- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 09:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Μολις τελειωσα το Batman knight.Ενα πανεμορφο παιχνιδι,οπως ολα τα Arkham παιχνιδια, με πολλες ωρες παιχνιδιου,με δυνατους χαρακτηρες,με side missions.
Στον πρωτο γυρο τελειωσα ολες τις αποστολες και ξεκλειδωσα το απιστευτο τελος.Αυτο σιγουρα ζηταει κι αλλλλο Arkham,για να μαθουμε τι εγινε.
Τωρα θα το παιξω απο την αρχη και με την ευκαιρια θα ξεκλειδωσω το αλλο ending και την εναλλακτικη ιστορια,στο σημειο οπου κανει επιλογη ο Azrael.
Στον πρωτο γυρο τελειωσα ολες τις αποστολες και ξεκλειδωσα το απιστευτο τελος
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Τωρα θα το παιξω απο την αρχη και με την ευκαιρια θα ξεκλειδωσω το αλλο ending και την εναλλακτικη ιστορια,στο σημειο οπου κανει επιλογη ο Azrael.
-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
mysterious έγραψε:Το καταευχαριστηθηκα το God of War φιλε.Δε ξερω γιατι σε ολους φανηκε μικρη η διαρκεια του campaign,εμενα ισα ισα μου φανηκε μεγαλη.Για το multi δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.Μπηκα για λιγο,με σπασανε στο ξυλο με χαρακτηριστικη ευκολια και δεν ξανασχοληθηκα.![]()
Το sound shapes ομορφο,πρωτοτυπο παιχνιδακι με ωραιο ρυθμο,μουσικη που δεν αξιζει ν'ασχοληθεις κατ'εμε με το δυσκολο επιπεδο γιατι η ευχαριστηση μετατρεπεται σε μαζοχισμο.Για οσο διαρκει το κανονικο campaign μια χαρα ειναι.
mysterious πραγματικα δεν την παλεψα με το δυσκολο επιπεδο στο Sound shapes.Αν συνεχιζα θα εκανα κομματια το "βητακι".
Στο online του God of War αντεξα και εφτασα μεχρι 30 level.Ωραιο αλλα με κουρασε απο ενα σημειο και μετα.
Μολις τερματισα το MouseCraft στο "βητακι".Ωραιο Puzzle game,αν και στο τελος ζοριζει αρκετα.
Αγορασα σε καλη τιμη Assassin's Creed IV Black Flag,Resident Evil 6 και Dead Island Riptide και λιωνω λιγο με απ'ολα.
Παντος με μια πρωτη ματια στο Black Flag εχουν κανει απιστευτη δουλεια στο θεμα των γραφικων.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Το Black Flag το εδωσε το προηγουμενο μηνα το Live και λεω να το ξεκινησω και εγω. Λιγο που το εβαλα να το δω, οντως φαινεται πολυ εντυπωσιακο για launch τιτλος (τοτε) και οι μαχες με τα πλοια ειναι πολυ γαματες!
Γενικοτερα τωρα παιζω Gears of War Ultimate Edition και μετα θα ξεκινησω Metal Gear 5 που προς ωρας το εχω και καθετε...

Γενικοτερα τωρα παιζω Gears of War Ultimate Edition και μετα θα ξεκινησω Metal Gear 5 που προς ωρας το εχω και καθετε...

"Είπα συγνώμη σε στιγμές που έπρεπε να πω αντίο..."
-
WolfRathmA - Δημοσιευσεις : 67
Τελος με το God of war HD στο "βητακι".Καλη μεταφορα,αλλα το πισω μερος που κρατας και ανοιγεις/κρατας αντικειμενα με καθυστερουσε λιγο να τα εκτελεσω.
Συνεχιζω με την 2ο μερος,για να ξεφορτωθω και τα 3GB που πιανει χωρο η συλλογη.
Δοκιμασα Xeodrifter/LA-MULANA EX/Super Time Force Ultra και Teslagrad.
Ολα τους μου φανηκαν μπαστουνια.Μονο το Teslagrad μου φανηκε πιο βατο,αλλα και αυτο φανταζομαι παρακατω θα γινεται του puzzle το καγκελο!
Συνεχιζω με την 2ο μερος,για να ξεφορτωθω και τα 3GB που πιανει χωρο η συλλογη.
Δοκιμασα Xeodrifter/LA-MULANA EX/Super Time Force Ultra και Teslagrad.
Ολα τους μου φανηκαν μπαστουνια.Μονο το Teslagrad μου φανηκε πιο βατο,αλλα και αυτο φανταζομαι παρακατω θα γινεται του puzzle το καγκελο!
-
Τελειωσα τον τριτο γυρo του Arkham knight (τελειο παιχνιδι.Τελικα δεν υπαρχουν διαφορετικα endings). Απολαυσα το gameplay,το storyline και τους ξεκaρδιστικους διαλογους των thugs.Τελειο αν και μικρο,το harleyquinn story.
Τελειωσα το Limbo.Πολυ καλο παιχνιδι με τρομακτικη ατμοσφαιρα-υπηρξαν στιγμες που εβγαλα τάκουστικα για να συγκεντρωθω,μιας και με επηρεαζαν οι ηχοι.
Συνεχιζω με ενα ακομη παιχνιδι - δωρο του playstation plus που ειχα αφησει,το Styx.Ωραιο παιχνιδακι,αν και δυσκολο για μενα που δεν τα παω καλα με τις stealth αποστολες.
Τελειωσα το Limbo.Πολυ καλο παιχνιδι με τρομακτικη ατμοσφαιρα-υπηρξαν στιγμες που εβγαλα τάκουστικα για να συγκεντρωθω,μιας και με επηρεαζαν οι ηχοι.
Συνεχιζω με ενα ακομη παιχνιδι - δωρο του playstation plus που ειχα αφησει,το Styx.Ωραιο παιχνιδακι,αν και δυσκολο για μενα που δεν τα παω καλα με τις stealth αποστολες.
Τελευταία επεξεργασία από Ada23 και 29 Σεπ 2015, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
Τελος με το εκπληκτικο Assassin's Creed IV Black Flag.Τωρα απο εδω και περα εχει ναυμαχιες και ψαξιμο οτι εχει μεινει.
Τελος και με την συλλογη του Κρατος στο "βητακι".Αξεχαστα παιχνιδια ακομα και τωρα.
Δοκιμασα Twisted Metal.Ωραιο χαβαλετζιδικο "ραλακι",αλλα πολλα κουμπια βρε παιδι μου.Αν και με τα βασικα κουμπια την κανεις την δουλεια σου.Το καλο ειναι οτι εχει ακομα λαο στο multi.
Σημερα ξεκινησα το Dark Souls II.Σε σχεση με το Demon's εχουν κανει δουλεια στην κινηση του χαρακτηρα.Μονο στον τομεα των γραφικων δεν βλεπω καμια τρελη βελτιωση.
Με βλεπω και αυτο να το τερματιζω σε κανα 2 χρονια!
Τελος και με την συλλογη του Κρατος στο "βητακι".Αξεχαστα παιχνιδια ακομα και τωρα.
Δοκιμασα Twisted Metal.Ωραιο χαβαλετζιδικο "ραλακι",αλλα πολλα κουμπια βρε παιδι μου.Αν και με τα βασικα κουμπια την κανεις την δουλεια σου.Το καλο ειναι οτι εχει ακομα λαο στο multi.
Σημερα ξεκινησα το Dark Souls II.Σε σχεση με το Demon's εχουν κανει δουλεια στην κινηση του χαρακτηρα.Μονο στον τομεα των γραφικων δεν βλεπω καμια τρελη βελτιωση.
Με βλεπω και αυτο να το τερματιζω σε κανα 2 χρονια!
-
Μεγάλο κάψιμο στο forza 6 παρόλο που δεν είναι και το καλύτερο forza στο θέμα του career πάντα. Το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ. Επίσης συνεχίζω με αργούς ρυθμούς το metal gear solid 2 sons of liberty από την hd collection στο X360. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τη σειρά και κατάλαβα γιατί έχει τόσους πολλούς οπαδούς. Εξαιρετική δουλειά ειδικά για εκείνη την εποχή.
-
djgiorgio21 - Δημοσιευσεις : 17
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης