Euro 2016

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 28 Ιουν 2016, 11:37

Striker21 έγραψε:Εγώ λέω ότι θα το πάρει η Πορτογαλία. Δύσκολο, αλλά την πιστεύω. Έχει Ronaldo. 8-)
Παντως ο Ronaldo με εξαιρεση το ματς με την Ουγγαρια δεν εχει κανει και τιποτα :D
Πολυ χαρηκα για την Ιταλια που απεκλεισε την Ισπανια,η Αγγλια τραγικη και εχθες,αν ο Χογκσον ειναι προπονητης εγω ειμαι ο Batman
Ανεξαρτητως του τι θελω,βλεπω τη Γερμανια να το σηκωνει
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Striker21 » 28 Ιουν 2016, 14:00

greenkiller.13 έγραψε:
Striker21 έγραψε:Εγώ λέω ότι θα το πάρει η Πορτογαλία. Δύσκολο, αλλά την πιστεύω. Έχει Ronaldo. 8-)
Παντως ο Ronaldo με εξαιρεση το ματς με την Ουγγαρια δεν εχει κανει και τιποτα :D
Πολυ χαρηκα για την Ιταλια που απεκλεισε την Ισπανια,η Αγγλια τραγικη και εχθες,αν ο Χογκσον ειναι προπονητης εγω ειμαι ο Batman
Ανεξαρτητως του τι θελω,βλεπω τη Γερμανια να το σηκωνει

Εγώ βλέπω και Ιταλία να πηγαίνει για την Κούπα. Ντάξει δεν παίζει θεματικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι άριστη τακτικά με μεγάλο όπλο της την άμυνα.

Εγώ υποστηρίζω Πορτογαλία, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, δεν έχουν μεγάλες πιθανότητες. Δεν παίζουν καλά ενώ ο Ρονάλντο δεν είναι σε καλή κατάσταση, ο Quaresma είναι τραυματίας και Νάνι έχει ρίξει την ποιότητά του σαν παίκτης. Αλλά πάντα ήθελα να το πάρει ο Ρονάλντο, οπότε ελπίζω στο θαύμα.
Άβαταρ μέλους
Striker21

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 30 Ιουν 2016, 18:40

Και εγω το συμπαθω το Ronaldo αλλα για να αποκτησει Euro πρεπει να αρχισει να γινεται πιο ομαδικος και πιο ουσιωδης.
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό inglorious » 04 Ιούλ 2016, 12:43

Ουαλια for ever!!!!!
inglorious

Δημοσιευσεις : 36

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 08 Ιούλ 2016, 21:54

Παραξενος ο ημιτελικος Γαλλιας-Γερμανιας,γιατι αν δεν εκανε το τραγικο λαθος ο Σβαισταιγκερ,δε βλεπω το πως θα μπορουσε η Γαλλια να ανοιξει το σκορ.Η Γερμανια μεχρι εκεινο το σημειο ηταν αρκετα καλυτερη,αν και η Γαλλια ειχε τις στιγμες της.Εννοειται παντως πως το ευχαριστηθηκα που εμειναν εξω οι Γερμανοι :p
Δυσκολο να προβλεψεις το τελικο,η Πορτογαλια μπορει να κανει αυτο που κανει σε ολο το Euro και να το παρει αλλα μπορει και να χασει 2-0 ή 3-0.
Οπως και να εχει ελπιζω να δουμε ωραιο τελικο :)
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό bullalex » 08 Ιούλ 2016, 23:21

Πάει η Γερμανία....
Εγώ βλέπω Γαλλία τώρα πλέον!
bullalex

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό Striker21 » 11 Ιούλ 2016, 00:11

Μεγάλη Πορτογαλία! Μεγάλε Κριστιάνο!
Άβαταρ μέλους
Striker21

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 11 Ιούλ 2016, 09:49

Τρομερο το σουτ που πεταξε ο Εντερ,μας πηγε και ταμειο η ομαδαρα!!
Κριμα για το Ροναλντο που βγηκε τοσο νωρις απο το παιχνιδι με τραυματισμο..Πραγματικα ειναι η πρωτη φορα εδω και χρονια που τον βλεπω να αποχωρει με τραυματισμο και παρολα αυτα συνεβη χθες στο πιο κρισιμο ματς της σεζον.Ισως αυτο να επαιξε και καταλυτικο ρολο ομως στη κατακτηση γιατι οι Πορτογαλοι υστερα παιξανε με περισσοτερο παθος
Ελπιζω τωρα στην επομενη μεγαλη διοργανωση,στο Mundial 2018 να ειναι και η Εθνικη μας
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB