chelsea-->costa/hazar/fabregas/matic/oscar/pedro+willian,quadrado Και σια στο παγκο (απο την μεση και μπροστα
city-->aguero/sterling/silva/toure+center for
η United Θελει σιγουρα 1 αμυντικο βαρβατο,και απο εκει και περα εξαρταται αν θα μεινει O dimarias και ο deheas....και επισης να δουμε τι συστημα θα κατεβασει ο αναστασιου της ολλανδιας φετος.
θεωρω οτι φετος οι πιθανοτητες ειναι :chelsea(40%)/city(35%)/united(25%)
καλα αρσεναλ με ziroud σεντερ φορ και μερτεζαγκερ/κονσιελνυ στην αμυνα δεν συζηταω καν...ασε που οταν ξυπνησει ο βενγκερ(30 αυγουστου δηλαδη) θα εχουν παρει ολους τους καλους παικτες οποτε αντε γεια...
οσο για λιβερπουλ..μονο και μονο που κρατησε τον balotelli δειχνει τους στοχους της...4η με 7η θεση..
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 00:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;
Κατά κύριο λόγο είμαι υποστηρικτής της Arsenal. Λόγω Football Manager παρακολουθώ την πορεία της Nottingham Forest και περιμένω και με πολύ μεγάλη ανυπομονησία να δω την πορεία της Liverpool με τον Klopp στο τιμόνι. Γενικά η Αγγλία νομίζω ότι είναι το πιο ενδιαφερόν πρωτάθλημα!
-
theoatis - Δημοσιευσεις : 6
Εγώ πάλι δ νομίζω να βρω άλλον που να υποστηρίζει Blackburn όπως εγώ.Άρχισα να βλέπω αγγλία τότε που πήρε το πρωτάθλημα με τον Άλαν Σίρερ και δυστυχώς τέτοιοι παίκτες δεν ξανά βγαίνουν. Τώρα έχουμε το Rhodes άλλα δεν θα είναι για πολύ θα φύγει για άλλο club σίγουρα.
-
Georgebor - Δημοσιευσεις : 91
Georgebor έγραψε:Εγώ πάλι δ νομίζω να βρω άλλον που να υποστηρίζει Blackburn όπως εγώ.Άρχισα να βλέπω αγγλία τότε που πήρε το πρωτάθλημα με τον Άλαν Σίρερ και δυστυχώς τέτοιοι παίκτες δεν ξανά βγαίνουν. Τώρα έχουμε το Rhodes άλλα δεν θα είναι για πολύ θα φύγει για άλλο club σίγουρα.
πολλοί έχουμε συμπάθεια προς την Blackburn

-
treloblim - Δημοσιευσεις : 44
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης