Μου αρεσε η σειρα δεν τρελαθηκα κιολας....
Απογοητευτηκα πολυ με τον τυπο που σχεδιαζε τα καραβια του Ragnar Lodbrok δεν περιμενα αθτη την αλλαγη απο μεριας του αλλα τεσπα. Κατα τα αλλα καλα μπορω να πω..
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 21:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Vikings
Τρομερή σειρά για τους λάτρεις του είδους,και ιστορικά ακριβής.Το επεισόδιο στην Ουψάλα το καλύτερο μακράν.Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν έχει βγεί και το "The Last Kingdom" https://www.youtube.com/watch?v=l6j5bDoga9Y
-
Drakedel - Δημοσιευσεις : 48
σειρα
Δεν μου αρεσε...ειδα τα πρωτα τέσσερα επεισοδια γιατι μου ειπαν ότι είναι καλο αλλα μετα το εκοψα
-
cocafechete - Δημοσιευσεις : 4
cocafechete έγραψε:Δεν μου αρεσε...ειδα τα πρωτα τέσσερα επεισοδια γιατι μου ειπαν ότι είναι καλο αλλα μετα το εκοψα
Κι εγω ακριβως ετσι ενιωθα στην αρχη...δε μου πολυαρεσε αλλα λεω δε μπορει θα ειναι καλο για να το επαινουν τοσο.Κι οντως στη συνεχεια γινεται ΠΟΛΥ καλυτερο.Συνεχισε το!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Την βρήκα και εγώ την σειρά εδώ και 3 εβδομάδες και έχω πιαστεί στα δίχτυά της! Έχω φτάσει κιόλας στο τέλος της τέταρτης σεζόν. Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα σε όλους τους λάτρεις του αρχαίου τρόπου ζωής, της αιματηρής μάχης μεταξύ πολεμιστών με τσεκούρια και σπαθιά και τέλος, κάτι που κρατά το ενδιαφέρων του κοινού, το νόημα, τη σημασία, τις συνέπειες της ύπαρξης του Θεού.
-
Rocku0 - Δημοσιευσεις : 2
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης