Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό mazos » 06 Ιουν 2015, 09:31

Nba 2k15 καιρος να παρω ενα πρωτηαθλημα...
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 06 Ιουν 2015, 10:14

Οπως ειχα γραψει και παραπανω παιζω το Ac4 στο pc.
Πραγματικα ειναι πολυ καλο παιχνιδι,οπως ειχαν πει πολλα ατομα εδω μεσα.Φτανει στο επιπεδο του Ac2.Πολυ δυνατος χαρακτηρας ο πρωταγωνιστης,πανεμορφα τοπια,ωραια ιστορια και πολλες ναυμαχιες.Εχω φτασει στο σημειο να σκεφτομαι "Ασε τους Assassins τωρα και παμε να ληστεψουμε κανα πλοιο. :lol: "
Πολυ δυνατη και η παραλληλη ιστορια με την Abstergo.

Τελειωσα επιτελους και με τα Dlc του Ac3.Πιο βαρετα απο το κανονικο παιχνιδι και με ενα δυσκολο συστημα μαχης που σε κανει να θες να σταματησεις να παιζεις.
Συγχρονως παιζω το American Mcgee's Alice στο ps3,που το παραταγα παντα επειδη μου ειναι πολυ δυσκολο να ελεγξω το χαρακτηρα (δε κανω σωστα αλματα,δυσκολευομαι να στοχευσω αντιπαλους).Αλλα εχει ιδιορρυθμη ιστορια και απολαυστικους διαλογους,ιδιως με τον Chesire.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό evergrey » 07 Ιουν 2015, 11:52

Τελος με το εντυπωσιακο Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist.Απο τα λιγα stealth παιχνιδια που υπαρχουν εκει εξω.Σειρα εχει το online του,που ευτυχως εχει αρκετο λαο μεσα.
Σειρα εχουν πολλα και διαφορα...
Call of Juarez Gunslinger.Για παιχνιδι 2GB εχει τα πιο ομορφα γραφικα που εχω δει.Ωραιο gameplay,ιστορια και ξανα μανα γραφικα.
The Darkness II.Οπως το περιμενα.Αρκετο πιστολιδι,ωραιο στυλ γραφικων και ωραιες αναβαθμισεις.
Και τελος στο "βητακι",Futuridium EP Deluxe και Super Exploding Zoo!Παιχνιδια "κινητου",αλλα για τσαμπε λογω Plus καλα ειναι.Να περνα η ωρα και για κανα τροπαιο.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό gamelover » 13 Ιουν 2015, 12:26

Τέλειωσα το zelda:a link between worlds το οποίο το είχα απο πέρυσι ψηφιακό και δεν το είχα τερματίσει..(Πολύ κακώς!!)
Απλά καταπληκτικό,το καταευχαριστήθηκα και θα ήθελα να το συνεχίσουν με την κάμερα απο πάνω.
Πλέον πιστεύω είμαι φαν της σειράς zelda.
Τώρα συνεχίζω με το CRUSH3D της SEGA.Ενα puzzle game που ακονίζει λίγο και το μυαλό... :-P
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό evergrey » 13 Ιουν 2015, 17:02

Τελος με το Call of Juarez Gunslinger.Ωραιο gameplay,αναβαθμισεις,και γραφικα.
Στο "βητακι" τελειωσα με το Sly 1(Ωραια μεταφορα.Μονο τα βιντεακια του ειναι "χοντροκομενα")
και συνεχιζω με Dynasty Warriors Next και New Little King's Story.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 13 Ιουν 2015, 23:13

Λιγο fut 15 μετα απο πολυ καιρο,στο pc ειδικα τα εχουν κανει μανταρα πλεον
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 13 Ιουν 2015, 23:57

witcher 3 στο pc...το λιωσιμο..
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Re: Now Playing

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 14 Ιουν 2015, 09:54

Tomb Raiden definite edition ps4
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 15 Ιουν 2015, 20:14

Bad Company 2 στο PC.Το ειχα στο ps3,αλλα ειχα πολυ καιρο να παιξω,αναμνησεις!!Ενα απο τα καλυτερα competitive FPS που εχω παιξει
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB