καλησπερα,
ανοιξα αυτο το θεμα για καποιον που θελει βοηθεια σε αγορα motherboard και επειδη εγω χριαζομαι βοηθεια σε αυτο... εχω παρει τα εξης υλικα για να φτιαξω pc :
...................................................
intel core i5 4690k
msi gtx 970 gaming 4gb
corsair cx750w
κουτι corsair
hyperx 4+4(8)gb 1600ghz
.................................................
και το "προβλημα" μου ειναι οτι δεν ξερω τι μητρικη καρτα να παρω στα 160-170 ευρω θελω να με βοηθησεται για να μου πειτε την καλητερη...
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 23:17 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγορά μητρικής καρτας. (motherboard)
36 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Αυτήν την μητρική είχα διαλέξει όταν ήθελα να κάνω αναβάθμιση πριν 1 χρόνο.Καλές κρητικές και γεμάτο με χαρακτηριστικά http://www.e-shop.gr/mitriki-msi-z97-g45-gaming-retail-p-PER.523817
Αλλά και αυτή είναι πολλή καλή http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-z97-extreme4-retail-p-PER.528708
Αλλά και αυτή είναι πολλή καλή http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-z97-extreme4-retail-p-PER.528708
- Tweety
- Δημοσιευσεις : 10
Να ξέρεις ότι αυτός ο επεξεργαστής υποστηρίζεται στην msi gaming 5 μετά από το Update Version 1.2 (7917v12)
( ξεκινάει από την έκδοση 1.0 (7917v10) η μητρική)
Πιο πιθανόν είναι να έχει αναβαθμιστεί στις πρόσφατες εκδόσεις αλλά μπορεί και όχι και να πρέπει να κάνεις BIOS Update για να δέχεται αυτόν τον επεξεργαστή
( ξεκινάει από την έκδοση 1.0 (7917v10) η μητρική)
Πιο πιθανόν είναι να έχει αναβαθμιστεί στις πρόσφατες εκδόσεις αλλά μπορεί και όχι και να πρέπει να κάνεις BIOS Update για να δέχεται αυτόν τον επεξεργαστή
-
jack124 - Δημοσιευσεις : 293
Δεν θα σου συνιστούσα BIOS Update γιατί ένα σφάλμα να προκύψει χαλάει όλη η μητρική εμένα έγινε κανονικά το Update και χωρίς λόγο κάηκε ο επεξεργαστής (ευτυχώς μου τον αλλάξανε)
Είναι να μην σου τύχει ..
Αν θες να σου βρω μητρική που να ταιριάζει από την αρχή δεν έχω πρόβλημα!!
Κοίτα το πιο πιθανόν είναι να είναι αναβαθμισμένη και να μην έχει την αρχική έκδοση αλλά ποτέ δεν ξέρεις !!
Και δεν μπορείς να το ξέρεις πρέπει να κάνεις το "unboxing" και θα λέει την έκδοση που ξεκινάει ΑΥΤΗ η μητρική σε ένα χαρτάκι πάνω στην μητρική !! Τουλάχιστον έτσι είναι στις Asrock μητρικές
Είναι να μην σου τύχει ..
Αν θες να σου βρω μητρική που να ταιριάζει από την αρχή δεν έχω πρόβλημα!!
Κοίτα το πιο πιθανόν είναι να είναι αναβαθμισμένη και να μην έχει την αρχική έκδοση αλλά ποτέ δεν ξέρεις !!
Και δεν μπορείς να το ξέρεις πρέπει να κάνεις το "unboxing" και θα λέει την έκδοση που ξεκινάει ΑΥΤΗ η μητρική σε ένα χαρτάκι πάνω στην μητρική !! Τουλάχιστον έτσι είναι στις Asrock μητρικές
-
Έψαξα στο internet και υπάρχει αυτό το θέμα με το update και κάποιοι από τους χρήστες λένε ότι ταιριάζει και χωρίς το update ο επεξεργαστής ..
Ο i5 4690 στο site δείχνει ότι ταιριάζει από την αρχή (7917v10)
Ο i5 4690k λέει 7917v12 δηλαδή η 2η έκδοση
Έτσι λέει στο site.. Χρήστες όμως λένε ότι ταιριάζει χωρίς update o δικός σου! Οπότε θα ταιριάζει δες και με τι έκδοση σου ήρθε ψάξε πάνω στην μητρική αν λέει καμιά έκδοση και στείλε ( Εγώ πιστεύω θα είναι ήδη αναβαθμισμένη)
Ο i5 4690 στο site δείχνει ότι ταιριάζει από την αρχή (7917v10)
Ο i5 4690k λέει 7917v12 δηλαδή η 2η έκδοση
Έτσι λέει στο site.. Χρήστες όμως λένε ότι ταιριάζει χωρίς update o δικός σου! Οπότε θα ταιριάζει δες και με τι έκδοση σου ήρθε ψάξε πάνω στην μητρική αν λέει καμιά έκδοση και στείλε ( Εγώ πιστεύω θα είναι ήδη αναβαθμισμένη)
-
36 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες