Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Re: Now Playing

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 28 Μαρ 2015, 19:22

@ConnieGr χαχαχα λες να φύγει στην οθόνη?Δεν έχω καμία ιδέα απο τη ταινία και έχω μια ωρα που παίζω και λέω οκ που είναι αυτό το alien επιτέλους? Πολύ ήρεμα τα πράγματα...
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 28 Μαρ 2015, 20:38

Kirby and the Rainbow Paintbrush στο Wii U και Tennis in your Face στο PS Vita. Μεγάλη καφρίλα το δεύτερο :D

Στο μεσοδιάστημα Amiibo Party στο Mario Party 10 8-)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 28 Μαρ 2015, 21:30

Harkyn έγραψε:@ConnieGr χαχαχα λες να φύγει στην οθόνη?Δεν έχω καμία ιδέα απο τη ταινία και έχω μια ωρα που παίζω και λέω οκ που είναι αυτό το alien επιτέλους? Πολύ ήρεμα τα πράγματα...

Γενικα αργει να εμφανιστει το Xenomorph και μην περιμενεις να αντιμετωπιζεις συνεχεια αυτο στο παιχνιδι. Υπαρχουν και αλλοι κινδυνοι που καραδοκουν στο Sevastopol. Τελος, ελπιζω το Alien να το ξεκινησες στο Hard που προτινει η Creative Assembly. ;)

Εγω ασχολουμαι με το Χbοχ One αυτες τις μερες και ειδικοτερα με το Watch Dogs αλλα και το Standalone expansion του Forza Horizon 2 που ειναι αφιερωμενο στη νεα ταινια Fast & Furious.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 29 Μαρ 2015, 20:25

Τελείωσα με το πολύ καλό FF Type 0 και τώρα περιμένω να γίνει το update στο bloodborne.. Soon.. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 30 Μαρ 2015, 21:22

Ξεκίνησα σήμερα το Halo 1 (επος επος επος) απο MCC και θελω να κανω μια ερωτηση.Ειναι οντως τοσο δυσκολο η εγω ειμαι τελειως νουμπας??Στο normal παιζω και τρωω ξυλο οχι αστεια.To Battlefield 4 το εβγαλα με τη πρωτη στο πιο δυσκολο επιπεδο οποτε δεν ειμαι και τοσο ασχετος η μηπως ειμαι?? :P

ΥΓ ποσο απαράδεχτος που ενω ειχα xbox(το πρωτο) και 360 ποτε δεν ασχοληθηκα με τη σειρα?
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό evergrey » 30 Μαρ 2015, 22:19

Τελος με το χορταστικοτατο και σπαστικοτατο λογω καμερας με το Ninja Gaiden Σ Plus στο "βητακι".Respect σε οποιον το εχει τερματισει ακομα και στο normal!
Εφαγα 2 boss στο Demon's Souls και αυτο ηταν.Οπου και να παω παιρνω πονο!
Οποτε συνεχιζω το Deadly Premonition: The Director's Cut που περα απο τα ακυρα επιπεδα με τα "τερατα",εχει ωραια ιστορια και σε κραταει στην τσιτα με την υποθεση του.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Μαρ 2015, 22:45

evergrey έγραψε:Τελος με το χορταστικοτατο και σπαστικοτατο λογω καμερας με το Ninja Gaiden Σ Plus στο "βητακι".Respect σε οποιον το εχει τερματισει ακομα και στο normal!
Οποτε συνεχιζω το Deadly Premonition: The Director's Cut που περα απο τα ακυρα επιπεδα με τα "τερατα",εχει ωραια ιστορια και σε κραταει στην τσιτα με την υποθεση του.

Πίστεψε με, στο τέλος το DP θα σε ανταμείψει. Βάζει τα γυαλιά σε πολλούς "ΑΑΑ" τίτλους. ;)

Εγώ συνεχίζω στο Bloodborne μετά το 2ο boss. Ανέβηκε κάπως η δυσκολία αλλά όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνει!!! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό lak100 » 04 Απρ 2015, 12:02

λιωσιμο με τον αδερφο μο co op diablo 3 στο xbox one και ηρθε και ενα φιλαρακι χθες που παιζει μονο lineage και λιωσαμε 3αδα
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 04 Απρ 2015, 17:30

Ξεκινησα το Mirrors edge που δεν ειχα ολοκληρωσει ποτε.
Κολλησα ωρες στο πρωτο κεφαλαιο προσπαθωντας να βγαλω καποια trophies και το παρατησα για λιγο.
Πολυ ωραιο παιχνιδι,αλλα παντα με δυσκολευαν τα first person παιχνιδια.
Συγχρονως παιζω και worms.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό evergrey » 04 Απρ 2015, 20:22

Scott_Pilgrim έγραψε:
evergrey έγραψε:Τελος με το χορταστικοτατο και σπαστικοτατο λογω καμερας με το Ninja Gaiden Σ Plus στο "βητακι".Respect σε οποιον το εχει τερματισει ακομα και στο normal!

Πίστεψε με, στο τέλος το DP θα σε ανταμείψει. Βάζει τα γυαλιά σε πολλούς "ΑΑΑ" τίτλους. ;)

Εγώ συνεχίζω στο Bloodborne μετά το 2ο boss. Ανέβηκε κάπως η δυσκολία αλλά όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνει!!! :D

Πραγματι "Scott_Pilgrim".Εχεις απολυτο δικιο.Εχει αποκτησει τεραστιο ενδιαφερον η υποθεση μεχρι στιγμης στο Deadly Premonition: The Director's Cut.Αλλα ευτυχως μετα απο το hype του Bloodborne(Πραγματικα σε ζηλευω που "ζεις" αυτον τον "πονο")το παρατησα και ειπα να πιασω μετα απο 2 χρονακια το Demon's Souls που το ειχα παρατησει εχοντας νικησει μονο 3 "κακους".Και δεν ξερω τι με επιασε(Μαλλον με φωτισε ο κυριος!)εχω παρει σερι σε νικες τους "κακους" και μολις πριν λιγο εφτασα και εβγαλα τον "Μπλε" Δρακο!
Και για να ηρεμησει λιγο η ταχυπαλμια του Demon's,στο "βητακι" ασχολουμαι με το The Binding of Isaac: Rebirth και το τσαμπε Run Sackboy! Run!.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB