- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 10:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
προτασεις σειρες
The Last Man On Earth σειρα με 2 κυκλους ως τωρα με εικοσαλεπτα επεισοδια με πολυ ωραιο εξυπνο χιουμορ ! Αλλα και το House of cards αλλου ειδους αλλα εξισου καλο!
- tsitsisantonis
- Δημοσιευσεις : 5
Εγώ θα προτείνω κάτι πιο χαλαρό: How to get away with murder. Ότι πρέπει για να περάσει ευχάριστα η ώρα.
-
pits.adoros - Δημοσιευσεις : 66
giannisGG έγραψε:εχοντας δει ηδη καποιες σειρες να κανω και εγω το δικο μου review![]()
![]()
![]()
1.Narcos-->η ιστορια του escobar...(8/10)-->τελειωσε η πρωτη season
2.Mr robot-->ενα Mix απο requiem for a dream/matrix και hacking...την περιμενα καλυτερη..γενικα πολυ βαρια σειρα και λιγο Psycho...(7/10)-->τελειωσε η πρωτη season
3.daredevil-->(10/10)-->τελειωσε η πρωτη season
4.jessica jones-->σειρα της Marvel στυλ daredevil με γυναικα πρωταγωνιστρια και badass κακο-->(9/10)-->τελειωσε η πρωτη season
5.arrow-->-->το βλεπεις μονο και μονο λογω των crossover me flash/legends of tomorrow-->0/10-->Παιζει η τεταρτη season
6.flash-->ωραια σειρα που βλεπεται ευχαριστα,στα +++ ο κεντρικος πρωταγωνιστης που παιζει πολυ καλα-->7/10-->παιζει η δευτερη season
7.gotham-->απλα respect...-->10/10-->παιζει η δευτερη season
8.ballers-->το entourage του 2015 με πρωταγωνιστη τον the rock-->6.5/10-->τελειωσε η πρωτη season
9.big bang theory-->απιστευτη season με τρελο γελιο...10/10....( Β Α Ζ Ι Ν G A)..χαλια μαυρα και αυτη η season τουλαχιστον εχει ενα αστειο επεισοδιο...3/10
10.vikings-->ragnar.-->10/10-->τελειωσε η τριτη season
+++
11.legends of tomorrow--> οτι χειροτερο.μην μπειτε καν στον κοπο να το κατεβασετε..
12.black sails-->ετσι οπως παει θα ξερεπερασει και game of thrones/vikings-->10/10-->παιζει η τριτη season
-
giannisGG - Δημοσιευσεις : 69
Ποια σειρα θα μου προτεινατε να ξεκινησω,το House of Cards ή το The Wire καλυτερα;
Θα θελα να ξεκινησω και τις δυο,αλλα λογω περιορισμενου ελευθερου χρονου δε μπορω
Θα θελα να ξεκινησω και τις δυο,αλλα λογω περιορισμενου ελευθερου χρονου δε μπορω
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
The strain 10/10 > φοβερή σειρα με βρικόλακες αλλα blade 2 (der toro speaking)
The Black sails 08/10> Αν και λιγο μου τα χαλάσε η δευτερη σεζον....
Τhe arrow 07/10 > οι δυο πρώτες σεζον ειναι φοβερες απο κει και πέρα χαλάει η συνταγη.
The flash 08/10 > ωραια σειρα αλλα εχει αρχιζει να χάνει
Grimm 09/10 > Δυνατή σειρά αλλά με κενά.
Vikings 10/10 > Rothblogk rules!!
Gotham 09/10 > ανεβαινει πολύ.
Colony 07/10 > καλή σειρα.
THE 100 07/10 > η τρίτη σεζον οπως και η δέυτερη ειναι πολυ καλη.
Luther 08/10 > Αν δεν έχετε βαρεθει της αστυνομικές (αλλά παρεξηγημένες) ιδιοφυιες κατα Λονδίνο μερια ειναι καλή.
Τhe lucifer 07/10 > Ε ναι εχει πλάκα, μου αρεσει γιατί δεν περνάει μυνήματα σαν κατι άλλες.Απλα στα λέει χυμα αλλα οχι με τον τρόπο που εχει κατακριθεί.
The Black sails 08/10> Αν και λιγο μου τα χαλάσε η δευτερη σεζον....
Τhe arrow 07/10 > οι δυο πρώτες σεζον ειναι φοβερες απο κει και πέρα χαλάει η συνταγη.
The flash 08/10 > ωραια σειρα αλλα εχει αρχιζει να χάνει
Grimm 09/10 > Δυνατή σειρά αλλά με κενά.
Vikings 10/10 > Rothblogk rules!!
Gotham 09/10 > ανεβαινει πολύ.
Colony 07/10 > καλή σειρα.
THE 100 07/10 > η τρίτη σεζον οπως και η δέυτερη ειναι πολυ καλη.
Luther 08/10 > Αν δεν έχετε βαρεθει της αστυνομικές (αλλά παρεξηγημένες) ιδιοφυιες κατα Λονδίνο μερια ειναι καλή.
Τhe lucifer 07/10 > Ε ναι εχει πλάκα, μου αρεσει γιατί δεν περνάει μυνήματα σαν κατι άλλες.Απλα στα λέει χυμα αλλα οχι με τον τρόπο που εχει κατακριθεί.
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες