- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 05:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τελος με το Resident Evil 6.Αν εξαιρεσω την ιστορια του Chris που σε 2 σημεια του παιχνιδιου(στην οδηγηση,και ενα σημειο που τρεχεις να ξεφυγεις απο κατι πλοκαμια)μου ερχοταν να κανω φρισμπι το παιχνιδι,σαν συνολο ηταν πολυ καλο παιχνιδι και χορταστικο.
Συνεχιζω με Dead Island Riptide και στο "βητακι" με το New Little King's Story.
Συνεχιζω με Dead Island Riptide και στο "βητακι" με το New Little King's Story.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Πολυ καλο το Re6.Το τελευταιο κεφαλαιο στην ιστορια του Chris το παιζω με δυσκολια,λογω του ασχημου τελους.Το σημειο με τα πλοκαμια ειναι ο λογος που δεν προσπαθησα για S rank.Εχανα συνεχεια.
Εχω πιασει ολα τα δωρεαν παιχνιδια που εδινε το plus.Τα ειχα αφησει και μαζευτηκαν.Οποτε:
Τελειωσα το Broken age.Πολυ καλο παιχνιδι,με ωραια ιστορια,καλα γραφικα και αστειους διαλογους.
Επισης εχει αστεια trophies,αλλα ειναι δυσκολο να τα πετυχεις,αν δεν εχεις καποιο guide,οχι επειδη ειναι δυσκολα,αλλα επειδη δε σου περναει απο το μυαλο το τι χρειαζεται να κανεις.
Τελειωσα το Teslagrad.Καλο παιχνιδι,με καλο χειρισμο,αλλα δε συγχωρει λαθη.Και φυσικα δεν εχει checkpoints.Σε καθε λαθος ξαναρχιζεις την πιστα,ακομα και αν ειναι boss battle.Στηριζεται στο trial and error.Δηλαδη πρεπει να κανεις λαθη για να δεις την πιστα και μετα να την τελειοποιησεις για να την περασεις.Εγω δεν ειμαι καλη σε αυτα.Θα το ειχα παρατησει,αν δεν ηταν στο Plus και χρησιμοποιησα οδηγο για να το τελειωσω.Και παλι δεν εκανα το τελικο boss battle.
Συνεχιζω με Unmechanical Extended.Aπλο παιχνιδι με ευκολους γριφους και πολυ γελιο.Εχει και ενδιαφεροντα trophies.
Εχω πιασει ολα τα δωρεαν παιχνιδια που εδινε το plus.Τα ειχα αφησει και μαζευτηκαν.Οποτε:
Τελειωσα το Broken age.Πολυ καλο παιχνιδι,με ωραια ιστορια,καλα γραφικα και αστειους διαλογους.
Επισης εχει αστεια trophies,αλλα ειναι δυσκολο να τα πετυχεις,αν δεν εχεις καποιο guide,οχι επειδη ειναι δυσκολα,αλλα επειδη δε σου περναει απο το μυαλο το τι χρειαζεται να κανεις.
Τελειωσα το Teslagrad.Καλο παιχνιδι,με καλο χειρισμο,αλλα δε συγχωρει λαθη.Και φυσικα δεν εχει checkpoints.Σε καθε λαθος ξαναρχιζεις την πιστα,ακομα και αν ειναι boss battle.Στηριζεται στο trial and error.Δηλαδη πρεπει να κανεις λαθη για να δεις την πιστα και μετα να την τελειοποιησεις για να την περασεις.Εγω δεν ειμαι καλη σε αυτα.Θα το ειχα παρατησει,αν δεν ηταν στο Plus και χρησιμοποιησα οδηγο για να το τελειωσω.Και παλι δεν εκανα το τελικο boss battle.
Συνεχιζω με Unmechanical Extended.Aπλο παιχνιδι με ευκολους γριφους και πολυ γελιο.Εχει και ενδιαφεροντα trophies.
-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
Επιτέλους ακούω καλά λόγια το Resi6!!! Έχω βαρεθεί να ακούω από το καθένα να έλεγε πως είναι μέτριο μόνο και μόνο επειδή είχε κάποια λάθη στο σύνολο αλλά και το campgain του Chris. Πιστεύω από την αρχή ότι ήταν τίμια αγορά σαν τίτλος.
Συνεχίζω MGSV αργά αργά και το απολαμβάνω όσο τίποτα. Επαναλαμβανόμενο μεν χορταστικό δε. Δεν καταλαβαίνω το πως περνάνε οι ώρες. Αν και φαίνεται πως τα side mission μπήκαν απλά για να μπουν...
Συνεχίζω MGSV αργά αργά και το απολαμβάνω όσο τίποτα. Επαναλαμβανόμενο μεν χορταστικό δε. Δεν καταλαβαίνω το πως περνάνε οι ώρες. Αν και φαίνεται πως τα side mission μπήκαν απλά για να μπουν...

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:Επιτέλους ακούω καλά λόγια το Resi6!!! Έχω βαρεθεί να ακούω από το καθένα να έλεγε πως είναι μέτριο μόνο και μόνο επειδή είχε κάποια λάθη στο σύνολο αλλά και το campgain του Chris. Πιστεύω από την αρχή ότι ήταν τίμια αγορά σαν τίτλος.
Παιχνιδαρα ηταν το 6...λιγο λιγοτερο πιου πιου με τον Chris να ειχε και θα ηταν σουπερ...η αλλη ενα campaign τυπου Ada...
Τελος με το Arkham Knight και (ξανα)αρχισα Witcher 3 το expansion (ps4)

-
Geovra - Δημοσιευσεις : 302
Geovra έγραψε:Scott_Pilgrim έγραψε:Επιτέλους ακούω καλά λόγια το Resi6!!! Έχω βαρεθεί να ακούω από το καθένα να έλεγε πως είναι μέτριο μόνο και μόνο επειδή είχε κάποια λάθη στο σύνολο αλλά και το campgain του Chris. Πιστεύω από την αρχή ότι ήταν τίμια αγορά σαν τίτλος.
Παιχνιδαρα ηταν το 6...λιγο λιγοτερο πιου πιου με τον Chris να ειχε και θα ηταν σουπερ...η αλλη ενα campaign τυπου Ada...
Τελος με το Arkham Knight και (ξανα)αρχισα Witcher 3 το expansion (ps4)
ρε παιδιά σε κανέναν δεν αρεσε το campain του leon πραγματικα ηταν οτι καλυτερό κατεμε εδειξε το res6.....Τα αλλα Εκτος της ada ηταν λιγο μιξη απο res5 και arcade....
στο θεμα μας τωρα αν και δεν παιζω ποια πολυ συχνά ασχολιέμαι με το halo legacy xbox one και με το crisis 3 (μια απο τα ιδια) στο χ360....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Συνεχιζω με τα plus παιχνιδια που ειχαν μαζευτει.
-Super time force ultra.Πολυ ενδιαφερον παιχνιδι,που χρησιμοποιει το χρονο και δινει τη δυνατοτητα να γυριζεις το χρονο και να παιζεις με πολλους χαρακτηρες-δηλαδη τ'αντιγραφα του εαυτου σου και των συμπολεμιστων σου.Αδυνατω να το τελειωσω,επειδη ειναι αρκετα δυσκολο,αν δεν εχεις υπομονη.
-Grow home.Θεωρητικα χαριτωμενο παιχνιδι με ενα ρομποτ που προσπαθει να "μεγαλωσει" φυτα ωστε να φτασει ως το διαστημοπλοιο του.Ευκολο παιχνιδι,αλλα υπαρχει μια δυσκολια στο χειρισμο του,μια και ειναι ασταθες-πχ μπορει να παρει φορα την ωρα που τρεχει,να μη σταματαει και να πεσει απο γκρεμο.
=Casltestorm.Ωραιο παιχνιδακι με ομορφα γραφικα.Eχει μια ιδεα στρατηγικης,οταν πρεπει να προστατευσεις το καστρο σου.Εχει και ενα βαθμο δυσκολιας για οσους θελουν να το παιξουν σε hard mode.

-Super time force ultra.Πολυ ενδιαφερον παιχνιδι,που χρησιμοποιει το χρονο και δινει τη δυνατοτητα να γυριζεις το χρονο και να παιζεις με πολλους χαρακτηρες-δηλαδη τ'αντιγραφα του εαυτου σου και των συμπολεμιστων σου.Αδυνατω να το τελειωσω,επειδη ειναι αρκετα δυσκολο,αν δεν εχεις υπομονη.
-Grow home.Θεωρητικα χαριτωμενο παιχνιδι με ενα ρομποτ που προσπαθει να "μεγαλωσει" φυτα ωστε να φτασει ως το διαστημοπλοιο του.Ευκολο παιχνιδι,αλλα υπαρχει μια δυσκολια στο χειρισμο του,μια και ειναι ασταθες-πχ μπορει να παρει φορα την ωρα που τρεχει,να μη σταματαει και να πεσει απο γκρεμο.
=Casltestorm.Ωραιο παιχνιδακι με ομορφα γραφικα.Eχει μια ιδεα στρατηγικης,οταν πρεπει να προστατευσεις το καστρο σου.Εχει και ενα βαθμο δυσκολιας για οσους θελουν να το παιξουν σε hard mode.
-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες