HP λάπτοπ για Gaming Αξίζει η αγορά;

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

HP λάπτοπ για Gaming Αξίζει η αγορά;

Δημοσίευσηαπό Princess Leia Organa Skywalker » 17 Απρ 2016, 19:19

Γειά σας και συγχαρητήρια για το Site σας, είναι πραγαματικά πολύ ωραίο και γεμάτο φοβερά θέματα για βίντεο games υπολογιστές,νέες παιχνιδοκονσόλες και νέες κυκλοφορίες ταινιών! :D

Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με ένα φθηνό gaming laptop που είδα και πέρα από το σχέδιο του που το βρήκα ενδιαφέρον θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί όντος και στην πράξη να τρέξει νέους τίτλους παιχνιδιών με μια ικανοποιητική απόδοση και αξιοπρεπή γραφικά. :|
Πρόκειται για το λάπτοπ της HP http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-pavilion-15-an002nv-star-wars-special-edition-156-i5-6200u8gb1tb940m/prod7820287pp/. (Συγνώμη για τον μεγάλο σε μέγεθος σύνδεσμο αλλά το έκανα αντιγραφή/επικόλληση απευθείας.)

Το Public χαρακτηρίζει το λάπτοπ Gaming αλλά θα ήθελα να μάθω πρώτα την γνώμη σας πριν περάσω σε αγορά. :!: :!: :!:
Princess Leia Organa Skywalker

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό nikolas_7 » 18 Απρ 2016, 12:34

Φίλε μου καλησπέρα.

Το 2009 πήρα το Toshiba Qosmio X300-130 για τη δουλειά μου (AutoCAD, 3D απεικόνιση των κτιρίων κλπ.) Είπα να δω τι παιχνίδια σηκώνει. Τότε ότι είχε βγει το Battlefield 3. Όταν το έβαλα να παίξω στα 10 λεπτά είχε μυρίσει η κάρτα γραφικών (έπιασε 91oC σύμφωνα με το Everest της Lavalys), στο τσακ το πρόλαβα και έκλεισα το παιχνίδι για να σώσω το laptop το οποίο το έχω μέχρι τώρα. Μερικά καινούρια Call of Duty τα τρέχει άνετα, όπως και μερικούς εξομοιωτές τρένου, φορτηγών και καταστάσεων εκτάκτων αναγκών (Emergency 2015). Είναι θέμα στο παιχνίδι που θα παίξεις καθώς και τις απαιτήσεις που αυτό έχει. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω, αλλά να ξέρεις ότι η ίδια σύνθεση σε σταθερό υπολογιστή θα ανταποκριθεί εντελώς διαφορετικά (Έπαιξα το Battlefield 3 στο σταθερό μου με λίγο χαμηλότερο hardware από το laptop και το πήγε μαρούλι, πέρα από τα bugs του παιχνιδιού). Απλά να ξέρεις ότι τα laptop λόγω του περιορισμένου χώρου δεν είναι για πολλά, ακόμα κι αν λέγονται gaming. Σκέψου ότι το δικό μου είναι σχεδόν 4.5Kg σε σχέση με αυτό που έχεις δει και διπλό σε πάχος (το δικό μου παίρνει 2 σκληρούς και επένδυσα σε έναν ssd μαζί με τον hdd). Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι, όμως η απόφαση είναι δική σου.
Άβαταρ μέλους
nikolas_7

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό platonxii » 18 Απρ 2016, 13:30

@Princess Leia Organa Skywalker (ristekp :P): Το συγκεκριμένο μοντέλο, θα αντέξει να παίξει τα περισσότερα (αν όχι όλα) σύγχρονα games, με λίγους ή πολλούς συμβιβασμούς όμως. Καλύτερα να ψάξεις για κάποιο μοντέλο σε ίδιο ή παρόμοιο κόστος με την 960Μ, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις αρκετά υψηλότερες επιδόσεις από την σκοπιά της κάρτας γραφικών.

Τα προβλήματα που αναφέρεις, nikolas_7, είναι δυστυχώς καθημερινότητα σε laptop. Παρατηρείς laptops που υπό νορμάλ χρήση δεν ζεσταίνονται, να "βράζουν" κατά την πραγματοποίηση διεργασιών όπως ένα 3D render, την εφαρμογή ενός "σκληρού" φίλτρου στο photoshop ή, φυσικά, το gaming.

Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να υπάρχει μέγιστη ανάγκη για φορητότητα και για αυτό να καταλήγουμε σε laptop, όταν όμως μιλάμε για gaming PC, μιλάμε ψιλό-αυτονόητα για σταθερούς υπολογιστές. Εκεί θα επιτυγχάνεται άλλωστε και η καλύτερη επένδυση, ποιοτικά αλλά και από άποψη επιδόσεων, σε βάθος χρόνου, στα ίδια λεφτά.
Άβαταρ μέλους
platonxii

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό nikolas_7 » 18 Απρ 2016, 13:50

@platonxii Όντας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, τα AutoCAD, 3D Home Archtech, 4M και άλλα, δεν είχα θέμα. Πράγματι η φορητότητα είναι μεγάλο πράγμα αλλά όσο και να το θες, gaming και φορητότητα δεν μπρούν να συνδιαστούν, ειδικά με τα τελευταία παιχνίδια, εκτός κι αν βρεθεί η τεχνολογία στα συστήματα ψύξης των φορητών γιατί δεν σώζεσαι ούτε με βάση ανεμηστήρων.
Άβαταρ μέλους
nikolas_7

Δημοσίευσηαπό Princess Leia Organa Skywalker » 18 Απρ 2016, 18:37

Σας ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση σας !
Έχετε δίκιο σε αυτό που μου λέτε και δεν θα τίθονταν θέμα όσο αναφορά το Gaming PC ,πάντα ο σταθερός υπολογιστή είναι πολύ καλύτερος για όλους τους παραπάνω λόγους που αναφέρετε αλλά το μόνο πρόβλημα είναι η φορητότητα.

Χρειάζεται να μετακινούμε και είναι πολύ δύσκολο να μετακινήσεις ένα Desktop PC με το Tower,την οθόνη κλπ σε σχέση με το λάπτοπ που σου δίνει αυτήν την δυνατότητα.

Από την άλλη τα παιχνίδια που θέλω να μπορώ να παίζω είναι κυρίως νέα, βαριά παιχνίδια όπως το Star Wars:Battlefront. (Ξέρετε αν μπορεί το συγεκριμένο μοντέλο να σηκώσει ένα τέτοιο παιχνίδι και αν ναι σε τι Settings και σε πόσα Fps;)
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας παιδιά!
Princess Leia Organa Skywalker

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό leonalkalai » 01 Ιούλ 2017, 18:54

Δεν είναι αυτά τα laptops για παιχνίδια φίλε μου.Για να αγοράσεις laptop που να αξίζει πρέπει να δώσεις πάνω από 2000Ε.Οπότε πάρε έναν υπολογιστή σταθερό με 1000Ε για να είσαι σίγουρος και για αναβαθμίσεις και ψύξη.
Άβαταρ μέλους
leonalkalai

Δημοσιευσεις : 74

Δημοσίευσηαπό majuranus » 06 Φεβ 2018, 22:31

Νομίζω ότι είναι καλή επιλογή
majuranus

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 17 Φεβ 2018, 16:14

Μακρυα απο ΗΡ. Καθαρά λόγω απαράδεκτου σέρβις.
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό johnson83 » 03 Ιουν 2018, 20:49

Νέο κουλοχέρη για καζίνο. Μία από τις εναλλακτικές λύσεις που εισήγαγε ο Ballinw στους πελάτες μας. Το Slot XO έχει μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών χαρτοπαικτικών λεσχών για να διαλέξετε, όπως online κουλοχέρηδες, παιχνίδια αλιείας, μπακαρά, online πόκερ, online ρουλέτα. Μπλάκτζακ, κολοκύθα, καβούρια, ψάρι, καθώς και ζωντανό καζίνο με μία μόνο εφαρμογή χαρτοπαικτικών λεσχών, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία παιχνιδιών.

slotxo

Εικόνα
johnson83

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό MixalhsNt » 22 Ιουν 2018, 17:28

γεια να αγορασεις ενα καλο λαπτοπ για gaming θελεις 1000 ευρω κατα την αοιψη μου αν εισαι gamer φτιαξε ενα desktop με αυτα τα λευτα
MixalhsNt

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB