- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 18:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Βρίσκομαι στα μισά και κάτι του story στο Last Of Us GOTY στο PS3.Οπτικοακουστική πανδαισία με έντονες στιγμές!!μισώ τα κλίκερ.αγαπώ Ellie με τα ανέκδοτα της:D Επίσης ξεκίνησα το 12 week mode στο multi και είναι πολύ καλύτερο απο τι νόμιζα και έχω εθιστεί!!λατρεύω αθόρυβα ύπουλα shiv kills!!
Παράλληλα βρίσκομαι στα τελειώματα του πρώτου μου playthrough στο Dishonored GOTY !!Corvo αλήτη revenge στο Dunwall City!!Ψάχνω τα πάντα , σκοτώνω αβέρτα κ αναμένω το high chaos ending μου με μπόλικους αρουραίους :p Λατρεύω bend time και μισώ tall boys!!ακούω πάντα τι έχει να πει η "καρδία" !!Ηδη καταστρώνω σχέδια για Ghost δεύτερο playthrough πριν καταπιάσω τα dlc για να παίξω ως Daud!!
Παράλληλα βρίσκομαι στα τελειώματα του πρώτου μου playthrough στο Dishonored GOTY !!Corvo αλήτη revenge στο Dunwall City!!Ψάχνω τα πάντα , σκοτώνω αβέρτα κ αναμένω το high chaos ending μου με μπόλικους αρουραίους :p Λατρεύω bend time και μισώ tall boys!!ακούω πάντα τι έχει να πει η "καρδία" !!Ηδη καταστρώνω σχέδια για Ghost δεύτερο playthrough πριν καταπιάσω τα dlc για να παίξω ως Daud!!
-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
karlat89 έγραψε:Until dawn
το τελειωσα,αλλα σκοτωσα τους περισσοτερους χαρακτηρες
αλλη μια φορα με προσοχη για να σωσω μερικους ακομα
Από fps πως το βλέπεις; Υπάρχουν αρκετές στιγμές που "σέρνεται"..;
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Τελος με το Assassins Creed Black Flag, υπεροχο συνολικα, μαγεια η Καραϊβικη . Συνεχιζω το COD:Advanced Warfare, οπου μολις περασα τη Σαντορινη!
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης