Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 13 Αύγ 2015, 16:36

Τελος με το MGS 3 HD(PSV).Ωραια μεταφορα εκαναν στο "βητακι".Σαν παιχνιδι οτι και να πω θα ειναι λιγο.Το καλυτερο και η πιο ωραια εμπειρια απο ολα τα MGS για μενα.
Συνεχιζω με God of War: Ascension.Αφου μου εγβαλε την παναγια στο "κατεβασμα"(35GB και αλλα 4GB update)το ξεκινησα και μου αρεσε αρκετα.Εντυπωσιακα γραφικα,ηχος και εθιστικο "μουλτι".
Στο "βητακι" λιωνω με το Sound Shapes και το Stealth Inc 2.
Τωρα μπανισα οτι βγηκε και το ντεμο του Pro 2016.Οποτε παω για κατεβασμα...
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 13 Αύγ 2015, 18:06

Ξεκινησα το Lost Via Domus στο Pc . Ευκαιρια να φαει ξεσκονισμα το δισκακι ... Παντως πολυ ωραια παιχνιδι αλλα πολλα Loading screens και διαλογους ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 13 Αύγ 2015, 18:25

mariodm22 έγραψε:Ξεκινησα το Lost Via Domus στο Pc . Ευκαιρια να φαει ξεσκονισμα το δισκακι ... Παντως πολυ ωραια παιχνιδι αλλα πολλα Loading screens και διαλογους ...

Lost Via Domus? Που το θυμήθηκες αυτό; :P

Βέβαια, δεν θα πρέπει να μιλάω, γιατί στον ελεύθερό μου χρόνο παίζω το Fallout 2 αυτές τις μέρες. (ήδη τερμάτισα το Fallout 1 και έχω σκοπό κάνω -για ακόμη μια φορά- υπερ-πλήρες playthrough του εκπληκτικού sequel -και ένα από τα καλύτερα games όλων των εποχών, IMHO)
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 13 Αύγ 2015, 20:02

Fallout 1+ 2 λιγο πριν το 4 ... Ερχεται !!! χαχαχαχα
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό zenev » 13 Αύγ 2015, 20:02

Τώρα ξεκίνησα το IA/VT Colorful. Φανταστικό rhythm game αν και το gameplay δεν είναι τόσο καλό όσο των project diva. Παρ' όλα αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό και κυρίως πανέμορφο!
Άβαταρ μέλους
zenev

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 13 Αύγ 2015, 21:28

Αφου τελείωσα τα 3 πρώτα τώρα παίζω Halo 4 απο master chief collection...Παιχνιδαρα και τα γραφικά φοβερά ακόμα και σήμερα.Είμαι απαράδεκτος που δεν είχα ασχοληθεί με τη σειρά εκτος λίγο απο το Halo στο πρώτο xbox.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 14 Αύγ 2015, 09:37

Έχω φάει τρελό κόλλημα με το Battle Islands και το Tiny troopers joint ops στο PS4
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό lak100 » 15 Αύγ 2015, 19:58

devi may cry 3 special edition στο xbox one το ειχα αρχησει στο pc δεν το τελειωσα ποτε
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό evergrey » 20 Αύγ 2015, 18:04

Τελος με το God of War: Ascension.Ωραια γραφικα,ηχος και ελληνικο περιεχομενο.Μονο που μου φανηκε οτι σε σχεση με τα προηγουμενα ηταν πιο μικρο σε διαρκεια.Τωρα ασχολουμε με το online του που ειναι αρκετα εθιστικο και ακρως σπαστικο οταν μπλεκεις με ψαγμενους παιχτες.
Στο "βητακι" τελος με το Sound Shapes.Δυστυχως δεν την παλεψα λογω υπομονης να τερματισω ολες τις πιστες στο δυσκολο.Ισως στο PS3 το παλεψω.
Τωρα λιωνω με Oreshika: Tainted Bloodlines και λιγο Oddworld: Stranger's Wrath HD.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mysterious » 21 Αύγ 2015, 18:02

evergrey έγραψε:Τελος με το God of War: Ascension.Ωραια γραφικα,ηχος και ελληνικο περιεχομενο.Μονο που μου φανηκε οτι σε σχεση με τα προηγουμενα ηταν πιο μικρο σε διαρκεια.Τωρα ασχολουμε με το online του που ειναι αρκετα εθιστικο και ακρως σπαστικο οταν μπλεκεις με ψαγμενους παιχτες.
Στο "βητακι" τελος με το Sound Shapes.Δυστυχως δεν την παλεψα λογω υπομονης να τερματισω ολες τις πιστες στο δυσκολο.Ισως στο PS3 το παλεψω.
Τωρα λιωνω με Oreshika: Tainted Bloodlines και λιγο Oddworld: Stranger's Wrath HD.

Το καταευχαριστηθηκα το God of War φιλε.Δε ξερω γιατι σε ολους φανηκε μικρη η διαρκεια του campaign,εμενα ισα ισα μου φανηκε μεγαλη.Για το multi δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.Μπηκα για λιγο,με σπασανε στο ξυλο με χαρακτηριστικη ευκολια και δεν ξανασχοληθηκα. :-P

Το sound shapes ομορφο,πρωτοτυπο παιχνιδακι με ωραιο ρυθμο,μουσικη που δεν αξιζει ν'ασχοληθεις κατ'εμε με το δυσκολο επιπεδο γιατι η ευχαριστηση μετατρεπεται σε μαζοχισμο.Για οσο διαρκει το κανονικο campaign μια χαρα ειναι.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB