Αγαπημένες σειρές :)

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Αγαπημένες σειρές :)

Δημοσίευσηαπό romanos.romaidis » 02 Σεπ 2011, 23:37

Παίδες ας ξεκίνησουμε σιγά σιγά με τα θέματα να έχουμε και λίγο κίνηση :D ,ας λέμε εδώ τις αγαπημένες μας σειρές που βλέπαμε ή που αγαπήσαμε και γενικότερα σειρές τις οποίες βλέπουμε αυτό το διάστημα.:)
Άβαταρ μέλους
romanos.romaidis

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Σεπ 2011, 23:40

Έλιωσα με το Game of Thrones, κάθε φορά λέω να κάνω και ένα αφιέρωμα στο site, αλλά δεν προλαβαίνω...

Αυτή την περίοδο βλέπω το Damages, περιμένοντας τον ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ Dexter να ξεκινήσει για την 6η του σεζόν!
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Alda » 02 Σεπ 2011, 23:46

Μεγειές μας πρώτα και κύρια!
Κατά δεύτερον εγώ ούτε το thrones πρόλαβα να δω ούτε το dexter έχω δει. Οπότε έχω δουλειά το χειμώνα !
Όσο για το φινάλε του Lost προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ.
If I go forward follow me, if I retreat shoot me and if I am killed avenge me... AVENGE ME! - Napoleon
Άβαταρ μέλους
Alda

Δημοσιευσεις : 53

Δημοσίευσηαπό romanos.romaidis » 02 Σεπ 2011, 23:50

Πιστεύω όλοι λιώσαμε με το Game of Thrones και εννοείται είναι must το αφιέρωμα κάποια στιγμή :D ,η σειρά έκπληξη της χρονιάς,πάντως ξενέρα ρε γαμώτο που θα κάνει καιρό να βγεί η δεύτερη σεζόν,σκέφτομαι σοβαρά να πάρω όλα τα βιβλία :lol:
Πάντως περιμένω καινούριες σεζόν απο Fringe,Ηouse και Βig Bang Theory..
Κάποιες σειρές πάντως που αξίζουν προσοχής παίδες είναι το the Borgias και The Kennedys,απο τα λίγα επεισόδια που είδα φαίνονται top σειρές.
Damages? Έχω ακούσει για την σειρά,αξίζει?Need more info Παύλε.. :D
Άβαταρ μέλους
romanos.romaidis

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Σεπ 2011, 23:54

Γενικά το Damages παίζει γύρω από ένα δικηγορικό γραφείο που η τύπισα που το τρέχει κάνει manipulation ακόμη και στα κουνούπια που πετάνε μέσα. Τρελή πλοκή, κουφά σκηνικά, μπλέκεται FBI, της πόπης. Πολύ καλή σειρά, από αυτές που έχω δει άνετα μπαίνει μέσα στην Top πεντάδα. Αξίζει και το καλό είναι ότι δεν είναι και πολύ δικηγορίστικη (με δίκες συνεχώς κτλ). Όλο το ζουμί είναι στο παρασκήνιο.... Εξαιρετικά δείγματα μέχρι τώρα, έχω δει την πρώτη σεζόν και είμαι στις αρχές της δεύτερης!
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Alda » 02 Σεπ 2011, 23:57

Γενικά οι σειρές έχουν ανεβάσει τρελό lvl σε αντίθεση με το σινεμά που έχει πέσει τελευταία. Τρελά budget σκάνε στις σειρές πλέον και τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά.
If I go forward follow me, if I retreat shoot me and if I am killed avenge me... AVENGE ME! - Napoleon
Άβαταρ μέλους
Alda

Δημοσιευσεις : 53

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Σεπ 2011, 23:59

Το λέγαμε σήμερα και στο ραδιόφωνο... Όταν βλέπεις πχ. το Game of Thrones να σου δίνει την εντύπωση ταινίας, πλέον έχουν αλλάξει οι ισορροπίες... Μιλάμε οι σειρές έχουν εκτιναχθεί! Ευελπιστώ πως δε θα είναι μία απλή έκρηξη της εποχής, αλλά πως θα συνεχιστεί!
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό romanos.romaidis » 03 Σεπ 2011, 00:03

Το budget και η ποιότητα των σειρών έχει σκάσει προς τα πάνω παίδες όντως,εδώ βλέπουμε ώρες ώρες κάτι pilot επεισόδια και όχι μόνο με budget αρκετών εκατομμυρίων..αφού έχουμε τις ποιοτικές σειρές κάτι γίνεται τελευταία.
Οσο για Damages θα το τιμήσω σύντομα,καλή φάση ακούγεται.
Επίσης must see σειρά είναι το Broadwalk Empire...απλά respect και τρελή ποιότητα η σειρά,θα την λατρέψετε.
Τελευταία επεξεργασία από romanos.romaidis και 03 Σεπ 2011, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
romanos.romaidis

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 03 Σεπ 2011, 00:08

Για δώσε info, έχω ακούσει ότι είναι καλή, αλλά δεν το έχω ψάξει!
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό romanos.romaidis » 03 Σεπ 2011, 00:15

Info..Είναι η εποχή της ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική όλα τα σκηνικά εξελίσονται στην Atlantic City κυρίως,είναι true based σε γενικά πλαίσια όλη η ιστορία.Είναι η κλασική ποιοτική μαφιόζικη ταινία/σειρά με πολύ δυνατό story,τρομεροί ηθοποιοί, σκηνικά, ρούχα.Γενικά έχει πέσει πολύ χρήμα στην παραγωγή της.,,σταδιακά εγώ την λάτρεψα με τράβηξε όλο το κλίμα και η ατμόσφαιρα της σειράς.Στην συνέχεια σκάνε και μαφιόζοι γνωστοί της εποχής όπως Capone και κάτι άλλα μούτρα και γίνεται της πόπης.
Πάντως η ποιότητα φαίνεται απο το Pilot Episode..για τους λάτρεις της μαφιόζικης αισθητικής και υπόθεσης είναι must η σειρά.
Στο Production έχει εμπλακεί και ο Scorsese... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από romanos.romaidis και 03 Σεπ 2011, 00:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
romanos.romaidis

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB