Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 09 Μάιος 2015, 12:17

Dragon's Crown στο Βίτα και StarCraft 2 με ενα φιλαρακι.

Επισης ειμαι στα τελειωματα του School Mode του Danganronpa 1 και λεω και κανω και το ίδιο στο 2ο.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Geovra » 09 Μάιος 2015, 18:04

Τελος με το υπεροχο Beyond...μερικα trophy ακομα για πλατινα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 11 Μάιος 2015, 17:16

Παιζω το Injustice gods amongs us.Περιμενα πολυ καιρο να βγει το ultimate edition.

Αρκετα καλο παιχνιδι.Πολλες ωρες gameplay με main story,missions,battles.Εχει online και practice mode.
Μου αρεσει η καταστροφη του περιβαλλοντος κατα τη διαρκεια της μαχης.Αρκετα καλοσχεδιασμενοι οι χαρακτηρες.Αψογο voice casting.Οι ηρωες χρησιμοποιουν τις δυναμεις του κατα τη διαρκεια της μαχης με διαφορους συνδιασμους και εχουν ολοι απο μια Supermove.

Συγχρονως παιζω worms ή Uno στο ps3 και puzzle agent ( :lol: ) στο pc.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό pefkianos » 13 Μάιος 2015, 09:39

Bloodborne. Αλλα λογω φορτου εργασιας δεν παιζω αρκετα και δεν το ευχαριστιεμαι οσο θα ηθελα. Τελος παντων, πρεπει να το τελειωνω γιατι ερχεται ο παιχνιδαρος the witcher 3 και δεν θελω να εχω εκκρεμοτητες
Άβαταρ μέλους
pefkianos

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 13 Μάιος 2015, 18:03

Περιμενοντας μια καλη τιμη για το playstation plus (καποιος ειχε αναφερει οτι καθε χρονο ριχνουν τις τιμες την ανοιξη προς καλοκαιρι),ενεργοποιησα τη free trial των 14 ημερων.Οποτε αρχιζω τa unfinished swan,race the sun και hohokum.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό evergrey » 14 Μάιος 2015, 21:00

Τελος με το φανταστικο Batman: Arkham Origins.Μπορει σε γραφικα να ηταν λιγο πιο "προχειρο" σε σχεση με τα προηγουμενα,αλλα η ιστορια του για μενα ηταν ανωτερη και πιο ενδιαφερον απο τα προηγουμενα.Πως περασαν 30 ωρες ψαχνοντας σχεδον τα παντα,ουτε που το καταλαβα!Το online δυστυχως ειναι "νεκρο" οποτε μπαινω.
Τελος και με το The Unfinished Swan στο "βητακι".Ωραιο αλλα μικρο σε διαρκεια παιχνιδι.
Συνεχιζω με Grand Theft Auto IV και Murasaki Baby.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό geodelik » 16 Μάιος 2015, 10:49

Εικόνα

Ξεκιναω...

Edit: 482 MB Update
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό polakis » 16 Μάιος 2015, 11:19

Φιλε καλοριζικο! Απο ποιο καταστημα να παμε κι εμεις; Περιοχη;
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό geodelik » 16 Μάιος 2015, 11:24

Ευχαριστω! Ειχα κανει προπαραγγελια και μενω εξωτερικο φιλε μου.
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό polakis » 16 Μάιος 2015, 17:15

Λοιπον ακουστε τι πακετο μου συνεβη, που το συναντω για πρωτη φορα στην ζωη μου! Θα αναφερθω και στο καταστημα γιατι ειναι μεγαλοι ξεφτιλες!

Παω πριν λιγη ωρα στον Κωτσοβολο Συγγρου στην Αθηνα για να βρω το witcher γιατι μου ειπαν παιδια οτι ο Κωτσοβολος τα δινει απο το πρωι. Ανεβαινω στον 1ο οροφο, παω στα ps4 games και δεν το βρισκω κρεμασμενο. Ερχεται μια υπαλληλος και μου λεει "μπορω να βοηθησω;" Ναι της λεω ψαχνω το the witcher 3 για ps4 που το ειδα στο ιντερνετ διαθεσιμο στο κατάστημά σας. Ναι μου λεει το φεραμε, τωρα τα σφραγιζα μεσα και τα πακεταρα! Κατσε να σου φερω ενα! Μου φερνει λοιπον το παιχνιδι μεσα σε εκεινα τα διαφανα κουτακια προστασιας του Κωτσοβολου ξερετε. Παμε στο κομπιουτερ, το σκαναρει, μου λεει 69,90 ευρω (θεε μου τιμη κλεψιμο αλλα τεσπα), της δινω ονομα και μου λεει πληρωστε κατω. Ευχαριστω πολυ της λεω, μου δινει το παιχνιδι (!!!) και παω κατω να το πληρωσω για να φυγω. Παω λοιπον ταμειο κι ετσι οπως περιμενω στην ουρα, μια κοπελα πισω απο τα ταμεια μου λεει "Κυριε μου δινετε λιγο να δω ποιο παιχνιδι ειναι"; Της το δινω και μου λεει "Α το witcher, εχουμε δυστυχως προβλημα και δεν μπορουμε να το τιμολογησουμε πριν την Τριτη! Αν θελετε λεει καντε κρατηση και να το παρετε την Τριτη"
Τοτε εγω τους λεω τι απαραδεκτα πραγματα ειναι αυτα, με φερατε με το παιχνιδι μεχρι το ταμειο, τι οργανωση ειναι αυτη κλπ και τους ειπα μολις με χασατε απο πελατη κυριοι. Θα παω να το παρω Δευτερα απο μικρομαγαζο και 15€ πιο φθηνα απο εσας! Και σηκωθηκα και εφυγα!!!
Απαραδεκτα πραγματα. Ντροπη...
polakis

Δημοσιευσεις : 155

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB