Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 13 Ιούλ 2015, 13:27

chelsea-->costa/hazar/fabregas/matic/oscar/pedro+willian,quadrado Και σια στο παγκο (απο την μεση και μπροστα

city-->aguero/sterling/silva/toure+center for

η United Θελει σιγουρα 1 αμυντικο βαρβατο,και απο εκει και περα εξαρταται αν θα μεινει O dimarias και ο deheas....και επισης να δουμε τι συστημα θα κατεβασει ο αναστασιου της ολλανδιας φετος.

θεωρω οτι φετος οι πιθανοτητες ειναι :chelsea(40%)/city(35%)/united(25%)

καλα αρσεναλ με ziroud σεντερ φορ και μερτεζαγκερ/κονσιελνυ στην αμυνα δεν συζηταω καν...ασε που οταν ξυπνησει ο βενγκερ(30 αυγουστου δηλαδη) θα εχουν παρει ολους τους καλους παικτες οποτε αντε γεια...
οσο για λιβερπουλ..μονο και μονο που κρατησε τον balotelli δειχνει τους στοχους της...4η με 7η θεση..
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Tάσος » 28 Ιούλ 2015, 15:12

Τσέλσι και τα μυαλά στα κάγκελα...και Σκάνθορπ και Μπράντφορντ τις θεωρώ συμπαθητικές από τις μικρές τις Αγγλίας.
Άβαταρ μέλους
Tάσος

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Eternity Gamer » 08 Οκτ 2015, 12:02

Man U.... Και φέτος πάμε για πρωτάθλημαααααα ρεεεεεε
Eternity Gamer

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό WolfRathmA » 08 Οκτ 2015, 13:39

Εγω ειμαι Chelsea και φετος παει κατα διαολου :P
"Είπα συγνώμη σε στιγμές που έπρεπε να πω αντίο..."
Άβαταρ μέλους
WolfRathmA

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό theoatis » 10 Οκτ 2015, 11:56

Κατά κύριο λόγο είμαι υποστηρικτής της Arsenal. Λόγω Football Manager παρακολουθώ την πορεία της Nottingham Forest και περιμένω και με πολύ μεγάλη ανυπομονησία να δω την πορεία της Liverpool με τον Klopp στο τιμόνι. Γενικά η Αγγλία νομίζω ότι είναι το πιο ενδιαφερόν πρωτάθλημα!
Άβαταρ μέλους
theoatis

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 10 Οκτ 2015, 14:34

Εγώ πάλι δ νομίζω να βρω άλλον που να υποστηρίζει Blackburn όπως εγώ.Άρχισα να βλέπω αγγλία τότε που πήρε το πρωτάθλημα με τον Άλαν Σίρερ και δυστυχώς τέτοιοι παίκτες δεν ξανά βγαίνουν. Τώρα έχουμε το Rhodes άλλα δεν θα είναι για πολύ θα φύγει για άλλο club σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό Drakedel » 17 Οκτ 2015, 19:17

Manchester City!
Άβαταρ μέλους
Drakedel

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό OSjohnFP7 » 18 Οκτ 2015, 09:55

LIVERPOOL FC!Χθες ας πούμε καλή αρχη με το 0-0 για τον Κλόπαρο(!) μες την Τότεναμ,ας ελπίσουμε στα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
OSjohnFP7

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό treloblim » 18 Οκτ 2015, 11:10

Georgebor έγραψε:Εγώ πάλι δ νομίζω να βρω άλλον που να υποστηρίζει Blackburn όπως εγώ.Άρχισα να βλέπω αγγλία τότε που πήρε το πρωτάθλημα με τον Άλαν Σίρερ και δυστυχώς τέτοιοι παίκτες δεν ξανά βγαίνουν. Τώρα έχουμε το Rhodes άλλα δεν θα είναι για πολύ θα φύγει για άλλο club σίγουρα.

πολλοί έχουμε συμπάθεια προς την Blackburn :)
Άβαταρ μέλους
treloblim

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό baldur21 » 24 Νοέμ 2015, 01:29

Liverpool αλλά θα ήθελα να επιστρέψει στην Premier League και η Nottingham Forest.
Άβαταρ μέλους
baldur21

Δημοσιευσεις : 62

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB