The PSVita Thread!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 28 Φεβ 2012, 21:00

Εγώ που θέλω ένα 4ωρο στην λεκάνη, θα χρειαστώ και μπαλαντέζα?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό spinemm » 20 Μαρ 2012, 18:37

Παιδια εχει κανενας το F1? Θελω να το αγορασω αλλα τα διαφορα videos Που εχω δει δεν με εχουν πεισει για την αγορα του, το εχει κανενας να μου πει εντυπωσεις και για το εαν αξιζει ή οχι τα 44Ε που ζηταει? :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό Manos112 » 20 Μαρ 2012, 20:47

spinemm έγραψε:Παιδια εχει κανενας το F1? Θελω να το αγορασω αλλα τα διαφορα videos Που εχω δει δεν με εχουν πεισει για την αγορα του, το εχει κανενας να μου πει εντυπωσεις και για το εαν αξιζει ή οχι τα 44Ε που ζηταει? :)
Μακριά! :P
Άβαταρ μέλους
Manos112

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό spinemm » 20 Μαρ 2012, 22:09

Aαααα τοσο καλα ε? :D

ΟΚ ευχαριστω πολυ!!! τωρα να δω τι θα παρω...ηθελα το Ultimate Marvel vs Capcom 3 αλλα εχω αποφασισει να κηρυξω εμπαργκο στην Capcom για την πολιτικη που ακολουθει με τα dlcs!! και ετσι προσπαθω να απομακρυνω την ιδεα απο τον εαυτο μου!!!! βεβαια ειναι σκληρη μαχη :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσίευσηαπό Manos112 » 21 Μαρ 2012, 00:19

spinemm έγραψε:Aαααα τοσο καλα ε? :D

ΟΚ ευχαριστω πολυ!!! τωρα να δω τι θα παρω...ηθελα το Ultimate Marvel vs Capcom 3 αλλα εχω αποφασισει να κηρυξω εμπαργκο στην Capcom για την πολιτικη που ακολουθει με τα dlcs!! και ετσι προσπαθω να απομακρυνω την ιδεα απο τον εαυτο μου!!!! βεβαια ειναι σκληρη μαχη :D
Ναι τόσο καλά!:P το port που έχουν κάνει είναι ας τα να πάνε! Εντάξει το UMvsC είναι και με τα dlc μέσα όλα, και δεν νομίζω να κυκλοφορήσουν και άλλα dlc στο vita για το συγκεκριμένο game οπότε σκέψου το καλύτερα γιατί είναι παιχνιδάρα!
Άβαταρ μέλους
Manos112

Δημοσίευσηαπό spinemm » 21 Μαρ 2012, 10:42

Τωρα να ρωτησω κατι..ειναι μονο "ξυλικι" :) "ανευ λογου" ή εχει και καποιο Mode Που ξεκλειδωνεις πχ την ιστορια του εκαστοτε χαρακτηρα οπως στα SOUL CALIBUR και TEKKEN ή καποια "καρτα" χαρακτηρα?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσίευσηαπό spinemm » 24 Μαρ 2012, 14:33

Tελικα το πηρα...ωραιο ειναι και εχει διαφορα Modes, απο γραφικα και ηχο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, πιστευω οτι για τιτλος λανσαρισματος μαζι με τα Rayman kai Uncharted ειναι οτι πρεπει!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσίευσηαπό Manos112 » 10 Νοέμ 2012, 14:59

Χθές πήρα το Little Big Planet και είναι πραγματικά απίθανο! Εν το μεταξύ οι πίστες που έχουν φτιαχτεί για το παιχνιδάκι απο τον κόσμο είναι άπειρες...!
Άβαταρ μέλους
Manos112

Δημοσίευσηαπό BoBKiD » 12 Νοέμ 2012, 22:35

Το απέκτησα κι εγώ και μπορώ να πω ότι είναι ένα από τα must για τους κατόχους του PS Vita! Ποιός "ψήνεται" για online? ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
BoBKiD

Δημοσιευσεις : 29

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB