Legends of Tomorrow

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Legends of Tomorrow

Δημοσίευσηαπό master » 13 Φεβ 2016, 19:11

νεα σειρα με γνωστους ηρωες της DC να επιστεφουν το χρονο πισω κυνηγωντας τον Vandal Savage με βοηθο τον Rip Hanter καλη ειναι εχω δει τα 4 πρωτα επισοδεια
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 20 Φεβ 2016, 00:56

Νταξει... Καλή δεν την λες την σειρα. Πολύ μέτρια. Ακόμα και για πρώτα επεισόδια (κατά τη γνώμη μου πάντα).

Δυστυχώς ακολουθείται η -αποτυχημένη πλέον- συνταγή των τελευταίων 2 σεζόν του The Arrow.

Οι ερμηνίες είναι λίγο καλές, αλλά όλα τα υπολοίπα δν ξεπερνάνε το μέτριο. Απο σκηνοθεσία, χορογραφίες, σενάριο μέχρι εφέ και ήχους.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό master » 20 Φεβ 2016, 11:45

GooDShiveR έγραψε:Νταξει... Καλή δεν την λες την σειρα. Πολύ μέτρια. Ακόμα και για πρώτα επεισόδια (κατά τη γνώμη μου πάντα).

Δυστυχώς ακολουθείται η -αποτυχημένη πλέον- συνταγή των τελευταίων 2 σεζόν του The Arrow.

Οι ερμηνίες είναι λίγο καλές, αλλά όλα τα υπολοίπα δν ξεπερνάνε το μέτριο. Απο σκηνοθεσία, χορογραφίες, σενάριο μέχρι εφέ και ήχους.

ναι δεν διαφωνω
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 20 Φεβ 2016, 14:43

1.η σειρα ειναι οτι χειροτερο εχω δει στην ζωη μου.
2.τα εφε ειναι τραγικα.
3.το σεναριο ακομα χειροτερο
4.οι ερμηνειες ΟΤΙ ναναι(πραγματικα ο purcel πχ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ στο Prison break)
5.το μονο καλο ειναι πως απο τοτε που εχει βγει ,το arrow εχει φτιαξει και θυμιζει το arrow των 2 πρωτων season
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 07 Μαρ 2016, 18:20

Δυστηχως πρεπει να συμφωνίσω με τους περισσότερους δεν ειναι καλή σειρα ..Απλά για να περνά η ώρα ,με τραγικά λάθη στο σενάριο, συγνώμη δεν μπορώ να δεχτω ολοκληρο timemaster και να μην μπορέι να μετάβει μια ωρα πριν ο κακος σκοτώσει την οικογένεια του... Ε ειναι λιγο άκυρο :roll: αλλα να το καταπιώ ... :(
Χώρια με της επεμβασεις τους τα κανουν χειρότερα τα πράγματα απο οτι καλύτερα ....
Και ναι τα εφέ θα μπορούσαν να ειναι καλύτερα το μονο που σώζει την κατάσταση κατ εμε ειναι το κακο δύδιμο (purcell-Miller) με τα κωμικά τους στοιχεία. 8-)
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Leinhardt » 20 Απρ 2016, 22:59

υπαρχουν πολλα φαουλ. ο Rip hunter ως time master φασκει και αντιφασκει.σαν ομαδα δεν βλεπεις σωτηρια... και ενω τους εμφανιζονται απειρες ευκαιριες. τις χανουν λογω χαζομαρας η επιτηδες λογω της εμπορικης τους σημασιας στην τηλεοραση. Φυσικα μερικες φορες ειναι κωμικο και υπαρχουν 'ανατροπες' :P γενικοτερα ειναι σειρα που θα ασχοληθεις μονο και μονο επειδη εχει δημιουργηθει απο το tv universe του flash και του arrow
Άβαταρ μέλους
Leinhardt

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό CorporateB » 17 Μάιος 2016, 01:02

Πρώτα επεισόδια, λες η σειρά θα τα σπάσει όλα.
Τελειώνοντας, μεγάλη πατάτα.
Αν ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, μην την δείτε την σειρά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
CorporateB

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό master » 21 Φεβ 2017, 18:32

Leinhardt έγραψε:υπαρχουν πολλα φαουλ. ο Rip hunter ως time master φασκει και αντιφασκει.σαν ομαδα δεν βλεπεις σωτηρια... και ενω τους εμφανιζονται απειρες ευκαιριες. τις χανουν λογω χαζομαρας η επιτηδες λογω της εμπορικης τους σημασιας στην τηλεοραση. Φυσικα μερικες φορες ειναι κωμικο και υπαρχουν 'ανατροπες' :P γενικοτερα ειναι σειρα που θα ασχοληθεις μονο και μονο επειδη εχει δημιουργηθει απο το tv universe του flash και του arrow

ναι ετσι ειναι και το δευτερο κυκλο μια απο τα ιδια περιμενα να βελτιονοταν :oops:
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 04 Ιούλ 2017, 12:33

Γενικά αξίζει η σειρά; Βλέπω τον Φλας κ τους έχει δείξει σε κάποια επεισόδια, αλλα δε μου γεμίζουν το μάτι.....
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 08 Σεπ 2017, 11:18

st4vr0s@p0p1! έγραψε:Γενικά αξίζει η σειρά; Βλέπω τον Φλας κ τους έχει δείξει σε κάποια επεισόδια, αλλα δε μου γεμίζουν το μάτι.....

Δεν έχω δει ακόμα τη σειρά.....στο περίπου.....
Ξεκίνησα και τελείωσα τον Flash, τώρα συνεχίζω με τον Arrow.
Από Legends, είδα μόνο ένα επεισόδιο, το οποίο ήταν το part 3 από ένα επεισόδιο που ξεκίνησε στον Flash.
Μπορώ να πω πως είχε ενδιαφέρον. Και γενικά αυτές οι σειρές μοιράζονται πολλά πρόσωπα, στοιχεία, ιστορίες....
Οπότε με βλέπω να το ξεκινάω μετά κι αυτό!

Το supergirl όμως, δεν μπορώ με τίποτα να το παρακολουθήσω! Μου τη δίνει η ηθοποιός που την κάνει. Δε μου αρέσει έτσι όπως την παρουσιάζει.....
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB