Heroes of the Storm

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό Whitey » 19 Φεβ 2015, 15:36

Ωωω, επιτέλους fix για το reconnect. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Bloodius » 28 Μαρ 2015, 22:52

Ελαβα 1 e-mail απο την blizzard με 4 keys για την close beta του Heroes of the storm,οποιος θελει μου λεει και του στελνω με pm.
Omnia Mors Aequat
Άβαταρ μέλους
Bloodius

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό Tsalou » 19 Ιουν 2015, 18:55

Ωραία γραφικά ωραίοι ήρωες και ωραία abilities ! Αλλά μου φένεται ότι κάνουν όλοι ότι ναναι δεν έχει και πολύ στρατηγική τουλάχιστον στα low levels που είμαι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Tsalou

Δημοσιευσεις : 34

HOTS

Δημοσίευσηαπό pakos » 10 Μαρ 2016, 11:03

Re paidakia logariasmoi gia kana teamplay sto hots?enw mou aresei polu paizw monos kai variemai...opois thelei as me kanei add Manorc.
Eyxaristw
Άβαταρ μέλους
pakos

Δημοσιευσεις : 76

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 19 Απρ 2016, 05:21

Blizzard wants more money!!!! Take it all xD
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 19 Απρ 2016, 17:06

Αγαπητέ φίλε, πρέπει να σπαμάρεις σε ΟΛΑ τα άρθρα που υπάρχουν προκειμένου να μαζέψεις σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ τους πόντους για τον διαγωνισμό του playstation???
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 19 Απρ 2016, 17:30

nfs_maniac έγραψε:Αγαπητέ φίλε, πρέπει να σπαμάρεις σε ΟΛΑ τα άρθρα που υπάρχουν προκειμένου να μαζέψεις σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ τους πόντους για τον διαγωνισμό του playstation???

Αγαπητέ Moderator, πρέπει να διαγράψεις 33 posts, επειδή εσύ θεωρείς ότι spamm-αρα σε ένα ήδη πεθαμένο forum, σε θέματα που μου αρέσουν; Με αυτη την λογική λυπάμαι αλλα δεν θα μείνει κανένας πελάτης στο enternity. Με τέτοιες τακτικές δεν μου κάνει εντύπωση που το forum βρίσκεται σε αυτήν την άθλια κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 19 Απρ 2016, 19:17

Να σε ενημερώσω λοιπόν (επειδή μάλλον κι εσυ περαστικός για τους διαγωνισμούς είσαι και δεν γνωρίζεις), οτι περαστικοί-σωτήρες που εμφανίζονται και σπαμάρουν threads ετών πίσω προσφέροντας ΑΝΟΥΣΙΑ posts, οχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα στο φορουμ, οχι μόνο δεν το ζωντανεύουν όπως θέλεις να πιστεύεις, αλλα το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλέσουν την αγανάκτηση των υπολοιπων μελών που ΣΕΒΟΝΤΑΙ το site. Αν λοιπόν σκεφτείς τι θα επικρατούσε αν όλοι ακολουθούσαν την τακτική σου, θα καταλάβεις οτι μόνο σωτήρας δεν μπορείς να θεωρηθείς. Υπάρχουν λοιπόν κι άλλοι τρόποι να μαζέψεις τους πόντους σου (γιατι μην γελιόμαστε, αυτος είναι ο σκοπός σου) χωρίς να προκαλείς το χάος στο φορουμ.
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 19 Απρ 2016, 19:33

Το σωστό Moderating είναι μεγάλη υπόθεση και απο κάπου πρέπει να κάνεις τα πρώτα σου βήματα.Μάθε λοιπόν να ΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ τα παλαιά posts αν δεν θέλεις να σχολιαστούν από περαστικούς σωτήρες σαν και μένα και όχι να διαγράφεις τα posts γιατί έτσι σου κάπνισε. Επίσης σίγουρα δεν είναι ευγενικό ως moderator να την μπαίνεις σε άλλα άτομα και να έχεις αυτό το στυλάκι δημόσια. Υπάρχει και το inbox πριν προβείς σε τυχαίες ενέργειες.
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 19 Απρ 2016, 19:41

Θα σου πρότεινα επίσης τον οδηγό του σωστού χρήστη. Το πόσα χρόνια ασχολούμαι με το moderating ασε να το γνωρίζω καλύτερα απο εσένα. Χρήστες φαντάσματα που ξαφνικά εμφανίζονται για εναν διαγωνισμό και μετά πάλι άφαντοι, να ξέρεις οτι δεν θα γίνουν αφορμή για να καταστρέψουν την δομή του φορουμ, που ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

Αυτα απο εμένα και καλή συνέχεια
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB