- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 15:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Lost
Εμενα μου αρεσαν οι πρωτες σεζον αλλα μετα ειχε γινει καπως κουραστικο και υπηρχαν πολλα ερωτηματικα με το σεναριο που καμια φορα δεν ηξερα τι ακριβως παιζει,το Breaking Bad και το Supernatural ειναι ανωτερα
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
απο τα 10 μου μεχρι τα 16 μου που το εβλεπα το θεωρουσα καλο.αν το αρχιζα τωρα πιστευω θα το βαριομουν και το τελος δεν αξιζει τοσο
- countlessplays
- Δημοσιευσεις : 4
το λοστ, φτάνοντας στο τέλος και φέρνοντας στο μυαλό το τι έχει γίνει, καταλαβαίνεις πως ήταν μια ότι να 'ναι σειρά που ούτε οι σεναριογράφοι δεν ήξεραν πως να τη συνεχίσουν κάνοντας τα όλα αχταρμά και ακούγοντας δυστυχώς το κάθε βλαμμένο φαν της σειράς που νομίζει πως έχει ιδέα απο γράψιμο. ποτέ δεν θα ξεχάσω που σε κάποια σεζον δείξαν το νησί κάτω στο πάτο της θάλασσας και μετά δεν ξαναεπανήλθαν. ούτε καν ξανασχολήθηκαν με αυτό. απλά είπαν, "δε το βάζουμε; και ότι βγει". τέτοιες σειρές πρέπει να έχουν μια δομή, ένα σχέδιο και όχι πάμε και ότι βγει στη πορεία
-
marius_octavus - Δημοσιευσεις : 96
για μενα το Lost ειχε πολυ πλακα να το βλεπεις οταν παιζοταν κανονικα...ειχε πολυ μυστηριο, πολλα clues που μπορουσες να βρεις...η πιο ιντερνετιακη σειρα εβερ, για εμενα ηταν σειρα φαινομενο για την εποχη της, οσο και να απογοητευσαν οι αποκαλυψεις(?) του φιναλε...
γενικα γινοταν χαμος στο ιντερνετ μετα απο καθε επεισοδειο...
γενικα γινοταν χαμος στο ιντερνετ μετα απο καθε επεισοδειο...
- tomic20
- Δημοσιευσεις : 44
αν ηταν 5-10 ωρες σειρα θα μαρεσαι το τελος αλλα δυστιχος αφησε απογοητευση δεν εχει ποια σκοπο να την ξαναδεις με τετοιο τελος
-
petros19051988 - Δημοσιευσεις : 63
biglalas έγραψε:ειναι μια απο τις σειρες που δεν εχω δει..ο λογος οτι ειναι τεραστια..αξιζει να την ξεκινησω?? η θα απογοητευτω?? ενας φιλος που τη ειδε με την κοπελα του μου λενε ο ενας δες την και ο αλλος μην τη δεις...τι λετε εσεις φιλοι μου?
Ωραία σειρά.
Σου κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι την προτελευταία σεζόν.
Μετά άρχισε να με κουράζει πολύ και απλά περίμενα το πως θα τελειώσει για
να δώσει απαντήσεις σε κάποια μυστήρια που είχε δημιουργήσε, αλλά πολλά τα άφησε αναπάντητα....
- bullalex
- Δημοσιευσεις : 123
νομιζω το να περιμενεις μια βδομαδα για καθε επισοδιο σε κανεις να χαλαστεις με το τελος πιο πολυ απο τωρα ...θα σου ελεγα να το δεις το πρωτο και το τελευτεο μονο το ιδιο κανει .

-
petros19051988 - Δημοσιευσεις : 63
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες