- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 23:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τελος με το Call of Duty Ghosts.Σε σχεση με αυτα που ακουγα,εμενα μου φανηκε μια χαρα η διαρκεια του παιχνιδιου.(Για Call of Duty παντα)Παντος εντυπωσιακο ειναι οτι στο online εχει απιστευτο λαο ακομα.
Παιδευομαι με Teslagrad και Outland.Παρτο ενα και χτυπα το αλλο σε υπομονη.
Το Teslagrad καπως παλευεται,αλλα στο "βητακι" χλωμο το κοβω.
Το Outland ομως ειναι αστα να πανε.Πρεπει τα αντανακλαστικα σου να ειναι στο θεο.
Και τελος λιωνω με SSX και το απιστευτο Freedom Wars.
Παιδευομαι με Teslagrad και Outland.Παρτο ενα και χτυπα το αλλο σε υπομονη.
Το Teslagrad καπως παλευεται,αλλα στο "βητακι" χλωμο το κοβω.
Το Outland ομως ειναι αστα να πανε.Πρεπει τα αντανακλαστικα σου να ειναι στο θεο.
Και τελος λιωνω με SSX και το απιστευτο Freedom Wars.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Τελειωσα το Until dawn.Πραγματικα πολυ καλο παιχνιδι.Μετα ειδα και βιντεακια στο You tube για να δω απο περιεργεια τι αποφασεις πηραν αλλοι και μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπε καποιος,οτι εσκεμμενα προσπαθουν να κανουν την Εμιλυ μισητη..
Για το Teslagrad προτεινω walkthough στο youtube για οσους εχουν δυσκολια.Ειναι μερικα πολυ καλα.
Ξεκινησα resident evil revelations και ηδη ειχα κρουσματα οργης.
Πολυ καλο παιχνιδι,αλλα οι αντιπαλοι ειναι εκνευριστικα γρηγοροι και δυνατοι,ιδιως οταν προσπαθεις να παρεις καποια μεταλλια.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Για το Teslagrad προτεινω walkthough στο youtube για οσους εχουν δυσκολια.Ειναι μερικα πολυ καλα.
Ξεκινησα resident evil revelations και ηδη ειχα κρουσματα οργης.

-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
Ξεκινησα Bioshock Infinite Complete Edition. Ειμαι ηδη στα 3/4 του παιχνιδιου και σιγουρα ειναι ενα διασκεδαστικο παιχνιδι. Απο εκει και περα, ισως λογω ονοματος περιμενα να μαγευτω οπως στο πρωτο Bioshock.
Αντιθετα αυτη η μαγεια του πρωτου δεν υπαρχει, η αισθητικη του δεν ειναι αυτη που περιμενα, ουτε η μουσικη. Ωραιες μαχες, μετρια provisions αλλα με ωραια εφε και απλα περιμενω να το τελειωσω ετσι για την ιστορια.
Το Bioshock 1 παραμενει στην καρδια μου ως ενα απο τα 5 καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε.
Αντιθετα αυτη η μαγεια του πρωτου δεν υπαρχει, η αισθητικη του δεν ειναι αυτη που περιμενα, ουτε η μουσικη. Ωραιες μαχες, μετρια provisions αλλα με ωραια εφε και απλα περιμενω να το τελειωσω ετσι για την ιστορια.
Το Bioshock 1 παραμενει στην καρδια μου ως ενα απο τα 5 καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες