- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 15:37 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Heroes of the Storm
36 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Το σέβονται τόσο πολύ που δεν το ακουμπάνε.Το 80% του Forum είναι γεμάτο απο παλαιά posts. Αυτο σημαίνει οτι κάτι η κάποιος δεν κάνει καλά την δουλειά του ή απλά οι users αδιαφορούν. Και εσύ αποφάσισες να το παίξεις τιμωρός επειδή είμαι χρήστης "φάντασμα".... Ασχολίαστο φίλε μου.
-
MikeGee - Δημοσιευσεις : 137
Αποφάσισα να προστατέψω αυτο που εσυ για χαρη ενός διαγωνισμού αποφάσισες να κάνεις μπάχαλο. Εαν λοιπόν σε χαλάει το φορουμ που κανείς δεν ακουμπάει, μπορείς απλά να μην ασχολείσαι με αυτό. Ξέρεις πολλές φορές ισχύει το λίγοι και καλοί...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Πρακτικά είναι πλέον ο μόνος τρόπος για να μαζέψεις πιο εύκολα πόντους και εσύ έρχεσαι και μου αρνείσαι κάτι βασικό, επειδή αποφάσισες να το παίξεις ιστορία....Εαν είναι ο διαγωνισμός να γίνει ανάμεσα στην κλίκα του enternity ας γίνει. Γιατί απο ότι φαίνεται δεν θέλετε νέα άτομα στην σελίδα αυτή γιατί προφανώς είναι όλοι "φαντάσματα".
Πώς ακριβώς το έκανα μπάχαλο απαντώντας και Postάρωντας ειναι ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ φίλε μου....
Πώς ακριβώς το έκανα μπάχαλο απαντώντας και Postάρωντας ειναι ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ φίλε μου....
-
Εαν το είχες ψάξει το θέμα θα έβλεπες οτι υπάρχουν και άλλοι "αθόρυβοι" τρόποι, που λέγονται πχ εξωγήινοι, βαθμολόγηση προιόντων-άρθρων, κτλ...Οπότε καλό θα είναι να το ψάχνουμε λίγο το θέμα πριν προχωράμε σε αβάσιμες κατηγορίες, περι κλίκας κτλ...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Προσπάθησε να κοιτάς την γενικότερη εικόνα και να μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες. Έθιξα πολλά πράγματα τα οποία απο ότι φαίνεται ισχύουν κι εσύ κολλάς στους βαθμούς...χμμ μάλιστα.
Επίσης ασχολήθηκα και με όλα τα παραπάνω, εκτος απο τα posts.
Ας μην ανεβάζουμε άλλον τον μετρητή των Posts τόσο φθηνά. Εξάλλου και στα 100 Posts που έκανα, είχα κάτι να πω, προστάτη του forum.
Υ.Γ Φιλικά, χρήστης φάντασμα που μπήκε μόνο για τον διαγωνισμό καθώς υπάρχουν πολύ καλύτερα sites για ενημέρωση και φιλικότερα προς όλους τους χρήστες. (οριστε, άκουσες αυτό που ήθελες)
Επίσης ασχολήθηκα και με όλα τα παραπάνω, εκτος απο τα posts.
Ας μην ανεβάζουμε άλλον τον μετρητή των Posts τόσο φθηνά. Εξάλλου και στα 100 Posts που έκανα, είχα κάτι να πω, προστάτη του forum.
Υ.Γ Φιλικά, χρήστης φάντασμα που μπήκε μόνο για τον διαγωνισμό καθώς υπάρχουν πολύ καλύτερα sites για ενημέρωση και φιλικότερα προς όλους τους χρήστες. (οριστε, άκουσες αυτό που ήθελες)
-
Παιχνιδάρα..Έτυχε να παίξω σε beta το game Πριν κανένα χρόνο αλλά το παράτησα γρήγορα γιατί δεν είχα φίλους που το παίζανε και ψιλοβαρέθηκα.Αλλα τώρα επέστρεψα και είδα οτι η Blizzard έχει κάνει δουλειά. Revamp σε χαρακτήρες,νεα Maps, πολλά heroes.Μπράβο! Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.Από τα καλύτερα Moba,και το γεγονός ότι τα games είναι κάπου στο 20λεπτο με κάνει να μην το βαριέμε καθόλου
- thaliaG
- Δημοσιευσεις : 3
36 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες