- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 22:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Το δυσκολότερο game
jack_88 έγραψε:Τα Dark Souls και Demons Souls δεν τα λες "μόνο" δύσκολα... Γενικά είναι games της στρατηγικής, είναι δίκαια και πάνω από όλα όσο προχωράς στο παιχνίδι τόσο σε διδάσκει το ίδιο το game για το πως να προσεγγίσεις κάθε κατάσταση (in game)
Αγόρασα το Dark Souls, τώρα στο Steam Summer Sale για 5 ευρώ. Στο tutorial boss, έχασα 2 φορές.Έκανα uninstall και ζήτησα refund

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει η σειρά και επίσης το Optimization στο PC είναι χάλια...δεν υπάρχει στην ουσία.
-
MikeGee - Δημοσιευσεις : 137
MikeGee έγραψε:jack_88 έγραψε:Τα Dark Souls και Demons Souls δεν τα λες "μόνο" δύσκολα... Γενικά είναι games της στρατηγικής, είναι δίκαια και πάνω από όλα όσο προχωράς στο παιχνίδι τόσο σε διδάσκει το ίδιο το game για το πως να προσεγγίσεις κάθε κατάσταση (in game)
Αγόρασα το Dark Souls, τώρα στο Steam Summer Sale για 5 ευρώ. Στο tutorial boss, έχασα 2 φορές.Έκανα uninstall και ζήτησα refundαχαχαχαχα
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει η σειρά και επίσης το Optimization στο PC είναι χάλια...δεν υπάρχει στην ουσία.
Επειδή είμαι κονσολάκιας γενικά δεν με βολεύει το gaming σε PC (mouse, keyboard) αλλά οκ κάποια games (racing κτλ) τα "κουτσοκαταφέρνω". Κάποια άλλα όμως με "απαιτητικό" gameplay (όπως το Dark Souls) δεν μπορώ καθόλου να τα παίξω στο Pc, πραγματικά μιλάμε για προσανατολισμό 0...
- Ellen
- Δημοσιευσεις : 41
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες