Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Re: Now Playing

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 14 Οκτ 2015, 17:42

Whitey έγραψε:Ξεκίνησα το Diablo 3 και μπορώ να πω πως έχω ενθουσιαστεί.

Μεγάλο κάψιμο το diablo φίλε, το είχα ξεκινήσει από day one και έχω γράψει πάνω από 300 ώρες!!!!! Έχει βέβαια καιρο που σταμάτησα αλλά είναι μεγάλο κολημα και αν βρεις και καλή παρέα ακόμα περισσότερο!
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 14 Οκτ 2015, 20:05

Diablo 3 και εγώ. Ακόμα πρώτο playthrough από τα πολλά που φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν. Ακόμα δεν έχω παίξει με φίλους, γιατί θέλω να τα βλέπω όλα και να το πηγαίνω σιγά-σιγά.

Όταν βρίσκεις αντικείμενο που είναι ''Gift For ΟΝΟΜΑ ΦΙΛΟΥ'' και του το στέλνεις, αυτό είναι αντικείμενο στα κυβικά του εκάστοτε χαρακτήρα ή για χαμηλότερο level; Υπάρχει δηλ. περίπτωση να πάρεις κάτι χρήσιμο έτσι;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Re: Now Playing

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 15 Οκτ 2015, 10:55

Μήπως μπερδευεσαι με τα items για τους followers? Δεν υπάρχουν αντικείμενα gift για φίλους ούτε και αλλάζουν τα stats για το lvl τους, αυτό που βρίσκεις Αυτό είναι σε οποίον και να το δώσεις.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Drakedel » 16 Οκτ 2015, 14:20

Pillars of Eternity μανιωδώς και περιμένω
fallout 4
Άβαταρ μέλους
Drakedel

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό OSjohnFP7 » 16 Οκτ 2015, 15:29

Παίζω The Order 1886 και λίγο ακόμα 2k15 να τελειώσω ένα πρωταθληματάκι ακόμα ;)
Άβαταρ μέλους
OSjohnFP7

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό evergrey » 16 Οκτ 2015, 22:18

Τελος με το επικο Dark Souls 2.Για αλλη μια φορα μοναδικη εμπειρια για "Souls" παιχνιδι.
Αν και το τελος μου φανηκε λιγο φτωχο.Παντος σε σχεση με το "Demon's" μου φανηκε πιο ευκολο.
Εχω ακουσει οτι στο ng+ δυσκολευει αρκετα σε σχεση με την 1η φορα.Ισως παω μια 2η βολτα αφου ψαξω μερικα μυστικα.
Τελος και στο "βητακι" το Sly Cooper: Thieves in Time.Αρκετα καλη μεταφορα εκαναν.
Συνεχιζω με Broken Age και το πρωτο επεισοδιο του Tales from the Borderlands που εδωσαν τσαμπα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 17 Οκτ 2015, 17:30

Chariot.Οπως το περιμενα απο το review που ειχε γινει εδω.Εχει απιστευτο γελιο.Πολυ πρωτοτυπη ιδεα για παιχνιδι,ευχαριστοι διαλογοι,ομορφη ατμοσφαιρα.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό evergrey » 21 Οκτ 2015, 19:36

Ada23 έγραψε:Chariot.Οπως το περιμενα απο το review που ειχε γινει εδω.Εχει απιστευτο γελιο.Πολυ πρωτοτυπη ιδεα για παιχνιδι,ευχαριστοι διαλογοι,ομορφη ατμοσφαιρα.

Πραγματι Ada23 πολυ καλο παιχνιδι.Να ειναι καλα το Plus γιατι δεν μου γεμιζε το ματι για αγορα.
Αν και ορισμενα επιπεδα θελουν τελειο συγχρονισμο,και πεφτουν η "ευχες" χειροτερα και απο οτι επαιζα Dark Souls!
Συνεχιζω με Resident evil 6 και Broken Age στο "βητακι" που μου εχει κανει θετικη εντυπωση γιατι ειχα πολλα χρονια να παιξω τετοιας κατηγοριας παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 21 Οκτ 2015, 19:57

Eιχα γραψει οτι ειναι καλο,ε??
Με συγχωρειτε μισο λεπτο......
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
.Παιζω μερες και ακομα ειμαι στο 50% ολοκληρωση,επειδη ημουν σε πιστες με παγο και ως γνωστο γλιστραει ο παγος,αρα γλιστραει και το κοριτσι στο παγο και επειδη το φερετρο ειναι πιο βαρυ απο το κοριτσι ,πεφτει συνεχεια κατω οσο και να το τραβας το ατιμο.Και παμε απο την αρχη.
Και μετα ξαναπαιξε τις ιδιες πιστες για να βρεις τα skulls,που ηταν κρυμμενα και οταν επιτελους φτασεις στο σημειο που ειναι το skull,καταλαβαινεις οτι εχεις το λαθος gadget,οποτε παλι απο την αρχη. :evil:

Περα απο το rage εχει αρκετο γελιο το παιχνιδι οντως,συνεχιζω να το παιζω,(αν και σε καποια σημεια κλεινω τον ηχο και παιζω με μουσικη για να μη κανω quit rage). :lol:
Σιγουρα το συνιστω και ευτυχως το προσθεσε το plus,αλλα ειναι αρκετα δυσκολο και unforgiving σε πολλα σημεια,δηλαδη δε συγχωρει λαθη και πρεπει να ξεκινησεις απο την αρχη.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB