A Game of Thrones

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό deathstroke1496 » 15 Μάιος 2016, 03:27

Ερωτηση λιγο ασχετη: Αξιζει να διαβασω τα βιβλια( Μου αρεσει πολυ η σειρα, αλλα με εχει κουρασει καπως απο την 5η σεζον); Δεν με νοιαζουν οι σελιδες, αρκει να ειναι ωραια και να μην κουραζει ανυποφορα η εξελιξη
deathstroke1496

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό CorporateB » 17 Μάιος 2016, 00:50

deathstroke1496 έγραψε:Ερωτηση λιγο ασχετη: Αξιζει να διαβασω τα βιβλια( Μου αρεσει πολυ η σειρα, αλλα με εχει κουρασει καπως απο την 5η σεζον); Δεν με νοιαζουν οι σελιδες, αρκει να ειναι ωραια και να μην κουραζει ανυποφορα η εξελιξη

Τα βιβλία του GoT, αν διαβάζεις βιβλία και ειδικά περιπέτειας, είναι εκπληκτικά, καλογραμμένα και πολύ πιο επεξηγηματικά από την σειρά. Αξίζει να τα διαβάσεις, αλλά! τώρα η σειρά ξεφεύγει από τα βιβλία... λογικά θα δούμε και διαφορετικό τέλος. Θέλω να πω αν μπορέσεις να τα κρατήσεις ως διαφορετικές ιστορίες και να μην σε πηράζει το τι γίνεται στην σειρά, τότε διάβασέ τα.

ΥΓ: Επισόδειο 4 τί έλεγε η Καλίσι παιδιά; Καλό το 4 ε; χεχεχε :mrgreen: :mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
CorporateB

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 25 Μάιος 2016, 10:03

Hold the Door

:cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό jack124 » 25 Μάιος 2016, 12:13

Το 5ο επεισόδιο ήταν αρκετά καλό με δράση και όλα αυτά αλλά
θεωρώ ότι μόνο η ιστορία του Brad και η σκηνές με τον Brad άξιζαν οι άλλες ήταν λίγο βαρετές αλλά κατά τα άλλα αρκετά καλό επεισόδιο
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό mysterious » 25 Μάιος 2016, 13:20

Όντως οι σκηνές με τον Brad ήταν άκρως ενδιαφέρουσες.Μάθαμε πως δημιουργήθηκαν οι νεκροί αλλά και το τι συνέβη στον Χόντορ...wtf hold the door!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 25 Μάιος 2016, 14:37

mysterious έγραψε:
Όντως οι σκηνές με τον Brad ήταν άκρως ενδιαφέρουσες.Μάθαμε πως δημιουργήθηκαν οι νεκροί αλλά και το τι συνέβη στον Χόντορ...wtf hold the door!

Ναι χωρις να θελώ να προτρέχω πιστέυω οτι ο εκτός κύκλος εχει προχωρήσει πολύ ποιο γρήγορα σε πλοκή απο οτι οι 5 προηγουμένη μαζί, :roll: λιγο με φοβίζει το σκηνικό γιατι θα γίνουν σοβατίσματα της πλάκας . για να καλυφτούν κενά .
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό CorporateB » 25 Μάιος 2016, 16:16

LIONHEART έγραψε:
mysterious έγραψε:

Ναι χωρις να θελώ να προτρέχω πιστέυω οτι ο εκτός κύκλος εχει προχωρήσει πολύ ποιο γρήγορα σε πλοκή απο οτι οι 5 προηγουμένη μαζί, :roll: λιγο με φοβίζει το σκηνικό γιατι θα γίνουν σοβατίσματα της πλάκας . για να καλυφτούν κενά .

Από αυτήν την σεζόν, διαχωρίζεται η πλοκή από τα βιβλία, επειδή προφανώς ο άλλος βαριέται να κάτσει να γράψει. Η αλήθεια είναι πως εμένα μου αρέσει που πηγαίνει πιο γρήγορα.
Πάντως αυτό με τον Hodor στο τελευταίο επισόδειο ήταν ότι πιο "ηλίθιο" έχω δει.
Ότι και καλά τί;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
CorporateB

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 25 Μάιος 2016, 18:14

LIONHEART έγραψε:
mysterious έγραψε:

πιστευω πως σαυτην την season δεν θα δουμε την kalishee να περναει απεναντι...λογικα θα γινει καποια μαχη στον βορρα...και ισως να σκασουν και οι undead(???)....καλα για την αρυα δεν το συζηταω...22η season θα φτασουμε και ακομα θα εκπαιδευεται.
και αναριωτιεμαι πραγματικα τι θα γινει στο Kings landing στο επομενο επεισοδιο
καλα για winter is coming δεν το συζηταμε καν
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 26 Μάιος 2016, 08:49

CorporateB έγραψε:
LIONHEART έγραψε:
mysterious έγραψε:

Από αυτήν την σεζόν, διαχωρίζεται η πλοκή από τα βιβλία, επειδή προφανώς ο άλλος βαριέται να κάτσει να γράψει. Η αλήθεια είναι πως εμένα μου αρέσει που πηγαίνει πιο γρήγορα.
Πάντως αυτό με τον Hodor στο τελευταίο επισόδειο ήταν ότι πιο "ηλίθιο" έχω δει.
Ότι και καλά τί;

Εντάξει
ήταν περιττή η θυσία του hondor κατ εμε η θυσία του
και μπορούσαν να τον αξιοποιήσουν αλλά να λέμε την αλήθεια ο καλύτερος τροπός για να δικαιολογήσουν την κατάσταση του ήταν αυτος. Δυνατή σεζόν απο θέμα συναισθημάτων πάντως και ακόμα ειμαστε στην μέση.
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό jack124 » 26 Μάιος 2016, 10:19

Εγώ ένα κατάλαβα σε αυτήν την σεζόν, ότι χωρίς την ιστορία του μπραν δεν θα είχε νόημα μέχρι τώρα ο κύκλος
Άντε και επειδή βρέθηκαν John και Sansa και συνεργάζονται
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB