Assasins Creed Help

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Assasins Creed Help

Δημοσίευσηαπό StelikosV » 24 Νοέμ 2015, 01:03

Καλησπερα παιδια!Θα ηθελα να μαθω πως ειναι η σειρα κυκλοφοριας στα Assasins Creed για PS4?Ευχαριστω!
StelikosV

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό evergrey » 24 Νοέμ 2015, 01:31

StelikosV έγραψε:Καλησπερα παιδια!Θα ηθελα να μαθω πως ειναι η σειρα κυκλοφοριας στα Assasins Creed για PS4?Ευχαριστω!

1.Assassin's Creed IV Black Flag
2.Assassin's Creed Unity
3.Assassin's Creed Chronicles Pack
4.Assassin's Creed Syndicate
Τωρα αν με το "πως ειναι" αναφερεσε αν ειναι καλα παιχνιδια,τοτε περα απο το Blag Flag που ειναι επικο(για μενα) τα υπολοιπα ειναι απιστευτα στο "οφθαλμολουτρο" αλλα μετρια στα υπολοιπα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό StelikosV » 24 Νοέμ 2015, 11:20

Φιλε σε ευχαριστω πολυ!Οχι αναφερομουν με βαση τη σειρα κυκλοφοριας τους!Με καλυψες και σ ευχαριστω πολυ!Σκεφτομαι να τα αγορασω ολα με τη σειρα για PS4 και να τα καψω!Ευχαριστω και παλι!
StelikosV

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 19 Απρ 2016, 11:26

Μην βαρεθείς μόνο...γιατί αν είναι να τα παίξεις όλα με τη σειρά...καταλαβαίνεις ότι είναι το ίδιο και το ίδιο πράγμα :P
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό john17 » 19 Απρ 2016, 16:31

MikeGee έγραψε:Μην βαρεθείς μόνο...γιατί αν είναι να τα παίξεις όλα με τη σειρά...καταλαβαίνεις ότι είναι το ίδιο και το ίδιο πράγμα :P

Η αληθεια ειναι πως στην αρχη ειναι ολα ιδια οχι το περιβαλλον η το story αλλα σε αρχιζει ξανα απο το μηδεν εκει που αρχιζεις να μαθαινεις τα οπλα και ετσι.Για μενα το αγαπημενο μου παιχνιδι,το story σε κραταει το ενδιαφερων και αμα τα εχεις παιξει ολα και εχεις μια αρχη δεν θες να χασεις ουτε ενα απο την σειρα(τουλαχιστων αυτο ισχυει για μενα :D ).
john17

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 20 Απρ 2016, 18:47

Συμφωνώ ότι το παιχνίδι έχει αρχίσει εδώ και καιρό να επαναλαμβάνεται και να χάνει την αρχική του αίγλη. Εν τούτοις επειδή και για μένα είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, όπως και να έχει είναι κόλλημα! Έχω τελειώσει σε PS3 μέχρι και το AC III και σκοπεύω σχετικά άμεσα να ξεκινήσω με το IV και να κλείσω τον κύκλο με το Rogue αργότερα.
@StelikosV Αν αποφασίσεις να τα παίξεις όλα σερί μάλλον θα ζοριστείς γιατί σίγουρα κουράζουν με την επανάληψη σε κάποια θέματα. Κάνε διαλλείματα με άλλους τίτλους γιατί πιστεύω δεν θα την παλέψεις!
@John17 αναγκαίο κακό είναι να μαθαίνεις κάποια πράγματα από την αρχή καθώς αρκετοί παίχτες δεν ξεκινάνε από τον πρώτο τίτλο της σειράς οπότε θα πρέπει να εξοικειωθούν με τα βασικά του παιχνιδιού (και εγώ με το AC III ξεκίνησα και μετά το έπιασα από την αρχή)!
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 05 Ιούλ 2016, 18:09

Καλησπέρα παιδιά αν και αυτή την περίοδο έχω λιώσει στο Hitman Absolution, ψάχνω 1-2 άτομα για να "καθαρίσω" τα trophies από το dlc map pack για το AC Revelations για PS3. Παίζει κανένας υποψήφιος για συνεργασία για να τα μαζέψουμε τα τροπαιάκια;;
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB