- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 09:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Cloudberry kingdom.Καλο παιχνιδακι,αλλα ανηκει στην κατηγορια των rage games που παιζω για λιγο και μετα μου ερχεται να πεταξω το controller απεναντι.Διαβασα οτι ελαχιστοι,μπορει και κανενας,εχουν τερματισει το παιχνιδι.
Call of juarez.Αν και δεν ειμαι φαν των first person παιχνιδιων,το βρισκω πολυ ενδιαφερον παιχνιδι.Ωραια ιστορια και καλα γραφικα με αρκετο χιουμορ.
Στο Pc,ξαναπαιζω το assassins creed black flag.Δυσκολο να το αποχωριστεις τελικα.
Call of juarez.Αν και δεν ειμαι φαν των first person παιχνιδιων,το βρισκω πολυ ενδιαφερον παιχνιδι.Ωραια ιστορια και καλα γραφικα με αρκετο χιουμορ.
Στο Pc,ξαναπαιζω το assassins creed black flag.Δυσκολο να το αποχωριστεις τελικα.

-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
Ada23 έγραψε:Cloudberry kingdom.Καλο παιχνιδακι,αλλα ανηκει στην κατηγορια των rage games που παιζω για λιγο και μετα μου ερχεται να πεταξω το controller απεναντι.Διαβασα οτι ελαχιστοι,μπορει και κανενας,εχουν τερματισει το παιχνιδι.
Πιστευω αυτο σε εκφραζει χαχα!
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Αυτο παντως εμενα μου προκαλει δεος...

-
Maxus - Δημοσιευσεις : 71
Maxus έγραψε:Ada23 έγραψε:Cloudberry kingdom.Καλο παιχνιδακι,αλλα ανηκει στην κατηγορια των rage games που παιζω για λιγο και μετα μου ερχεται να πεταξω το controller απεναντι.Διαβασα οτι ελαχιστοι,μπορει και κανενας,εχουν τερματισει το παιχνιδι.
Πιστευω αυτο σε εκφραζει χαχα!Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Αυτο παντως εμενα μου προκαλει δεος...
Cloudberry kingdom και εγω,και με πολλες "ευχες" σκαλωσα στην 70 πιστα.Respect στον παιχτη του "Spoiler"!
Στο "βητακι" λιωνω με New Little King's Story και Dynasty Warriors Next.Παρα το "παιδικο" του στυλ,το New Little King's Story σε κραταει κολλημενο με την πολη που φτιαχνεις και τις αναβαθμισεις.
Το "Dynasty" αρκετα καλο για το "βητακι",αλλα γινεται μονοτονο πολυ στις μαχες.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Ada23 έγραψε:Cloudberry kingdom.Καλο παιχνιδακι,αλλα ανηκει στην κατηγορια των rage games που παιζω για λιγο και μετα μου ερχεται να πεταξω το controller απεναντι.Διαβασα οτι ελαχιστοι,μπορει και κανενας,εχουν τερματισει το παιχνιδι.
Πωωω τι καμένο είναι αυτό? Εγω θεωρούσα το Crash Bandicoot σπαστικό , με αυτό θα πάθαινα υστερία...
-
Tsalou - Δημοσιευσεις : 34
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες