- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 18:03 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The PSVita Thread!
19 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Aαααα τοσο καλα ε?
ΟΚ ευχαριστω πολυ!!! τωρα να δω τι θα παρω...ηθελα το Ultimate Marvel vs Capcom 3 αλλα εχω αποφασισει να κηρυξω εμπαργκο στην Capcom για την πολιτικη που ακολουθει με τα dlcs!! και ετσι προσπαθω να απομακρυνω την ιδεα απο τον εαυτο μου!!!! βεβαια ειναι σκληρη μαχη

ΟΚ ευχαριστω πολυ!!! τωρα να δω τι θα παρω...ηθελα το Ultimate Marvel vs Capcom 3 αλλα εχω αποφασισει να κηρυξω εμπαργκο στην Capcom για την πολιτικη που ακολουθει με τα dlcs!! και ετσι προσπαθω να απομακρυνω την ιδεα απο τον εαυτο μου!!!! βεβαια ειναι σκληρη μαχη

-
spinemm - Δημοσιευσεις : 84
Ναι τόσο καλά!:P το port που έχουν κάνει είναι ας τα να πάνε! Εντάξει το UMvsC είναι και με τα dlc μέσα όλα, και δεν νομίζω να κυκλοφορήσουν και άλλα dlc στο vita για το συγκεκριμένο game οπότε σκέψου το καλύτερα γιατί είναι παιχνιδάρα!spinemm έγραψε:Aαααα τοσο καλα ε?![]()
-
Manos112 - Δημοσιευσεις : 14
19 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες