Street Fighter X Tekken

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Street Fighter X Tekken

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 20 Μαρ 2012, 11:31

Εικόνα

Είδος: Fighting

Εταιρία: Capcom (developer and Publisher)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 09-03-2012

Πλατφόρμες: Xbox 360/PS3

Πρόκειται για μία ονειρική μίξη δύο από τα πιο αγαπημένα σύμπαντα της fighting σκηνής και νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ένα τέτοιο thread.

Story:

Ο λόγος για τον οποίο οι μαχητές του SF kαι του Tekken έρχοντε αντιμέτωποι είναι ένα αντικείμενο που προσκρούει στην επιφάνεια του Ανταρκτικού, το λεγόμενο Pandora. Λέγεται ότι αυτό το αντικείμενο κάνει όσους ασχολούντε με αυτό, να αισθάνοντε πιο δυνατοί και να ξεκινούν αντιπαραθέσεις για το σκοπό που μπορεί να εξυπηρετεί.
Έτσι ξεκινάει η σύγκρουση και από τις 2 μεριές και δε μένει παρά να επιλέξουμε τους χαρακτήρες μας για να μάθουμε τί ακριβώς συμβαίνει.

Screenshots:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Promotional Trailer:

Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Shepard » 20 Μαρ 2012, 12:03

Αν και οπαδός του Soul Calibur και του MK, πρέπει να παραδεχτώ πως ο συγκεκριμένος τίτλος είναι η επιτομή των fighting games και διδάσκει πολλά!

Ωραίο opening post Πασχάλη! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 20 Μαρ 2012, 12:49

Shepard έγραψε:Αν και οπαδός του Soul Calibur και του MK, πρέπει να παραδεχτώ πως ο συγκεκριμένος τίτλος είναι η επιτομή των fighting games και διδάσκει πολλά!

Ωραίο opening post Πασχάλη! :D

Thanx:)

Πάντως θα πέσει τρελό λιώσιμο όταν το πιάσω στα χέρια μου:)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσίευσηαπό Shepard » 20 Μαρ 2012, 12:58

Καλά, για αυτό είμαι σίγουρος! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 23 Μαρ 2012, 21:40

Το ξεκίνησα σήμερα το απόγεμα και μπορώ να πω ότι είναι άκρως απολαυστικό. Εντάξει, ακόμα είμαι στα πρώτα μου βήματα, αλλά έχω ολόκληρο 3μερο μπροστά μου να ασχοληθώ με training και με το σενάριο.

Βασικά, ψιλο-απογοητεύτικα με το γεγονός ότι τα frames της Cammy είναι σχετικά διαφορετικά από την τελευταία έκδοση του SSF4 AE (περισσότερα startup και recovery frames στο CS, ακόμα και στην EX έκδοση, μερικά normals, όπως η MP είναι πιο αργή και δύσκολα linkάρει σε combo, όπως εξίσου αργή είναι και η roundhouse...), αλλά πιο πολύ με πόνεσε το CS, που στη ουσία δεν είναι χρήσιμο, ειδικά on block έχει και γω δε ξέρω πόσα recovery frames...

Πάντως το duo Cammy-Jin με βολεύει πάρα πολύ και ο Jin δείχνει πολλά υποσχόμενος :)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 02 Απρ 2012, 22:53

Capcom's response to SFxT BBB complaints: No distinction between DLC and disc-locked content - sound patch possibly on April 10

http://www.eventhubs.com/news/2012/apr/02/capcoms-response-bbb-complaints-no-distinction-between-dlc-and-disc-locked-content-sound-patch-possibly-coming-april-10/
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 05 Απρ 2012, 10:06

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 09 Απρ 2012, 20:41

Street Fighter x Tekken PC – Preorders next week or so, no DLC on disc, PC Requirements coming soon

http://www.dsogaming.com/news/street-fighter-x-tekken-pc-preorders-next-week-or-so-no-dlc-on-disc-pc-requirements-coming-soon/
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσίευσηαπό majorfox » 10 Απρ 2012, 01:49

:lol: :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό game over » 18 Απρ 2012, 15:13

Street Fighter X Tekken Supports 3G Online Multiplayer
http://www.psvitahub.com/2012/04/street-fighter-x-tekken-features-3g.html

Seth Killian confirms that Street Fighter X Tekken will be the first ever Playstation Vita title to support 3G online multiplayer, currently games only allow you to check stats and download missions via 3G. But Capcom are paving the way and are actually making 3G useful.

If you managed to watch the entire interview Seth also confirms that Street Fighter X Tekken for the PS Vita will support some sort of Augmented Reality feature.

VIDEO
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wOyW1PdRSqQ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB