- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 21:03 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Game Boy memories
χαχχαχαχααχ....λοιπον εγω γενικα μονο ποκεμον επαιζα... και θυμαμαι ειχε το Game Boy Color και επαιζα την silver ή crystal....και ημουν στο πρωταθλημα στον προτελευταιο....που πιστευα φυσικα πως ηταν τελευταιος γιατι τοτε δεν ηξερα αγγλικα και το μονο που καταλαβαινα ηταν οτι μου λεγαν οι μεγαλοι.... και μου χαν πει οτι θα πολεμησω τεσσερεις (elite four) οποτε και εγω αρχισα να παιζω....φτανω στον τελευταιο.....μετα απο πολυ προσπαθεια και πολλα ανοιξε το παιχνιδι νικησα τον τελευταιο και μου λεει ...''ΚΟΥΚΟΥ'' εχεις κι αλλον εναν τελικα.... και εγω ημουν σε φαση... ''μα πως?''... τελος παντων .. με τα μισα ποκεμον ζωντανα παω να παιξω και ημουν σε φαση ''ελα ''δεν θυμαμαι'' ποιο ειχα'' μπορεις... λες και με ακουγε :'( χαχχαχαχααχαχαα και τελικα εχασα και εμεινα να κοιταω την εικονα και να λεω γιατιιι...
επισης στην ιδια κασετα οταν μου δωσαν την μαστερ μπολ την πεταξα σε ενα ρατατα :'( και το suicune το χα πιασει κανονικα...και πιστευω να θυμαστε πως ηταν πανδυσκολο να πιασεις θρυλικα εκεινη την εποχη...τωρα πια νομιζω ειναι πιο ευκολο
και τελευταια....ημουν για μια ακομη φορα στον τελευταιο αντιπαλο στο πρωταθλημα (ειχα μαθει πλεον) και μου λεει ο φιλος μου...ελα θα στον νικησω εγω...και ο ζηλιαρης εχασε επιτηδες για να μην παρω το πρωαθλημα χαχααχχααχαχαχαχα....
επισης στην ιδια κασετα οταν μου δωσαν την μαστερ μπολ την πεταξα σε ενα ρατατα :'( και το suicune το χα πιασει κανονικα...και πιστευω να θυμαστε πως ηταν πανδυσκολο να πιασεις θρυλικα εκεινη την εποχη...τωρα πια νομιζω ειναι πιο ευκολο
και τελευταια....ημουν για μια ακομη φορα στον τελευταιο αντιπαλο στο πρωταθλημα (ειχα μαθει πλεον) και μου λεει ο φιλος μου...ελα θα στον νικησω εγω...και ο ζηλιαρης εχασε επιτηδες για να μην παρω το πρωαθλημα χαχααχχααχαχαχαχα....
-
KoKaGoOGoKLMer - Δημοσιευσεις : 76
wario land, Megaman, Zelda και ξερό ψωμί.... Ατέλειωτες ώρες πάνω από ένα μικρό κομμάτι πλαστικό με οθόνη και μπαταρίες GameBoy Classic... Άντε γειααααααα δεν περιγράφω άλλο....
- Eternity Gamer
- Δημοσιευσεις : 30
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες