Games και σχολικές εξετάσεις

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 11:20

Λυκειο.Καψιμο με FINAL FANTASY 7 πριν απο καθε εξετασΗ!!!!
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Δημοσίευσηαπό georgedem » 08 Φεβ 2014, 21:13

ειμαι πιο παλιος, call of duty 2 καθολη την περιοδο των εξετασεων για χαλαρωση!!
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό antonis_L » 10 Ιούλ 2014, 15:11

Σε ποιές εξετάσεις αναφέρετε το θέμα?, γιατί μερικοί είχαμε και τον Σεπτέμβριο :D :D :D
Θυμάμαι λοιπόν στην 1η γυμνασίου είχα φάει κόλλημα με το Super Mario, όμως λόγο εξετάσεων το Game Boy κατασχέθηκε :D και το έπερνα 1-2 ώρες τη μέρα μόνο, το καλό είναι ότι είχα καβατζωμένο ένα tetris (που είχε μόνο tetris) και έλιωνα μ' αυτό.
Κάποια στιγμή ανακάλυψα που έκρυβαν το Game Boy και όταν έμενα μόνος το ξετρύπωνα κι έπαιζα, με την αγωνία μη με πιάσουν στα πράσα.
Φαντάζομαι καταλάβατε γιατί είχα και τον Σεπτέμβριο εξετάσεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonis_L

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό Bamagiotis » 26 Σεπ 2014, 03:16

Γυμνάσιο,λύκειο συγκεκριμένα? Κάτσε να θυμηθώ...Α! χαχα
Δεν υπήρχε διάβασμα, μόνο παιχνίδια! Η κονσόλα τότε ήταν το PS2!
Γυμνάσιο> video blue ενοικίαση και λιώσιμο! Πρέπει να ήταν το Mortal Kombat Deception σίγουρα αλλα και το Prisoner of war. (τι παιχνιδάρα απίστευτη!!!!)
Λύκειο> Μιά απο τα ίδια με Mortal Kombat Shaolin Monks και μετά Armageddon.
Επίσης θυμάμαι έντονα οτι είχα νοικιάσει το The great escape (παρόμοιο αρκετά με το prisoner of war) για pc και το τερμάτισα σε ένα βράδυ και το τελείωσα 7.45 πρίν πάω για μάθημα (ύπνο δηλαδή χαχαχ)! Επικές εποχές...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bamagiotis

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό MrDododi » 22 Νοέμ 2014, 01:58

Θυμάμαι έδινα Γεωγραφία αλλά προτίμησα να παίξω Test Drive 5 στο PS1. Το αποτέλεσμα; 10/20 στη Γεωγραφία...
Adododo!!!
Άβαταρ μέλους
MrDododi

Δημοσιευσεις : 172

Δημοσίευσηαπό KoKaGoOGoKLMer » 10 Ιουν 2015, 00:33

Τα χειροτερα παιχνιδια εκεινες τις περιοδους ειναι τα παιχνιδια του κινητου γιατι το χεις διπλα και λες διαλειμμα πεντε λεπτων και ΤΣΟΥΠ παει το μισαωρο... :/ ενω τωρα που να σηκωνεσαι αν πηγαινεις τηλεοραση να ανοιγεις PlayStation
Άβαταρ μέλους
KoKaGoOGoKLMer

Δημοσιευσεις : 76

Δημοσίευσηαπό Eden10 » 24 Μάιος 2016, 19:30

Gran turismo 3 trelo kapsimo tote
Eden10

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό niksnake » 19 Ιούλ 2016, 08:02

mortal kombat 3 !!!κάθε χρόνο λιώσιμο το καλύτερο παιχνίδι ξύλου που βγήκε ποτέ για μένα!!!
niksnake

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό kostadia » 27 Ιούλ 2016, 22:39

ISS Pro Evolution 2 στο Playstation! Άντε να διαβάσεις μετά για το σχολείο. Κάψιμο με τις ώρες μέχρι που μου έκρυψε την κονσόλα η μάνα μου :P
kostadia

Δημοσιευσεις : 81

Δημοσίευσηαπό Greek Girl Gamer » 29 Αύγ 2016, 00:12

εγω και στις εξετάσειςς ειχα κολλήσειιι με τ Resident evil2 kai 4!
geia sas ♥3
Greek Girl Gamer

Δημοσιευσεις : 82

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB