PS3 Αλλαγή σκληρού δίσκου.

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό mysterious » 06 Δεκ 2015, 17:58

Μια χαρα κανει φιλε.Mεχρι 500 gb βαζεις αφοβα αλλα και 1tb λογικα δε δημιουργει θεματα.Στο superslim του αδερφου μου μπηκε 500gb σκληρος πριν 1,5 περιπου χρονο και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό mysterious » 06 Δεκ 2015, 19:57

Εχεις ομως βαση για τον δισκο ε;επειδη χρειαζεται και κοστιζει 10 ευρω.Το καλο με το ps3 και γενικα με την γενια του ειναι οτι τα παιχνιδια πιανουν λιγοτερο χωρο απ'οτι τωρα :-)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό mysterious » 07 Δεκ 2015, 15:40

blackmore έγραψε:mysterious ή κάποιος άλλος, μια ερώτηση.
Χθες έκανα backup, αλλά επειδή ο δίσκος δεν ηταν καινούργιος, έπρεπε το ps3 να τον κάνει format ώστε να τον χρησιμοποιήσει (οπότε σβήστηκε και το backup).
Σήμερα έβαλα το πρώτο σκληρό (αυτο που είχε το ps3) στο ps3, και είδα ότι δουλεύει κανονικά το ps3, με όλα όσα είχε ο δίσκος (γιατί στο wii u αν γίνει format δεν αναγνωρίζει τον σκληρό, και νόμιζα ότι κάτι τέτοιο ίσως γίνει και στο ps3), αν δουλεύω το ps3 με 2 σκληρούς, αλλάζοντας μια τον έναν σκληρό, μια τον άλλων, μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα?

Blackmore δε ξερω να πω την αληθεια,λογικα θα ελεγα οχι αλλα το να εναλλασσεις δισκους σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο.Πλεον ενας 500αρης κοστιζει 40 ευρω οποτε αξιζει και με το παραπανω και ησυχαζεις και με το θεμα της χωρητικοτητας.Σημαντικο που εχεις ηδη βαση οποτε γλυτωνεις και το δεκαρικο.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 02 Μαρ 2016, 12:54

Εμένα πάντως που έβαλα μόνος μου σε super slim έναν 500αρη (χρειάστηκα μόνο την βάση) όλα λειτούργησαν κομπλέ.
Από ότι είχα διαβάσει πάντως καλό είναι να μην κάνεις συνέχεια αλλαγές μεταξύ δύο δίσκων.
Από όσο ξέρω μπορείς να κάνεις back up τα στοιχεία του πρώτου δίσκου και να τα περάσεις μετά στον άλλο (στο you tube είχα δει τις σχετικές διαδικασίες).
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό WolfRathmA » 02 Μαρ 2016, 13:02

Οταν βαζεις ενα σκληρο δισκο μεσα στο PS3/PS4 αυτο γινεται απευθειας φορματ απο το συστημα. Επισης γινεται συζευξη του motherboard του PS3/PS4 σου με το σκληρο δισκο. Οποτε και να παρεις το σκληρο δισκο αυτον και τον βαλεις ακομα και σε αλλο PS3/PS4, δε θα δουλεψει, θα θελει παλι φορματ.

Το σκληρο δισκο που εβγαλες απο το μηχανιμα μπορεις μια χαρα να τον χρησιμοποιησεις και καπου αλλου. PC κτλ.
"Είπα συγνώμη σε στιγμές που έπρεπε να πω αντίο..."
Άβαταρ μέλους
WolfRathmA

Δημοσιευσεις : 67

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB