aaa.png
καλησπερα τον τελευταιο καιρο μου βγαινει ενα μυνημα που λεει οτι εχω ιους και οτι πρεπει να εγκαταστησω ενα λογισμικο βεβαια το antivirus που εχω το κινητο μου λεει οτι δεν υπαρχει ιος τι να κανω για να λυσω το προβλημα ευχαριστω εκ των προτερων- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 19:37 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
προβλημα με το κινητο μου
18 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
προβλημα με το κινητο μου
καλησπερα τον τελευταιο καιρο μου βγαινει ενα μυνημα που λεει οτι εχω ιους και οτι πρεπει να εγκαταστησω ενα λογισμικο βεβαια το antivirus που εχω το κινητο μου λεει οτι δεν υπαρχει ιος τι να κανω για να λυσω το προβλημα ευχαριστω εκ των προτερων
- αγγελαρας 21
- Δημοσιευσεις : 29
δεν ξερω τι να πω και εγω εχω antivirus και μου λεει οτι δεν υπαρχει κανενας ιος παντως εχω ρωτησει και ξερω και αλλα ατομα που τους βγαζει το ιδιο μηνυμα
- αγγελαρας 21
- Δημοσιευσεις : 29
Παιδιά και εμένα μου το έχει εμφανήσει αυτό πολλές φορές, το antivirus μου λέει πως όλα είναι καλά και επίσης το κινητό μου δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα! Εγώ πιστεύω πως είναι βλακείες αυτό το "μήνυμα" διότι είχα προχωρήσει εκεί που λέει το "μήνυμα" για να "αφαιρέσω τον ιό και διαπίστωσα πως είναι κάποια συνδρομή με εβδομαδιαία χρέωση. Από τότε απλά το αγνοώ!
- Darkness_78
- Δημοσιευσεις : 46
Re: προβλημα με το κινητο μου
Παίδες, τσάμπα αγχώνεστε. Spam είναι. Όχι ιός. Δεν είναι πραγματικά μήνυμα από τη Google, αλλά μούφα. Φταίει το site που μπήκατε. Κι εμένα μου το έχει βγάλει στο site του sport fm κάποιες φορές.
Στάλθηκε από το Lenovo A536 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A536 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
You’re in a desert walking along in the sand when all of the sudden you look down, and you see a tortoise. It’s crawling toward you. You reach down, you flip the tortoise over on its back...
-
lovesfool - Δημοσιευσεις : 15
Εδω και ενα μηνα περιπου μου κανει το ιδιο . Επισης οταν σβησω την σελιδα με πεταει στο google store σε ενα antivirus να κανω install . Κανει μπαμ πως ειναι Spam . Δεν εχει προκαλεσει καποιο προβλημα στο κινητο μου . Eμενα συνηθως μου το βγαζει οταν διαβαζω διαφορα αρθρα του facebook απο kouzoulo και διαφορα τετοια sites ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
18 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες