καλησπερα μαγκες θςλω βοηθεια να μου πειτε τι να πατησω και τη να κανω αναλητικα στα παρακατω:
εχω παρει τα υλικα για ενα νεο gaming pc με χαραστιριστικα:
intel core i5 4690k 3.5ghz
corsair cx 750
ssd samsung evo 850 500gb
msi gtx 970 gaming 4gb
msi z97 gaming 5
ram hyperx 8gb 1600ghz
κουτι: corsair
windows 7 64bit "σπασμένα"
θα ηθελα να μου στιλετε ενα πολυ αναλητικο βιντεο για να φτιαξω μονος το gaming pc αλλα αυτο που θελω ποιο πολυ να μου πειτε ειναι το τι θα κανω οταν ανοιξω για πρωτη φορα το pc..τι θα μου βγαλει? τι πρεπει να πατησω και τη πρεπει να κανω με τα uefi-bios του pc ετσι ωστε να μην εχω προβλημα και να κανω σωστες ρυθμησεις...επισης πως θα περασω τα windows?
σας παρακαλω βοηθειααα!!
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:38 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Hardware how-to
41 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Καλησπέρα φίλε, το Motherboard που έχεις πάρει η πρόκειται να πάρεις έχει αναλυτικό βιβλίο οδηγιών με εικόνες και αρίθμηση( συνήθως) για το που και πως συνδέεται το κάθε πράγμα στο pc σου.
Δεν υπάρχει κάτι ποιο απλό από το να χρησιμοποιήσεις λοιπόν το βιβλίο οδηγιών της Motherboard.
Όσο αφορά το πρώτο ξεκίνημα δεν έχει να δεις τίποτα πέρα από το BIOS στο οποίο δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά ρύθμιση μιας και σχεδόν όλα αναγνωρίζονται αυτόματα. Βάζεις ένα CD-DVD με το λειτουργικό που θέλεις να εγκαταστήσεις και ξεκινάς, η διαδικασία είναι εντελώς απλή που ακόμα και ένας αρχάριος μπορεί να τη περάσει.
Δεν υπάρχει κάτι ποιο απλό από το να χρησιμοποιήσεις λοιπόν το βιβλίο οδηγιών της Motherboard.
Όσο αφορά το πρώτο ξεκίνημα δεν έχει να δεις τίποτα πέρα από το BIOS στο οποίο δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά ρύθμιση μιας και σχεδόν όλα αναγνωρίζονται αυτόματα. Βάζεις ένα CD-DVD με το λειτουργικό που θέλεις να εγκαταστήσεις και ξεκινάς, η διαδικασία είναι εντελώς απλή που ακόμα και ένας αρχάριος μπορεί να τη περάσει.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
φιλε μου ευχαριστω παραπολυ για την πληροφορια..τι ακριβως παταω για την εγκατασταση τοων windows ?
βαζω τα windows στο dvd και μετα τη κανω?
επισης αν υπαρχει κατη που πρεπει να κανω ή κατι που θα με βοηθηση περισσοτερο στις επιδοσεις, πεσμου!
ευχαριστω και παλι αδελφε!
επισης αν υπαρχει κατη που πρεπει να κανω ή κατι που θα με βοηθηση περισσοτερο στις επιδοσεις, πεσμου!

-
ANGELforGAMES - Δημοσιευσεις : 8
ANGELforGAMES έγραψε:φιλε μου ευχαριστω παραπολυ για την πληροφορια..τι ακριβως παταω για την εγκατασταση τοων windows ?
Με το που βάλεις το δισκάκι και ξεκινήσεις την εγκατάσταση οτιδήποτε χρειαστεί να κάνεις θα το σου το γράφει στην οθόνη το λειτουργικό. Πολύ απλή διαδικασία και εύκολα κατανοητή. Θα ρυθμίσεις ώρα, ημερομηνία, χώρα, γλώσσα κλπ όπως και τη δυνατότητα να χωρίσεις το σκληρό δίσκο σε partitions και όλα αυτά με 2-3 κλικ.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Παιδια μπορω να βαλω εξτρα ψυκτρακια στο PC μου για να ειναι πιο ησυχο;
Και επισης ποιο ειναι το κοστος συνηθως;;
Και επισης ποιο ειναι το κοστος συνηθως;;
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Παιδια εχω ενα προβλημα στο κεντρικο υπολογιστη εδω και κανα δεκαημερο δε μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ.Απο το λαπτοπ και το κινητο μπαινω κανονικα,ενω στο PC οχι.
Μετα απο πολλα τηλεφωνα στον ΟΤΕ καταλαβα οτι κατι παιζει με την καρτα δικτυου,τουλαχιστον ετσι μου ειπαν και οτι το κοστος για να φτιαχτει ειναι 45 ευρω.Αξιζει να φερω τεχνικο ή η διαδικασια επισκευης του προβληματος ειναι πολυ πιο οικονομικη αν το επιχειρησω να το φτιαξω μονος μου;
Μετα απο πολλα τηλεφωνα στον ΟΤΕ καταλαβα οτι κατι παιζει με την καρτα δικτυου,τουλαχιστον ετσι μου ειπαν και οτι το κοστος για να φτιαχτει ειναι 45 ευρω.Αξιζει να φερω τεχνικο ή η διαδικασια επισκευης του προβληματος ειναι πολυ πιο οικονομικη αν το επιχειρησω να το φτιαξω μονος μου;
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
41 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες