Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό rOOt » 02 Δεκ 2015, 22:28

Naked Snake έγραψε:
rOOt έγραψε:Καλησπέρα στη παρέα!
Εγώ βρίσκομαι λιωμένος στο wasteland 2 το τελευταίο πολύ καιρό.Παρά το λιγοστό χρόνο μου,τα κουτσοκαταφέρνω.Είναι εθιστικό το άτιμο.

Το έχω ξεκινήσει εδώ και κάτι μέρες.Αρχικώς οι 4 custom made χαρακτήρες μου φάγανε χώμα σχετικά γρήγορα και αναγκάστηκα να ξεκινήσω απο την αρχή.Είναι της υπομονής το παιχνίδι,κάτι που στην παρούσα φάση δεν κατέχω.Saved for later.

Στα υπόλοιπα τέλος για άλλη μια φορά με το Resident Evil remastered.Το καλύτερο με διαφορά survival/horror όλων των εποχών.Θέλω κάποια στιγμή να ασχοληθώ και με Evil Within,αλλά ενστικτωδώς θα περιμένω να πέσει λίγο ακόμα η τιμή του γιατί απο αυτά που βλέπω είμαι διχασμένος για την αξία του.

Α,και σταθερό αυτομαστίγωμα με Phantom Pain.

Καλά ναι,αυτό με το λάθος team build είναι κλάσικ σε αυτά τα παιχνίδια.Το έπαθα κι εγώ,αλλά εντάξει ήμουνα προετοιμασμένος.

Αυτομαστίγωμα το P.P ε?Τα ίδια μου λέει και ο κολλητός και το προχωράει με το ζόρι.Είναι το επόμενο που θα παίξω και έχω ρίξει τον όποιο ενθουσιασμο μου.
Άβαταρ μέλους
rOOt

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Halco » 03 Δεκ 2015, 11:30

Pro Evolution Soccer 2016 & Rayman Legends!
Άβαταρ μέλους
Halco

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Δεκ 2015, 13:59

Μιας και έχω χτίσει ένα μεγαλούτσικο backlog σε PS4 και PSVita και κυρίως στο δεύτερο, είπα να κάνω μια παύση από το PS4 και να ασχοληθώ μέχρι να γυρίσω Αθήνα τουλάχιστον, με τον μικρό αδερφό. Ξεκινάω σήμερα με το Danganrorpa Τrigger Happy Havok. Περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 04 Δεκ 2015, 16:13

Τέλειωσα το dead island :the escape !! θα πω μερικά λογάκια σαν μίνι review γιατί δυστυχώς πριν το πάρω έψαχνα να βρω κάτι αλλά δεν βρήκα τίποτα …
Σαν παιχνίδια περιττό να αναφέρω την σειρά dead island είναι μια σχολή μόνο του. έχοντας λιώσει το πρώτο, ξεκίνησα το συγκεκριμένο…
Ένας σημαντικός παράγοντας είναι ότι δεν είναι survival Horror fps αλλά third person shooter με στοιχεία horror όπου αν δεν σε ενοχλήσει η αλλαγή τυλίγω ονόματος) είναι ένα τίμιο για την κατηγορία του ,αν βεβαία αν δεν είχε κάποια στραβά όπως π.χ. το σενάριο του ξεκινώντας δυνατά αλλά οι άστοχες εναλλαγές στην ψυχική κατάσταση του ηρώα που σε μπερδεύει χάνοντας όλη την συνέχεια και την ομαλή ροη του κρίμα ,γιατί θα ήταν πολύ καλύτερο, γιατί σαν τίτλος όπου παρά την μικρή του διάρκεια (7-8 ώρες με μέτριο ψάξιμο..) έχει καλό gameplay και όμορφα στοιχειά (collectibles,δευτέρων χαρακτήρες) αλλά το άκυρο φινάλε μου χάλασε όλη την εικόνα.

Ένα καλό arcade που για μένα δεν έπρεπε να φέρει το όνομα dead island…. :roll:
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 04 Δεκ 2015, 16:35

Παιζω δευτερο γυρο το Mass effect 2.
Στην αρχη δεν ειχα ιδεα τι πρεπει να κανω και νομιζα οτι ειναι ενα βαρετο παιχνιδι που απλα κανεις ηλιθια θεληματα και εχεις και καποιες επιλογες στους διαλογους για να περναει η ωρα.Βλεποντας ομως πως καθε επιλογη σου επηρεαζει το τελος καταλαβα οτι μαλλον δεν ειναι τοσο απλο παιχνιδι.Τωρα το παιζω απο την αρχη,προσπαθωντας και να μαζεψω trophies,αλλα και να μπω περισσοτερο στο κλιμα του παιχνδιου.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό evergrey » 04 Δεκ 2015, 21:55

Τελος με το επικο Mass Effect 2.Απιστευτο παιχνιδι!
Παιζω Far Cry 3 Blood Dragon και λιωνω με το Raid Mode στο Resident Evil Revelations 2.
To Blood Dragon περα απο το κλιμα τις 80'ιλας δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε.
Στο "βητακι" παιζω τα πολυ καλα Rocketbirds και Teslagrad.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 05 Δεκ 2015, 11:28

Αφού τέλειωσα το dead island ξεκίνησα το Battleship στο Xbox 360 (καλά που είδα ότι το είχα στο ours lists διότι παραλίγο να το ξαναγόραζα ) και ο λόγος που το ξεκίνησα με αρνητικούς οιωνούς (λόγω movie game) είναι επειδή μου χαζοάρεσε η ταινία και δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα ..

Mέτριο προς καλό fps με ιχνή απο turn based stradegy (για τα πλοία) για το Xbox 360 και με την βοήθεια τον πλοίων που σου παρέχουν κάλυψη με air strikes {χρειάζεται παρά πολύ αν το παίζεις στο τέρμα δύσκολο} έχει της στιγμές του, βέβαια έχεις το άγχος μην στα βυθίσουν και μερικές στιγμές σε έντονες μάχες είναι πολύ αρνητικό αλλά το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσεις…. ;)
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό evergrey » 10 Δεκ 2015, 23:11

Τελος με Far Cry 3 Blood Dragon,Rocketbirds,Unmechanical και Space shooter for 2 bucks.
Καλο το Far Cry αλλα υπερβολικα μικρο σαν ιστορια.Ακομα και με τις "ασχετες" αποστολες ειναι μια γουλια παιχνιδι!
Το Rocketbirds στο "βητακι" δεν το περιμενα τοσο καλο.Εθιστικο αρκετα.Φανταζομαι οτι 2πλο θα ειναι απολαυση.
Στο Unmechanical αν εξαιρεσω την μικρη διαρκεια και οτι στο τελος ετρωγε σκαλωματα με τα save που εκανε και δεν εκανε,σαν puzzle game ειχε πολυ εξυπνες ιδεες και με ωραιες πιστες.
Το Space shooter for 2 bucks ειναι minis και το ειχε δωσει πριν απο χρονια το Plus.
minis ξε minis το παιχνιδακι εχει πολυ υλικο σε πιστες και για ξεκλειδωμα.
Συνεχιζω με SSX και Raid mode στο Resident Evil Revelations 2.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB