F1

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 18 Ιούλ 2015, 12:25

Μετά από 9 μήνες σε κώμα ο 25χρονος Jules Bianchi άφησε την τελευταία του πνοή νωρίς τα ξημερώματα στην Γαλλία όπου και νοσηλευόταν. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του αναφέρεται : «Ο Jules πάλεψε μέχρι το τέλος, όπως έκανε πάντα, αλλά σήμερα η μάχη αυτή έφτασε στο τέλος». Η F1 πενθεί.

Kαλό ταξίδι Jules...
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό Tάσος » 24 Οκτ 2015, 15:41

Μεγάλος Χάμιλτον ακόμα μια χρονιά νικητής όπως δείχνει...
Άβαταρ μέλους
Tάσος

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό gm3ntor » 19 Μαρ 2016, 22:44

Αντε κ ξεκιναμε πρωι πρωι αυριο :D
gm3ntor

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 04 Απρ 2016, 13:01

Τι ατυχια αυτη που ειχε ο Φετελ..Περιμενα πως και πως τον αγωνα για να τον δω να κοντραρει τις 2 mercedes και ουτε καν ξεκινησε :/
2/2 ο Rosberg,περυσι επεσε πανω στον εξαιρετικο Hamilton,ομωςπιστευω φετος μπορει να ειναι η σειρα του για το παγκοσμιο τιτλο αν συνεχισει ετσι
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό platonxii » 05 Απρ 2016, 00:08

Ο ξανθούλης έχει ξεκινήσει πάρα πολύ εντυπωσιακά, σε αντίθεση με τον Hamilton που φέτος τον κατάπιαν οι (δύο) εκκινήσεις. Πιστευώ ότι αν συνεχίσει αυτό, είναι η χρονιά του (του Rosberg).

Εμένα μου αρέσει που βλέπω επιτέλους Ferrari στα ίδια πάνω κάτω με τη Mercedes. Και ας τους χτύπησε η γκαντεμιά (ή μήπως ο κινητήρας παρά-είναι πιεσμένος;). Ίδωμεν. Και δεν το λέω επειδή είμαι Ferrari-κος. Μακάρι να υπήρχαν και άλλες ομάδες να τους κοντράρουν. Θυμάται κανείς τη σαιζόν με τους έξι διαφορετικούς νικητές στα πρώτα έξι GP? How cool was that?
Άβαταρ μέλους
platonxii

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 19 Απρ 2016, 23:06

Πιστευω οτι ο Hamilton θα ανακαμψει συντομα...και το ελπιζω παντως!Δεν εχει το μεταλλο πρωταθλητη ο Rosberg σαν τον Hamilton και τον Vettel!Και για αυτο θα το πληρωσει σιγουρα...νωρις ειναι ακομα θα δουμε!
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό shatzi » 13 Μάιος 2016, 13:27

Δεν ξέρω για σας αλλα για μένα η F1 είναι Χ. Εκτος το ότι η ομάδα μου δεν είναι πουθενά Mclaren εδώ και χρονια, δεν υπάρχει ανταγωνισμός με αποτέλεσμα το προιον να έχει απαξιωθεί.
shatzi

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό bullalex » 15 Μάιος 2016, 22:10

Πολύ μεγάλος μάγκας ο Hamilton!!
Τα κατέστρεψε όλα...
bullalex

Δημοσιευσεις : 123

..

Δημοσίευσηαπό greekdom » 18 Μάιος 2017, 20:50

fernado alonso για μένα ο πιο αξιοπρεπης οδηγος
greekdom

Δημοσιευσεις : 47