- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 11:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Απορία για Ps4!!
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Απορία για Ps4!!
Παιδιά Καλημέρα έχει λίγο καιρό που το ψάχνω και μετα ξεχάστηκα και το θυμήθηκα σήμερα και είπα να ροτήσω τελικά χαχαχαχα!! Λοιπόν η απορία μου ειναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δω στη κονσόλα μου πόσες ωρες έχω παίξει ενα παιχνίδι? Ειναι αυτό δυνατόν να το βρω καπου η όχι? Ευχαριστώ καλό υπόλοιπο! !! 

-
GiorgosOlympios - Δημοσιευσεις : 23
Παιδια θελω να μαθω για εναν μυθο σχετικα με το ps4: ισχυει οτι οσο πιο κοντα ειναι το ρουτερ στο ps4,τοσο πιο καλη ειναι η συνδεση;Για ενσυρματη συνδεση με ethernet καλωδιο ενδιαφερομαι να μαθω και οχι για ασυρματη
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Αν και καθυστερημένα, σε πρίπτωση που ακόμη έχετε απορίες.
Μπορείς να δεις την ώρα μόνο αν σε αφήνει το ίδιο το παιχνίδι. Αυτό γίνεται μέσα από τα save files.
Από τη στιγμή που έχεις ενσύρματη σύνδεση δεν έχει σημασία πόσο κοντά είναι η κονσόλα από το router. Τώρα αν παίζει να γίνεται καλύτερη η ταχύτητα με πιο ακριβό καλώδιο δεν το ξέρω. Αν είναι όμως όπως τα HDMI δεν θα υπάρχει και τεράστια διαφορά.
Μπορείς να δεις την ώρα μόνο αν σε αφήνει το ίδιο το παιχνίδι. Αυτό γίνεται μέσα από τα save files.
Από τη στιγμή που έχεις ενσύρματη σύνδεση δεν έχει σημασία πόσο κοντά είναι η κονσόλα από το router. Τώρα αν παίζει να γίνεται καλύτερη η ταχύτητα με πιο ακριβό καλώδιο δεν το ξέρω. Αν είναι όμως όπως τα HDMI δεν θα υπάρχει και τεράστια διαφορά.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Τελευταία παρατήρησα ότι ανεβάζει θερμοκρασία πολύ γρήγορα.Να αρχίσω να ανησυχώ? Χρησιμοποιεί κανείς
σύστημα ψύξης?
σύστημα ψύξης?
- JimDefinitive
- Δημοσιευσεις : 3
Maxus έγραψε:Να ρωτησω και εγω,εχει συνδεσει κανεις το ps4 με PC μονιτορ με hdmi to vga καλωδιο??
Εχω δει να τα πουλανε στο amazon αλλα δεν ξερω..θα εχω απωλειες?
Στο xbox360 που ειχα ενα ηταν μια χαρα(δεν ηταν hdmi)
Φυσιολογικά θα έχεις. Ακόμα και αν είναι σαν του Xbox 360 το VGA cable που θα πάρεις, δεν θα πιάσεις 1080p. Ίσως με ενα VGA box να έχεις λίγο καλύτερη εικόνα αλλά και πάλι δεν θα έχεις το μέγιστο της δυνατής ανάλυσης.
-
billbig - Δημοσιευσεις : 40
JimDefinitive έγραψε:Τελευταία παρατήρησα ότι ανεβάζει θερμοκρασία πολύ γρήγορα.Να αρχίσω να ανησυχώ? Χρησιμοποιεί κανείς
σύστημα ψύξης?
Not sure. Γενικά ανεβάζει πιο εύκολα θερμοκρασία σε σχέση πχ με Xbox One αλλά αμα είχει αρκετό χώρο στα γύρω για να αναπνέει, δεν έχει ζήτημα. Ανεβάζει περισσότερ απ' ότι όταν το πρωτοείχες;
-
billbig - Δημοσιευσεις : 40
billbig έγραψε:JimDefinitive έγραψε:Τελευταία παρατήρησα ότι ανεβάζει θερμοκρασία πολύ γρήγορα.Να αρχίσω να ανησυχώ? Χρησιμοποιεί κανείς
σύστημα ψύξης?
Not sure. Γενικά ανεβάζει πιο εύκολα θερμοκρασία σε σχέση πχ με Xbox One αλλά αμα είχει αρκετό χώρο στα γύρω για να αναπνέει, δεν έχει ζήτημα. Ανεβάζει περισσότερ απ' ότι όταν το πρωτοείχες;
Ναι ανεβάζει περισσότερο.Θέλω να το τσεκάρω σε διάφορες φάσεις πχ όταν έχει download και τρέχει και game- όταν είναι offline κ.α. να δω τι παίζει. Επίσης του έχω βάλει κάτι προστατευτικά στα πλαϊνά για σκόνη μήπως του κάνουν κακό?
- JimDefinitive
Tanno έγραψε:JimDefinitive έγραψε:Τελευταία παρατήρησα ότι ανεβάζει θερμοκρασία πολύ γρήγορα. Να αρχίσω να ανησυχώ; Χρησιμοποιεί κανείς σύστημα ψύξης;
Χρησιμοποιούν τα φιλαράκια μου για να αποφύγουν την υψηλή θερμοκρασία. Καλύτερα να το κάνεις για να μην πάθει ζημία το PS4 σου.
Το πρόβλημα είναι ότι οι ψύκτρες που έχω δει μου φαίνονται πολύ ψεύτικες και έχω ακούσει ότι κάνουν και θόρυβο.Έχεις δει σε λειτουργία?
- JimDefinitive
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες