Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Volga » 15 Ιουν 2015, 21:51

Εγώ έχω ξεσκιστεί στο TERA τώρα τελευταία :D
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό jokeraki » 16 Ιουν 2015, 11:35

Εγω τσιμπησα και παιζω titanfall για xbox360 και μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικο
jokeraki

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Tsalou » 17 Ιουν 2015, 18:13

Dying light , FM15 και Witcher 3 όντας άνεργος υπάρχει άαααπλετος χρόνος για κάψιμο... :Ρ
Άβαταρ μέλους
Tsalou

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 18 Ιουν 2015, 01:00

Cloudberry kingdom.Καλο παιχνιδακι,αλλα ανηκει στην κατηγορια των rage games που παιζω για λιγο και μετα μου ερχεται να πεταξω το controller απεναντι.Διαβασα οτι ελαχιστοι,μπορει και κανενας,εχουν τερματισει το παιχνιδι.
Call of juarez.Αν και δεν ειμαι φαν των first person παιχνιδιων,το βρισκω πολυ ενδιαφερον παιχνιδι.Ωραια ιστορια και καλα γραφικα με αρκετο χιουμορ.
Στο Pc,ξαναπαιζω το assassins creed black flag.Δυσκολο να το αποχωριστεις τελικα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό Maxus » 18 Ιουν 2015, 01:14

Ada23 έγραψε:Cloudberry kingdom.Καλο παιχνιδακι,αλλα ανηκει στην κατηγορια των rage games που παιζω για λιγο και μετα μου ερχεται να πεταξω το controller απεναντι.Διαβασα οτι ελαχιστοι,μπορει και κανενας,εχουν τερματισει το παιχνιδι.
Call of juarez.Αν και δεν ειμαι φαν των first person παιχνιδιων,το βρισκω πολυ ενδιαφερον παιχνιδι.Ωραια ιστορια και καλα γραφικα με αρκετο χιουμορ.
Στο Pc,ξαναπαιζω το assassins creed black flag.Δυσκολο να το αποχωριστεις τελικα. :lol:

Πιστευω αυτο σε εκφραζει χαχα!

Αυτο παντως εμενα μου προκαλει δεος... :shock:
Άβαταρ μέλους
Maxus

Δημοσιευσεις : 71

Δημοσίευσηαπό evergrey » 18 Ιουν 2015, 01:28

Maxus έγραψε:
Ada23 έγραψε:Cloudberry kingdom.Καλο παιχνιδακι,αλλα ανηκει στην κατηγορια των rage games που παιζω για λιγο και μετα μου ερχεται να πεταξω το controller απεναντι.Διαβασα οτι ελαχιστοι,μπορει και κανενας,εχουν τερματισει το παιχνιδι.

Πιστευω αυτο σε εκφραζει χαχα!

Cloudberry kingdom και εγω,και με πολλες "ευχες" σκαλωσα στην 70 πιστα.Respect στον παιχτη του "Spoiler"!
Στο "βητακι" λιωνω με New Little King's Story και Dynasty Warriors Next.Παρα το "παιδικο" του στυλ,το New Little King's Story σε κραταει κολλημενο με την πολη που φτιαχνεις και τις αναβαθμισεις.
Το "Dynasty" αρκετα καλο για το "βητακι",αλλα γινεται μονοτονο πολυ στις μαχες.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 18 Ιουν 2015, 09:21

Maxus έγραψε:Πιστευω αυτο σε εκφραζει χαχα!

Aκριβως οπως το δειχνει. :lol: :lol:

Τρομερος.Εγω ουτε στην 50 δεν εφτασα στο arcade και με πολυ δυσκολια (δηλαδη χρησιμοποιωντας τις βοηθειες που δινει) εφτασα στην 120.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό Tsalou » 18 Ιουν 2015, 18:58

Πωωω τι καμένο είναι αυτό? Εγω θεωρούσα το Crash Bandicoot σπαστικό , με αυτό θα πάθαινα υστερία...
Άβαταρ μέλους
Tsalou

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 18 Ιουν 2015, 19:34

FF7 καππούττ μετα απο 40 ωρες. Τωρα ωρα για waifus στο Hyperdimension Neptunia: ReBirth 1 στο Βιτα.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό marius_octavus » 18 Ιουν 2015, 23:52

παίζω για 2η φορά το witcher 3 μόνο που πλέον δίνω μεγαλύτερη βάση στο gwent :D
Άβαταρ μέλους
marius_octavus

Δημοσιευσεις : 96

ΠροηγούμενηΕπόμενο