Anime Thread

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Pirederas » 29 Δεκ 2015, 18:42

Ξεκίνησα το Neon Genesis Evangelion, χρόνια είχα να παρακολουθήσω mecha anime. Για να δούμε, αν και μέχρι τώρα που έχω δει λίγο, δεν μ' άρεσε ιδιαίτερα.
Άβαταρ μέλους
Pirederas

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 29 Δεκ 2015, 20:14

Pirederas έγραψε:Ξεκίνησα το Neon Genesis Evangelion, χρόνια είχα να παρακολουθήσω mecha anime. Για να δούμε, αν και μέχρι τώρα που έχω δει λίγο, δεν μ' άρεσε ιδιαίτερα.

Χεχεχε, you are in for a wild ride.
Ενα απο τα καλυτερα anime ολων των εποχων.

Οταν φτασεις στο τελος μπορεις να δεις τα 2 τελευταια επεισοδια αλλα οπωσδήποτε να δεις το "the end of evangelion".
Δεν θελω να σου κανω spoiler οποτε δεν θα το αναπτυξω αλλα λογω περιορισμου budget στην κανονικη ροη η σειρα δεν ειχε το τελος που της αξιζε. Δες και τα 2 τελευταια αλλα μην κρινεις την σειρα απο αυτα τα 2, ειναι αδικο. Το "the end of evangelion" ειναι το ending που αξιζει η σειρα, ειναι alternative κατα καποιο τροπο αλλα οταν το δεις θα καταλαβεις.

Μετα μπορεις να δεις και τα rebuild που ειναι διαφορετικα, μεχρι ενα σημειο ειναι remake αλλα αλλαζει το σεναριο. Μην κανεις το λαθος και δεις αυτα πρωτα οπως εκανα εγω, αφορους οσους εχουν δει την κανονικη σειρα, ασε που δεν εχουν βγει ολα ακομα.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Maxus » 07 Ιαν 2016, 14:10

Eιδα το Fate/Stay Night ωραιο,μου αρεσε πολυ το story του.
Τωρα βλεπω το Desert Punk πολυ ωραιο με πολυ χιουμορ!
Άβαταρ μέλους
Maxus

Δημοσιευσεις : 71

Δημοσίευσηαπό fotisleko » 23 Απρ 2016, 12:43

ακομα παλευω να "τελειωσω" το one piece.καμια 30ρια επεισοδεια εμειναν.
Άβαταρ μέλους
fotisleko

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό TehMoltargr » 17 Μάιος 2016, 17:32

pios thelei Btoom!! deuteri season
Άβαταρ μέλους
TehMoltargr

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό Eden10 » 25 Μάιος 2016, 12:34

egw molis eida ola ta episodes tou naruto shippuden
Eden10

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό Velakias » 04 Μάιος 2017, 16:09

Αν μπορείτε ρε μάγκες μου να με βοηθήσετε ψάχνω Anime να δω που να έχουν μπόλικη δράση.
Έχω δει τα πολύ mainstream (FMA: Brotherhood, Bleach, Naruto, Death Note) και διαβάζω και το One Piece σε manga αλλά από 'κει και πέρα δεν ξέρω τι να δω. Θέλω κάτι με πολλά επεισόδια και δράση και όσο περισσότερο σπαθί και γενικά hand to hand combat γίνεται.
Velakias

Δημοσιευσεις : 51

Δημοσίευσηαπό Stelan47 » 08 Μάιος 2017, 20:32

attack on titan
Stelan47

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό evergrey » 08 Μάιος 2017, 21:09

Velakias έγραψε:Αν μπορείτε ρε μάγκες μου να με βοηθήσετε ψάχνω Anime να δω που να έχουν μπόλικη δράση.
Έχω δει τα πολύ mainstream (FMA: Brotherhood, Bleach, Naruto, Death Note) και διαβάζω και το One Piece σε manga αλλά από 'κει και πέρα δεν ξέρω τι να δω. Θέλω κάτι με πολλά επεισόδια και δράση και όσο περισσότερο σπαθί και γενικά hand to hand combat γίνεται.

Εχω να προτεινω τα παρακατω...

1) Ao No Exorcist
2) Berserk
3) Attack on Titan
4) Parasyte
5) Ushio and Tora

Αυτα ετσι στα γρηγορα.Γιατι με σπαθια ειναι παρα πολλα Anime.
Αποψη μου,πεσε με τα μουτρα στο Berserk(πρωτα τα παλια και μετα τα καινουρια)
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Velakias » 09 Μάιος 2017, 10:20

evergrey έγραψε:
Velakias έγραψε:Αν μπορείτε ρε μάγκες μου να με βοηθήσετε ψάχνω Anime να δω που να έχουν μπόλικη δράση.

Εχω να προτεινω τα παρακατω...

1) Ao No Exorcist
2) Berserk
3) Attack on Titan
4) Parasyte
5) Ushio and Tora

Αυτα ετσι στα γρηγορα.Γιατι με σπαθια ειναι παρα πολλα Anime.
Αποψη μου,πεσε με τα μουτρα στο Berserk(πρωτα τα παλια και μετα τα καινουρια)

Ωραια σε ευχαριστω γιατι πραγματικα μου ειναι πολυ δυσκολο για καποιο λογο, μαλλον λογω οτι ειναι παρα πολλα, να ψαξω να βρω κατι καλο. Ευχαριστω και παλι
Velakias

Δημοσιευσεις : 51

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB