με τον ΤιM Duncan-λαθος τον Λουκα Μαυροκεφαλιδη ηθελα να πω- να εχει 3 φαουλ ως μοναδικος Center και εμας να εχουν βγει οι μισοι παιχτες με 4-5 φαουλ ειναι πιο εμετος και απο τις διαιτησιες του ολυμπιακου στο Ποδοσφαιρο.Αηδια με πιανει και στα 2 αλλα αυτο χθες ηταν πραγματικα αλλο αθλημα....
-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
Δύσκολη κλήρωση,η Bayern δεν παίζεται.Η Άρσεναλ επίσης πολύ καλή ομάδα,πιστεύω να μπορέσουμε να πάμε για το europa league.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
niksnake έγραψε:λεμονής και μόνο λεμονής ..2 διπλά στην ευρώπη και ωραία μπάλα ..γιατι έφυγε αυτός ο άνθρωπος δεν έχ καταλάβει ακόμα
Από ότι θυμάμαι ακουγόντουσαν πολλά για ντόπες επί Λεμονή. Όχι ότι οι άλλοι δεν ντοπάρουν δηλαδή. Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο ο προπονητής. Δεν έχουμε παίκτες. Μηδέν ποιότητα. Ειδικά η 4άδα της άμυνας είναι για κλάματα. 5 μεταγραφές τουλάχιστον χρειάζεται η ομάδα αλλά που; πάλι καλά που υπάρχει και το μπάσκετ να βλέπουμε λίγο ποιότητα γιατί με το ποδόσφαιρο αιμοραγούμε από τα μάτια με αυτά που βλέπουμε
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης