Ποιο game θα θέλατε να ξαναπαίξετε για πρώτη φορά;

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Drakedel » 18 Οκτ 2015, 20:31

Rome Total War,counter strike και Fallout.Και τα τρία μου πρόσφεραν τρομερές εμπειρίες και αναμνήσεις
Άβαταρ μέλους
Drakedel

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό baldur21 » 18 Νοέμ 2015, 21:19

Θα ήθελα να ξαναπαίξω για πρώτη φορά το Baldur's Gate και το Diablo σε Pc και το Faxanadu σε Nes!
Άβαταρ μέλους
baldur21

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό Alias » 19 Νοέμ 2015, 15:02

Ocarina of Time. Εκεινο το δεος οταν πρωτοβγαινεις στο Hyrule field πρωτη φορα (και ενα δις ακομη στιγμιοτυπα) δεν εχει ανταγωνισμο οσα games και να εχω παιξει απο τοτε.
Άβαταρ μέλους
Alias

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 19 Νοέμ 2015, 15:10

Herc's adventures, Resident 1 ,crash
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό lovesfool » 19 Νοέμ 2015, 15:26

Φοβερό thread.

KOTOR δαγκωτό.

Αν και ψήνομαι να πω Ocarina ή Total War, η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, παρότι τα αγαπώ και τα δύο. Το ίδιο ισχύει και για Xenoblade Chronicles ή πολλά από τα αγαπημένα μου παιχνίδια.

Παιχνίδια που θυμάμαι με άφησαν με ανοιχτό το στόμα από το πρώτο δευτερόλεπτο ήταν ένα παλιό adventurάκι που λεγόταν Lost Eden. Αντίστοιχα, θα γούσταρα πολύ να ξαναέπαιζα για πρώτη φορά Afterburner ή το κλασικό SFII. Ομοίως, Duke Nukem 3D και Wolfenstein έχουν ξεχωριστή θέση. Από πιο πρόσφατα, αν και δεν μου άρεσε η σειρά, ούτε μου αρέσει το genre ιδιαίτερα, θα έλεγα το πρώτο CoD:MW και το Fallout 3. Ίσως GTAIV, αν και είχα τεχνικά θέματα και για να καταφέρω να το παίξω μου έβγαλε την ψυχή και περίμενα πολύ.

Αλλά, πάνω από όλα, KOTOR. Το πρώτο. Ήταν και πολύ καλό σαν παιχνίδι από το πρώτο λεπτό (για την εποχή του), αλλά έχει επιπλέον αξία να το παίζεις για πρώτη φορά χωρίς να έχεις πλήρη γνώση σχετικά με τον Revan.
You’re in a desert walking along in the sand when all of the sudden you look down, and you see a tortoise. It’s crawling toward you. You reach down, you flip the tortoise over on its back...
Άβαταρ μέλους
lovesfool

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 24 Νοέμ 2015, 12:20

Είναι πολλά τα παιχνίδια που θα ήθελα να πρωτοξαναπαιξω θα πω τα καλυτέρα σε κονσόλες και pc
Agony: Amiga 500
Star craft 1 , Half-life : pc
Halo: Xbox
Resident evil: Psone
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Chased » 17 Δεκ 2015, 00:34

Δύσκολη η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση. Είμαι ανάμεσα σε Perfect Dark 64, Eternal Darkness SR και Super Mario Galaxy (το original). Μάλλον το Perfect Dark, όμως. Από τις πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες στον χώρο και καταστάσεις και συναισθήματα που δεν θα σβήσουν μάλλον ποτέ, αν κρίνω από το ότι δεν έσβησαν μέχρι τώρα...!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό TLOU » 22 Δεκ 2015, 14:53

Θα ήθελα να ξαναέπαιζα πρώτη φορά παιδιά το The Last Of Us, το είχα κατευχαριστηθεί όσο δεν πάει άλλο! :)
TLOU

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 22 Δεκ 2015, 20:21

Spartan Total Warrior PS2
Call of duty Black ops 1 PS3
PES 2009 & PES 2010
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Re: Ποιο game θα θέλατε να ξαναπαίξετε για πρώτη φορά;

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 24 Δεκ 2015, 11:58

jim12345 έγραψε:METAL GEAR SOLID 5!!

Σαν να μην έχεις καταλάβει ''λιγάκι'' το thread ή απλά θες να μαζέψει πόντους για το διαγωνισμό :).

Το mgs 5 φιλέ μου είναι καινούργιο παιχνίδι λίγων μηνών, για ρίξε λίγο μια μάτια τα πρώτα ποστ και πιαστω από την αρχή
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB