- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 19:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πετάω PS4 απο το μπαλκόνι (πρόβλημα με rest mode)
20 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
dawnstar έγραψε:Chased έγραψε:Γενικώς, μην τα αφήνετε σε rest mode! Το Wii (το original) παρουσίαζε πρόβλημα επειδή "ψηνόταν" η κάρτα γραφικών αφού ήταν κοντά στο Wireless chip και εμφάνιζε νεκρά πίξελς μετά. Όχι μόνο αυτό, αλλά το PS4, συγκεκριμένα, εμένα άλλες φορές κολλάει σε αιώνιο "Putting the PS4 in Rest Mode..." οθόνη και δεν μπαίνει ποτέ, ενώ άλλες φορές δεν ανοίγει η κονσόλα με τίποτα μετά από Rest Mode, εκτός αν κλείσω εντελώς την τροφοδοσία και περιμένω. Γάμησέ τα τα έχει κάνει η Sony με το PS4.
Chased μετα τις γιορτες πηγαινε το πισω για αλλαγη.
Θα το έκανα, αλλά ποιος κατεβάζει πάλι 390GB δεδομένων?
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Προφανώς δεν είμαι ο μόνος, αρκεί να ψάξεις λίγο τα forums του εξωτερικού...Εκτός αυτου το μηχάνημα πλέον δουλεύει κανονικά, οπότε...
Επίσης η λογική "το μηχάνημα τα έφτυσε μετα το update" είναι εντελώς άκυρη
Επίσης η λογική "το μηχάνημα τα έφτυσε μετα το update" είναι εντελώς άκυρη
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Γινόταν εκει που έπαιζα. Διαπίστωσα οτι με άνοιγμα απο το controller και οχι απο το κουμπί της κονσόλας, δεν εχω πρόβλημα. Τι να πω...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
PS4
File den kserw pote to pires i ekdosi c-chasis den parousiazei tetoia provlimata gia to 500 ari exw akousei arketa...aytos einai enas kalos logos na min agorazeis opoiadipote syskeyi me to pou vgainei....stin teliki mesa se eggyisi einai logika an to exeis kana xrono zita na sto allaksoun...allos enas kalos logos pou aksizei na dwseis kati parapanw gia extra eggyisi gia diko sou kalo einai
-
pakos - Δημοσιευσεις : 76
20 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες