Γεια σας, λέγομαι Αλέξανδρος και είμαι indie game dev, προσπαθώ να φτιάξω μια ελληνική start up που ασχολείται με video games με όνομα Digital Element. Τα τελευταία 2 χρόνια έχω φτιάξει κάποια mobile games που είχαν αρκετή απήχηση στον κόσμο και θέλω να περάσω στα pc. Επειδή φτιάχνω ένα μεγάλο project (rpg) που θα πάρει αρκετό καιρό να υλοποιηθεί θέλω πρώτα να ελέγξω λίγο την αγορά του steam ώστε να ξέρω αν αξίζει χρηματικά τον κόπο το όλο εγχείρημα. Για αυτό έκανα port ένα mobile game μου που λέγεται star ball galaxy σε μια hd μορφή για pc.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=681295076
Το παιχνίδι θα κοστίζει όσο και στην mobile έκδοση του, δηλαδή δεν ανήκει στα πορτ που τα αγοράζεις 5χ στο steam. Προς το παρόν έχω μαζέψει περίπου 500 ψήφους και είμαι στο 68% ώστε να μπορέσω να μπω στο steam.
Αν σας αρέσουν τα marble games και σας είναι εύκολο ψηφίστε το παιχνίδι μου
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 23:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Το παιχνίδι μου στο Greenlight
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
ευχαριστώ
η κάμερα έχει φάει ένα update, θα υπάρξει νέο βίντεο πιθανά μέσα στο 3ήμερο
στο pc θα υπάρχουν και ελληνικά και αγγλικά και στο κινητό ήδη γίνεται χρήση του accelerometer
επίσης ήθελα να πω ότι έχω ξεπεράσει τις 500 ψήφους και φαίνεται να είναι κάπως κοντά στον στόχο, ευχαριστώ πολύ όσους ψήφισαν
όσοι δεν έχουν ψηφίσει και μπορούν ας δώσουν μια βοήθεια
η κάμερα έχει φάει ένα update, θα υπάρξει νέο βίντεο πιθανά μέσα στο 3ήμερο
στο pc θα υπάρχουν και ελληνικά και αγγλικά και στο κινητό ήδη γίνεται χρήση του accelerometer
επίσης ήθελα να πω ότι έχω ξεπεράσει τις 500 ψήφους και φαίνεται να είναι κάπως κοντά στον στόχο, ευχαριστώ πολύ όσους ψήφισαν
όσοι δεν έχουν ψηφίσει και μπορούν ας δώσουν μια βοήθεια
- DigitalElement
- Δημοσιευσεις : 3
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες