- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 13:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
FIFA 16
49 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Φίλε Solidarity κοίτα να δεις..Ξεκίνησα να παίζω FIFA απο το 11..Κατευθείαν ξεκίνησα με επίπεδο Worldclass..Μέχρι και το 14 έπαιζα σε Worldclass..Απο το 15 κατέβηκα στο professional..Δεν ξέρω τι γίνεται και έγινε τόσο δύσκολο στο worldclass..:/ Αν παίζεις σε pc πες όνομα να σε κάνω φίλο...
-
Dimi_Arap - Δημοσιευσεις : 46
Dimi_Arap έγραψε:Φίλε Solidarity κοίτα να δεις..Ξεκίνησα να παίζω FIFA απο το 11..Κατευθείαν ξεκίνησα με επίπεδο Worldclass..Μέχρι και το 14 έπαιζα σε Worldclass..Απο το 15 κατέβηκα στο professional..Δεν ξέρω τι γίνεται και έγινε τόσο δύσκολο στο worldclass..:/ Αν παίζεις σε pc πες όνομα να σε κάνω φίλο...
Οχι, σε ps4 παιζω , φιλε μου.
Νομιζω οτι απο το 15 εχει δυσκολεψει η αμυνα, κυριως τα tackling καθως οι αμυντικοι δεν "απλωνονται" τοσο πολυ να κοψουν και οι επιθετικοι στριβουν ολιγον τι...δαιμονισμενα.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Δώσε ονομα να σε κάνω φίλο στο PS4..Θα το αγοράσω κ εκει...Βασικά βλακεία μου που το πήρα στο PC..Στο PS4 ειναι καλύτερο..Γενικά έχει δυσκολέψει πολύ..Το να πάιζει όλη την ώρα πασούλες για να μπεις στην περιοχή δεν το βρΊΣκω και σωστό...Επίσης όταν πας να μαρκάρεις κάποιον ο παίχτης δεν κολλάει πάνω του τον χάνει η αλλάζει απο μόνο του και σου δίνει άλλο παίχτη..:/
-
Dimi_Arap - Δημοσιευσεις : 46
Dimi_Arap έγραψε:Δώσε ονομα να σε κάνω φίλο στο PS4..Θα το αγοράσω κ εκει...Βασικά βλακεία μου που το πήρα στο PC..Στο PS4 ειναι καλύτερο..Γενικά έχει δυσκολέψει πολύ..Το να πάιζει όλη την ώρα πασούλες για να μπεις στην περιοχή δεν το βρΊΣκω και σωστό...Επίσης όταν πας να μαρκάρεις κάποιον ο παίχτης δεν κολλάει πάνω του τον χάνει η αλλάζει απο μόνο του και σου δίνει άλλο παίχτη..:/
D_nial ειμαι στο PSN.
Μεχρι το 14, οταν μαρκαρες παιχτη, ο αμυντικος εμοιαζει να κολλαει στον επιθετικο οπως λες, και να "μαγνητιζει" περισσοτερο τη μπαλα.
Τωρα, ενω ο αμυντικος κινειται πιο φυσικα, δεν ακουμπαει μπαλα,ακομα κι αν βρισκεται στρωμενη μπροστα του. Ειναι κατι για το οποιο παραπονιουνται στο εξωτερικο παρα πολυ απο οσο διαβαζω/
- Solidarity
Tegian έγραψε:Καλύτερα φίλε μου που δεν ακουμπάει για να σε αναγκάζει να αφήνει το χ και να βάζεις κατεύθυνση !!! Η φιλοσοφία της ΕΑ στο μαρκαρισμα ειναι πολυ μπροστά αλλα θέλει αρκετή προπόνηση !!!
Δεν αντιλεγω ! Ειδικα καποιοι παιχτες, ηταν μονιμα με κρατημενο το χ ή το ο ,και οι αμυντικοι τους κολλουσαν σα βδελλες στον οποιονδηποτε παιχτη.
- Solidarity
Ps4/ χbox one
Καλησπερα σε ολους..θελω να παρω μια next gen κονσολα αποκλειστηκα για να παιζω fifa16 αντε και κανενα 2k δηλαδη δεν ειμαι λατρης των action games τυπου κτλ..επισης σαν χαρακτηριστικο με ενδιαφερει το ultimate team δηλαδη σε ποια κονσολα ειναι καλυτερο(εγω επαιζα απο το φιφα13-15 σε ps3)..γενικα θελω μια κονσολα που να κρατησει 3-4 χρονακια..επισης θελω να ρωτησω επειδη εχω ακουσει οτι για ονλινε gaming χρειαζεται συνδρομη στο ps+ ή χβοχ live αντιστοιχα μπορει καποιος να μου πει τι προσφερει η καθε συνδρομη για 12 μηνες?
Ευχαριστω εκ των προτερων..
Ευχαριστω εκ των προτερων..
- nikkk77
- Δημοσιευσεις : 2
Φίλε μου όπου κ να το πάρεις το συγκεκριμένο ειναι κορυφή !!! Με ελαχιστοτατες διαφορες ειναι ανώτερο στο πσ4. Δες κ τα exclusive κ κρινε ανάλογα !!! Πάντως το φιφα 16 είναι ότι καλύτερο υπάρχει !!! Το προ σε ενα μήνα απο τώρα θα το σπρώχνει η κοναμι πάλι στα €25 μπας κ κάνει πωλήσεις!!!
- Tegian
- Δημοσιευσεις : 113
49 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης