- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
γκρινια γυναικας!!
46 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
γκρινια γυναικας!!
Θες να χαλαρωσεις λιγο το βραδυ παιζοντας με το playstation και ξεκιναει γκρινια!!πως το αντιμετωπιζουμε?!?? SOS!!
- aralias
- Δημοσιευσεις : 3
φιλε μου εισαι πολυ πισω.... ενα καλο εκανε στην ανθρωποτητα ο καρκινος του android gaming και facebook gaming... κολλανε οι γυναικες.. παρτης ενα ταμπλετακι , βαλε της εκει μια μπουρδα να κανει τετραδες με φρουτακια και να δεις πως θα κολλησει... η γυναικα μου που επι χροοοονια γκρινιαζε που επαιζα τωρα εχει σταματησει σχεδον εντελως και φωναζει μονο οταν το παρακανω και παιζω κανα 5ωορο 6ωρο συνεχομενο. Της πηρα ταμπλετακι δωρο στην επετειο και καθεται και αποβλακωνοεται στο φεησμπουκ ή παιζει καρκινοπαιχνιδα στο android και βρηκα την ησυχια μου. Στην δε δουλεια της γυναικας μου.. ο χαμος.. ολες αρρωστημενες με ενα κινητο στο χερι και ειτε φεησμπουκαρουν ειτε παιζουν....
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Από επιλογές,ουκ ολίγες...
1. Τη στέλνεις στη μάνα της
2. Την ενθαρρύνεις να διοργανώνει ολονυχτίες μπιρίμπας με φίλες της
3. Υπνωτικό στο βραδινό φαγητό
4. Της αγοράζεις δικό της PC
5. Την αφήνεις μόνιμα ξεσκέπαστη. Λόγο του ότι θα ειναι μόνιμα κρυωμένη τη βαζεις καραντίνα στην αποθήκη
6. Παινεύεις την εξυπνάδα της και της δίνεις από έναν διαφορετικό γρίφο κάθε βράδυ
7. Βάζεις απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά, έτσι όλη την ώρα θα μιλάει με τη μάνα της
Αυτά για την ώρα...
1. Τη στέλνεις στη μάνα της
2. Την ενθαρρύνεις να διοργανώνει ολονυχτίες μπιρίμπας με φίλες της
3. Υπνωτικό στο βραδινό φαγητό
4. Της αγοράζεις δικό της PC
5. Την αφήνεις μόνιμα ξεσκέπαστη. Λόγο του ότι θα ειναι μόνιμα κρυωμένη τη βαζεις καραντίνα στην αποθήκη
6. Παινεύεις την εξυπνάδα της και της δίνεις από έναν διαφορετικό γρίφο κάθε βράδυ
7. Βάζεις απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά, έτσι όλη την ώρα θα μιλάει με τη μάνα της
Αυτά για την ώρα...
-
ehnikaras - Δημοσιευσεις : 52
vonzuchter έγραψε:φιλε μου εισαι πολυ πισω.... ενα καλο εκανε στην ανθρωποτητα ο καρκινος του android gaming και facebook gaming... κολλανε οι γυναικες.. παρτης ενα ταμπλετακι , βαλε της εκει μια μπουρδα να κανει τετραδες με φρουτακια και να δεις πως θα κολλησει... η γυναικα μου που επι χροοοονια γκρινιαζε που επαιζα τωρα εχει σταματησει σχεδον εντελως και φωναζει μονο οταν το παρακανω και παιζω κανα 5ωορο 6ωρο συνεχομενο. Της πηρα ταμπλετακι δωρο στην επετειο και καθεται και αποβλακωνοεται στο φεησμπουκ ή παιζει καρκινοπαιχνιδα στο android και βρηκα την ησυχια μου. Στην δε δουλεια της γυναικας μου.. ο χαμος.. ολες αρρωστημενες με ενα κινητο στο χερι και ειτε φεησμπουκαρουν ειτε παιζουν....

Steve jobs, o σωτηρας του αρσενικου gamer ;p

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
46 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες