Windows 10

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 27 Απρ 2016, 01:03

Alexander19 έγραψε:γιατι καποιοι λενε οτι δεν αξιζει απο 7 στα 10?Που στηριζεται αυτο?

Υπάρχει κόσμος που δεν είναι πρόθυμος να "μπλέκει" σε ιστορίες με αναβαθμίσεις, νέα μενού, γενικά να ξαναμαθαίνει από την αρχή πέντε πράγματα, εκτός κι αν αυτό που του προσφέρει μια νέα έκδοση είναι ένα feature που δε θέλει να χάσει με τίποτα. Δεν είναι απαραίτητα κακό, απλά δε χρησιμοποιούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο τον υπολογιστή μας.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει να δοκιμάζω καινούριες προτάσεις, ειδικά εφ' όσον είναι stable κι όλα λειτουργούν όπως πρέπει.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό jack124 » 06 Μάιος 2016, 21:14

Επίσημο πλέον ότι στις 29 Ιουλίου θα λήξει η προθεσμία της δωρεάν αναβάθμισης και όσοι τα θέλουν μετά θα πρέπει να πληρώσουν 99 ευρώ..
Μην χάσετε την προσφορά παιδιά πραγματικά αξίζουν τουλάχιστον βάλτε τα δοκιμαστικά και αν δεν σας αρέσουν επιστρέψτε στα προηγούμενα αφού έχει αυτήν την επιλογή
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό bullalex » 08 Μάιος 2016, 16:26

Και εγώ πέρασα από τα 7 στα 10 και εδώ και ένα μήνα δείχνουν πολύ πιο γρήγορα!!!
bullalex

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 10 Μάιος 2016, 11:57

Παιδια απο τοτε που εκανα εγκατασταση τα Windows 10 εχω τρελο προβλημα.Καθε λιγο και λιγακι,και ενω ακουω μουσικη ή βλεπω καποιο βιντεο στο Youtube,ξαφνικα τα βιντεο σταματανε να παιζουν και δεν φορτωνουν.Ολες οι υπολοιπες σελιδες φορτωνουν κανονικα,μονο στην αναπαραγωγη των βιντεο υπαρχει το προβλημα το οποιο λυνεται μονο του,αλλα μετα απο 10 λεπτα καθε φορα.
Επισης πολλες φορες το κουμπι της εναρξης δεν ανταποκρινεται καθολου
Μπορω να κανω κατι;
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό bullalex » 12 Μάιος 2016, 09:21

greenkiller.13 έγραψε:Παιδια απο τοτε που εκανα εγκατασταση τα Windows 10 εχω τρελο προβλημα.Καθε λιγο και λιγακι,και ενω ακουω μουσικη ή βλεπω καποιο βιντεο στο Youtube,ξαφνικα τα βιντεο σταματανε να παιζουν και δεν φορτωνουν.Ολες οι υπολοιπες σελιδες φορτωνουν κανονικα,μονο στην αναπαραγωγη των βιντεο υπαρχει το προβλημα το οποιο λυνεται μονο του,αλλα μετα απο 10 λεπτα καθε φορα.
Επισης πολλες φορες το κουμπι της εναρξης δεν ανταποκρινεται καθολου
Μπορω να κανω κατι;

Εδώ και 3 μέρες έχω και εγώ το πρόβλημα με το μενού έναρξη....
Ενώ το επιλέγω δεν ανταποκρίνεται και κλείνω εντελώς το μηχάνημα....
bullalex

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό jack124 » 16 Μάιος 2016, 17:53

Παιδιά κάντε καθαρή εγκατάσταση και εγκαταστήστε τους τελευταίους driver
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 16 Μάιος 2016, 18:31

jack124 έγραψε:Παιδιά κάντε καθαρή εγκατάσταση και εγκαταστήστε τους τελευταίους driver
Μπορεις να δωσεις λιγο οδηγιες ή ενα tutorial για το πως το κανουμε αυτο;
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Dimokritos » 19 Μάιος 2016, 16:32

Καλησπέρα. Σκοπευω να παρω καινουργια μητρικη, επεξεργαστη και ram αλλα πριν απο αυτο αναγκαστικα θα κανω την αναβαθμιση απο Win 7 σε Win 10 πριν ληξει η προθεσμια. Θα μπορεσω αργοτερα, οταν παρω τα νεα parts να ξαναβαλω τα 10;
Dimokritos

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό harriswho » 20 Μάιος 2016, 08:16

Εξαρτάται φαντάζομαι από το τι τύπο license έχεις για τα windows. Είναι ΟΕΜ (ήρθαν προεγκατεστημένα) ή τα είχες αγορασμένα σε DVD ως retail;
harriswho

Δημοσιευσεις : 23

Δημοσίευσηαπό Dimokritos » 21 Μάιος 2016, 15:08

harriswho έγραψε:Εξαρτάται φαντάζομαι από το τι τύπο license έχεις για τα windows. Είναι ΟΕΜ (ήρθαν προεγκατεστημένα) ή τα είχες αγορασμένα σε DVD ως retail;

Τα εχω σε dvd.
Dimokritos

Δημοσιευσεις : 13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB