Μπορεις να δωσεις λιγο οδηγιες ή ενα tutorial για το πως το κανουμε αυτο;jack124 έγραψε:Παιδιά κάντε καθαρή εγκατάσταση και εγκαταστήστε τους τελευταίους driver
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 13:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Windows 10
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Καλησπέρα. Σκοπευω να παρω καινουργια μητρικη, επεξεργαστη και ram αλλα πριν απο αυτο αναγκαστικα θα κανω την αναβαθμιση απο Win 7 σε Win 10 πριν ληξει η προθεσμια. Θα μπορεσω αργοτερα, οταν παρω τα νεα parts να ξαναβαλω τα 10;
- Dimokritos
- Δημοσιευσεις : 13
harriswho έγραψε:Εξαρτάται φαντάζομαι από το τι τύπο license έχεις για τα windows. Είναι ΟΕΜ (ήρθαν προεγκατεστημένα) ή τα είχες αγορασμένα σε DVD ως retail;
Τα εχω σε dvd.
- Dimokritos
- Δημοσιευσεις : 13
Εγω προσωπικα τα κατεβασα απο την δωρεαν αναβαθμιση που μου προτεινε η Microsoft.harriswho έγραψε:Εξαρτάται φαντάζομαι από το τι τύπο license έχεις για τα windows. Είναι ΟΕΜ (ήρθαν προεγκατεστημένα) ή τα είχες αγορασμένα σε DVD ως retail;
Δεν ειμαι καθολου χαρουμενος παντως με αυτα,ο ηχος χανεται συνεχεια και ουτε καν την εναρξη δε με αφηνει να χρησιμοποιησω 8/10 φορες τραγικα!!
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
greenkiller.13 έγραψε:Εγω προσωπικα τα κατεβασα απο την δωρεαν αναβαθμιση που μου προτεινε η Microsoft.harriswho έγραψε:Εξαρτάται φαντάζομαι από το τι τύπο license έχεις για τα windows. Είναι ΟΕΜ (ήρθαν προεγκατεστημένα) ή τα είχες αγορασμένα σε DVD ως retail;
Δεν ειμαι καθολου χαρουμενος παντως με αυτα,ο ηχος χανεται συνεχεια και ουτε καν την εναρξη δε με αφηνει να χρησιμοποιησω 8/10 φορες τραγικα!!
Και εγώ από τη δωρεάν αναβάθμιση τα εγκατέστησα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα! Όλα καλά μου φαίνονται, δουλεύει άψογα!
- jack_88
- Δημοσιευσεις : 37
jack_88 έγραψε:greenkiller.13 έγραψε:Εγω προσωπικα τα κατεβασα απο την δωρεαν αναβαθμιση που μου προτεινε η Microsoft.harriswho έγραψε:Εξαρτάται φαντάζομαι από το τι τύπο license έχεις για τα windows. Είναι ΟΕΜ (ήρθαν προεγκατεστημένα) ή τα είχες αγορασμένα σε DVD ως retail;
Και εγώ από τη δωρεάν αναβάθμιση τα εγκατέστησα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα! Όλα καλά μου φαίνονται, δουλεύει άψογα!
Τα καλύτερα windows για εμένα...
- interactive
- Δημοσιευσεις : 41
Τα έχω εγκαταστήσει και σε laptop και σε pc. Καταλαβαίνω ότι μερικοί ίσως να θέλουν να παραμείνουν στα windows 7 για την ώρα, παρόλ'αυτα αξίζει να κάνουν αυτή την αλλαγή καθώς σε πολλά πράγματα τα Windows 10 υπερτερούν. Και όπως βλέπετε δεν αναφέρω καθόλου τα Windows 8..Δεν έχουν λόγο ύπαρξης 

-
MikeGee - Δημοσιευσεις : 137
bullalex έγραψε:Άλλο θέμα που έχω εντοπίσει με τα Windows 10 είναι ότι κλείνει πολύ πιο γρήγορα από μπαταρία...
Μπορεί να φταίει κάτι στο λογισμικό ή τυχαίνει και η μπαταρία με αφήνει σιγά-σιγά;
Εξαρτάται και πόσο καιρό έχεις το Laptop. Οι μπαταρίες αυτές αν δεν κάνω λάθος έχουν μέσο χρόνο ζωής 2-3 χρόνια. Γενικά τα Windows 10 είναι πιο ελαφριά απο τα Windows 8. Από τα 7...δεν ξέρω!
-
MikeGee - Δημοσιευσεις : 137
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες