- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 17:51 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Breaking Bad
Ειδα τα πρωτα δυο επεισοδια απο τη νεα σεζον του Better Call Saul,μπορει να μην εχει τη δραση του Breaking Bad αλλα συνεχιζει να κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα!
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Να τη ξεκινησεις φιλε,το ιδιο λεω να κανω και εγω καποια στιγμη με το The WireGeorgebor έγραψε:Για εμένα ότι καλύτερο έχω δει ever μαζί με the wire είναι πραγματικά οι καλύτερες σειρές!!το Better call Saul η πρώτη season ήταν αρκετά καλή την 2η δεν την έχω ξεκινήσει ακόμα!
Παντως δεν εχω δει κανεναν απο τους παλιους χαρακτηρες(Jesse,Walter κτλ) να επιστρεφει ακομα.Θεωρω πως πρεπει καποια στιγμη να επιστρεψει ο Jesse,εστω και για 1-2 επεισοδια μονο.Η σειρα παει τοσο καλα,που δε νομιζω υστερα να μην ανανεωθει και για 3η σεζον,οποτε ισως δουμε εκει περα καποιον απο το παλιο cast
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
greenkiller.13 έγραψε:Να τη ξεκινησεις φιλε,το ιδιο λεω να κανω και εγω καποια στιγμη με το The WireGeorgebor έγραψε:Για εμένα ότι καλύτερο έχω δει ever μαζί με the wire είναι πραγματικά οι καλύτερες σειρές!!το Better call Saul η πρώτη season ήταν αρκετά καλή την 2η δεν την έχω ξεκινήσει ακόμα!
Παντως δεν εχω δει κανεναν απο τους παλιους χαρακτηρες(Jesse,Walter κτλ) να επιστρεφει ακομα.Θεωρω πως πρεπει καποια στιγμη να επιστρεψει ο Jesse,εστω και για 1-2 επεισοδια μονο.Η σειρα παει τοσο καλα,που δε νομιζω υστερα να μην ανανεωθει και για 3η σεζον,οποτε ισως δουμε εκει περα καποιον απο το παλιο cast
Νομίζω ότι θα έχει και συνέχεια αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να παίξουν και οι υπόλοιποι από το BB!Περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν για να το ξεκινήσω.
-
Georgebor - Δημοσιευσεις : 91
Better call Saul, πολύ καλή!
πίσω στο θέμα, Breaking Bad!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΒΕΡ.
Εντάξει είναι προσωπικό γούστο, αλλά πιστεύω δύσκολα δεν θα αρέσει σε κάποιον.
Ήταν η πρώτη σειρά που είδα τους 3 τελευταίους κύκλους prime time. Καθόμουν ξύπνιος για να βλέπω τα επεισόδια και μετά τα κάναμε ανάλυση με φίλους.
πίσω στο θέμα, Breaking Bad!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΒΕΡ.
Εντάξει είναι προσωπικό γούστο, αλλά πιστεύω δύσκολα δεν θα αρέσει σε κάποιον.
Ήταν η πρώτη σειρά που είδα τους 3 τελευταίους κύκλους prime time. Καθόμουν ξύπνιος για να βλέπω τα επεισόδια και μετά τα κάναμε ανάλυση με φίλους.

-
CorporateB - Δημοσιευσεις : 44
τρομερη σειρα, τρομερεσ ερμηνειες . Το breaking bad και το game of thrones ανεβασαν τις απαιτησεις των τηλεθεατων
- inglorious
- Δημοσιευσεις : 36
Εξαιρετική σειρά αλλά μου έκανε εντύπωση που θεωρείται ίσως η κορυφαία ever.Προσωπικά δε μπορώ να την βάλω πάνω από game of thrones και prison break αλλά δεν παύει να είναι εκπληκτική.Το οξύμωρο είναι πως ο πρώτος κύκλος και τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου ήταν απίστευτα βαρετά αλλά στη συνέχεια η σειρά απογειώθηκε.Για κάποιον που δε γνώριζε την ποιότητά της και όλο τον ντόρο γύρω από αυτή θα μπορούσε άνετα να την παρατήσει στην αρχή.
Το τέλος το θεωρώ ιδανικό,το τέλειο κλείσιμο για όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς.Και όσον αφορά τους δυο κεντρικούς χαρακτήρες...απλά τρομεροί.
Το τέλος το θεωρώ ιδανικό,το τέλειο κλείσιμο για όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς.Και όσον αφορά τους δυο κεντρικούς χαρακτήρες...απλά τρομεροί.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:Εξαιρετική σειρά αλλά μου έκανε εντύπωση που θεωρείται ίσως η κορυφαία ever.Προσωπικά δε μπορώ να την βάλω πάνω από game of thrones και prison break αλλά δεν παύει να είναι εκπληκτική.Το οξύμωρο είναι πως ο πρώτος κύκλος και τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου ήταν απίστευτα βαρετά αλλά στη συνέχεια η σειρά απογειώθηκε.Για κάποιον που δε γνώριζε την ποιότητά της και όλο τον ντόρο γύρω από αυτή θα μπορούσε άνετα να την παρατήσει στην αρχή.
Αυτός είναι ο λόγος που τη σταμάτησα και εγώ!
Θα δοκιμάσω να την ξανααρχίσω!
- bullalex
- Δημοσιευσεις : 123
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες